zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho'nun Pazarlama Uygulamalarını Sizler İçin Anlattık

16.08.21 03:18 PM By Denizhan

Cloudyflex ekibi sizler için Zoho Uygulama Ailesini anlatmaya devam ediyor.

Bu bölümümüzde, Cloudyflex CEO'su Haluk Çavuşoğlu sizlere Zoho'nun Pazarlama Uygulamalarını anlatıyor!

Web sitemiz içerisinden video içerisinde bahsettiğimiz ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilir ve bu uygulamaları ücretsiz deneme hesabı açarak kullanabilirsiniz. Sizler için videomuzda bahsettiğimiz uygulamaları da aşağıda tekrardan derledik.


Zoho CRM Uygulaması üzerinden videomuzda bahsettiğimiz üzere Omnichannel bir yapı ile KPI, Dönüşüm ölçümleri, müşteri yolculukları, müşteri adayı puanlama sistemi, web to lead formları, SEM takımları için Google Ads entegrasyonu, Facebook Lead Ads Entegrasyonu, RFM Semgentasyon ve birçok çeşitli pazarlama süreci çözümüne sahip olabilirsiniz.


Zoho CRM Sistemini Enterprise sürümüyle 15 gün ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz. Deneme süreniz bittikten sonra Zoho CRM Sistemini belirli kısıtlar altında ücretsiz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.


Zoho SalesIQ uygulaması videomuzda anlattığımız Chatbox ve Chatbot yönetiminizi sağlamayan platformumuzdur. Zoho SalesIQ Uygulamasını da ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz.


Videomuz üzerinde bahsettiğimiz toplu e-mail gönderimlerinizi basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan uygulamamız Zoho Campaigns üzerinden aynı zamanda gönderim datanız üzerinde ileri seviye segmentasyon, puanlama, müşteri yolculukları ve A/B Testleri tasarlayabilirsiniz. Zoho Campaigns uygulamasını ücretsiz olarak deneyebilir ve belli limitler altında müşterilerinize ücretsiz toplu e-mail gönderimleri yapabilirsiniz.


Videomuzda bahsettiğimiz Zoho PageSense uygulaması ile web siteniz üzerinde A/B Testleri, Isı Haritaları ve Oturum Kayıtları ile optimizasyon deneyleri gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Zoho Page Sense üzerinde yer alan Push Bildirimler, Akıllı PopUp'lar, Ziyaretçi Anketleri ve benzeri otomasyonlar sayesinde, web siteniz üzerinden daha fazla dönüşüm elde edebilirsiniz. Zoho PageSense uygulamasını ücretsiz bir şekilde deneyebileceğinizi de hatırlatmakta fayda var.


Videomuzda bahsettiğimiz ve sosyal medya yönetiminizi gerçekleştirmenizi sağlayan Zoho Social uygulamasını dilerseniz şirketiniz içerisinde ekiplerinizle, dilerseniz ajansınızla beraber kullanabilirsiniz. Zoho Social uygulamasını ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz.

Denizhan