zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Recruit ile İşlerinizi Google Aramanın Zirvesine Taşıyın

19.09.19 11:27 AM By Denizhan

İş ilanı reklamlarını, sadece kariyer siteleri ya da iş kurullarında yayınlamak bugün çok da yeterli olmayabilir. Tam zamanlı bir iOS geliştiricisi ya da freelance bir yazar arıyorsanız, ilanınızın görünürlüğü en üst düzeye çıkarmalısınız.

 

Bugün, Google’da birçok arama yapılmasından kaynaklı olarak, adaylar da çoğunlukla iş başvurusunda bulunmak için bu mecrayı bir kaynak gibi kullanıyor.

 

Şimdi, Zoho Recruit’in Google Search enterasyonu sayesinde, her ikisini bir araya getiriyoruz! Böylece daha nitelikli başvurular alabilir ve iş ilanlarınızı ilk sayfada tutabilirsiniz.

zoho recruit

Arama Sonuçlarında Öne Çıkan Bir Yer Edinin

 

İş ilanlarının rollerini ve sorumluluklarını vurgulamak, zaten bir işe alımcının günlük işlerinin parçasıdır. Şimdi Zoho Recruit, Google’ın iş arama motoruyla birlikte maksimum erişim elde etmenizi sağlıyor!

 

Google’a göre; ‘İlanlarınız Google’daki yeni iş arama özelliğinde, logonuz, görüntülenmeleriniz ve iş detaylarınızın görüntülenmeye uygunluğuna göre öne çıkar’

 

İşlerinizi Büyük Resmin Bir Parçası Haline Getirin!

 

Google Search’teki işler, başvuru sahiplerinin hedeflemelerine olanak vererek, iş arama konumlarına, iş unvanlarına ve daha pek çok kritere göre işleri daraltma fırsatı tanır ve Google’da iş arama sürecini basitleştirir.

 

Bir BT firmasında Full Stack Developer olarak iş arayan başvuru sahibi Sally ile tanışın. Google Search’e ‘Full Stack Developer’ yazıyor ve sorgusuna uygun işlerin bir listesini alıyor. Ekranı ise tam olarak böyle görünecek.

zoho recruit

İş listesi, işin ne zaman gönderildiğini, pozisyonun tam zamanlı olup olmadığını, kaydedildiği yeri ve daha fazlasını gösterir.

zoho recruit

Ve en iyi haberimizi sona sakladık! Bu geliştirme de mobile optimize edildi!

 

İşe alım konusundaki yöntemler değiştikçe, işe alım yöneticileri ve işverenlerin adayları bulma yöntemlerinde esnek olmaları oldukça önemli değil mi? Sizlerin geri bildirimleri ile bu entegrasyonu iyileştirmeyi amaçlıyoruz.

 

Zoho Recruit her geçen gün işe alımcılara zamandan kazandırmaya devam ederken, firmanız için en doğru çalışanları bulmanıza yardımcı olacak bir araç arıyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan