zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Sites ile Web Sitesi Kurmak Çok Kolay 

30.01.23 11:34 AM By Kardelen

İşletmelerin ihtiyaçları son on yılda oldukça değişti. Gündelik hayat alışkanlıklarımızdan tutun da bireysel ihtiyaçlarımıza dek hemen her şeyi değiştiren teknolojik gelişmeler, işletmelere çok daha büyük ve etkili bir dokunuş yaptı desek yanlış olmaz. Bu dokunuş, işletmelere birden çok sorumluluk yükledi ve kimliklerini dijitalleştirmek için oldukça kısa bir süre tanıdı. Özellikle son üç yıla baktığımızda, dijital olmayan işletmelerin tarihin tozlu sayfaları arasında yer aldıklarını görebiliyoruz. Yok olmak istemeyen her işletmenin ilk dijital ayak izi web sitesi kurma eylemidir. Ardınızda bıraktığınız ve yok olmayacak bu ayak izinin mükemmel olmasını mı istiyorsunuz? Web sitenizi mükemmel kılacak, aynı zamanda da işletmenizin pazarlama faaliyetlerine yardımcı olabilecek bir uygulama biliyoruz! Bu yazımızda sizlerle Zoho Sites’ın eşsiz özellikleriyle işletmenizi rekabet ortamında nasıl bir adım öne çıkarabileceğinizden bahsedeceğiz. 

Zoho Sites ile Tam İstediğiniz Gibi Bir Web Sitesi Oluşturabilirsiniz! 

Günümüzde web sitesi noktasında birçok alternatif çözüm ile karşılaşabilirsiniz. Bu alternatifler arasında istediğinizi bulamadıysanız, Zoho Sites size fazlasıyla yardımcı olabilir. Çevrimiçi web sitesi oluşturucu Zoho Sites ile tek bir kod satırı yazmanıza gerek kalmadan, işletmeniz, bireysel çalışmalarınız, hobileriniz için kolaylıkla web sitesi oluşturabilirsiniz. Zoho Sites’ın sunduğu kapsamlı özelleştirme seçenekleri ile işiniz için en iyisi ve hedef kitleniz için en çekici olan web sitesini hazırlayın ve rakiplerinizden daha ilk aşamada ayrışın!

Marka kimliğinizi yansıtacak bir web sitesi kurmak Zoho Sites ile çok kolay.

Zoho Sites ile Web Sitesi Nasıl Kurulur? 

Zoho Sites ile web sitesi oluşturma eylemini dakikalar içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Nasıl mı? Zoho Sites’ın sürükle/bırak oluşturucusu sayesinde tüm kontrol sizde olur ve sadece birkaç tıklamayla tam istediğiniz gibi bir web sitesi yaratabilirsiniz. Elinizin altında harika bir içerik olsa bile sunum ve tasarımın zor olabileceğinin farkında olan Zoho ekibi, ilgi çekici bir web sitesi yapma noktasında ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi sizler için önceden düşündü. Bölümler, şekillendiriciler ve dinamik arka planlarla web siteniz hayal ettiğinizden bile güzel olacak! 

Web sitesi kurulumunda ihtiyaç duyabileceğiniz her özellik Zoho Sites’da.

Özelleştirme Seçenekleri ile Farkınızı Hissettirin! 

Zoho Sites sizlere web sitesi açma konusunda birçok avantaj sunuyor. Bu avantajların başında ise kuşkusuz birbirinden farklı web sitesi şablonları geliyor. Bu şablonlar arasından istediğiniz web sitesi görünümünü bulamazsanız, geliştirici ve tasarımcılar HTML ve CSS düzenleyicileri kullanarak özelleştirme yapabilirler. Şablon üzerinde tam kontrole sahip olabilir ve Zoho Sites ile işletmenizle ilgili öne çıkarmak istediğiniz her şeyi kolaylıkla sergileyebilirsiniz. Görsel düzenleyiciyi kullanarak, kodsuz çalışabilir ve şablonları zevkinize göre özelleştirebilirsiniz. Üstelik şablondan memnun kalmadığınız zaman içeriğinizi kaybetmeden bir başka şablona geçebilirsiniz. 

Web Sitenizin Görsel Cazibesini Kolaylıkla Yaratın! 

Vermek istediğiniz mesajı, bugünün teknolojik imkanlarıyla birçok yöntem aracılığıyla hedef kitlenize ulaştırabilirsiniz. İşletmeniz için en uygun yöntemin ne olduğunu bulduysanız, Zoho Sites web sitesi yapımı sırasında size yardımcı olmaya hazır. Mesajınızı yaratıcı bir şekilde iletebilmeniz için ses, video, kod parçacıkları ve daha fazlasını ekleyebilirsiniz. Çekici görüntülerle web sitesi ziyaretçilerinizin dikkatini çekmek istiyorsanız, fotoğraf setleri ya da animasyon gibi özellikleri kullanarak web sitenizi canlandırabilirsiniz. 

Web Sitesi Ziyaretçilerinizle Etkileşimi Artırın!

Web sitenizi ziyaret edenleri düzenli birer ziyaretçiye dönüştürmek ister misiniz? Eğer yanıtınız evet ise Zoho Sites ile hazırladığınız web sitelerine bloglar ve yorum kutuları ekleyerek, etkileşimi artırabilirsiniz. Ayrıca randevu ile çalışan bir işletmeye sahipseniz, web sitenize form ekleyebilirsiniz. Formlar özelliğini aynı zamanda, ziyaretçilerinizden bilgi toplamak ve analiz etmek için de kullanabilirsiniz.


Hedef kitlenizin sizi ihtiyaç anında bulabilmesi için SEO uyumlu bir web site kurulumu oldukça büyük önem taşır. Zoho Sites içerisindeki yerleşik SEO araçları ve site haritaları sayesinde, siteniz arama motoru sonuçlarında daha üst sıralarda yer alabilir. Daha fazla trafik çekmek ve daha geniş bir kitleye sahip olmak adına Zoho Sites’ın yerleşik SEO araçlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca web sitenizin trafik analitiğini kullanabilir, ziyaretçilerin davranışlarını izleyerek, ölçerek ve analiz ederek web sitenizin içeriğini optimize edebilirsiniz. Sitenize bir Google Analytics izleme kimliği ekleyerek müşterileriniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. 

Arama motorları ve kullanıcılar ile mükemmel bir etkileşim yaratın.

Zoho Entegrasyonları ile Web Sitenizi Daha Etkili Kullanabilirsiniz 

Zoho Sites ile entegre diğer Zoho uygulamaları sayesinde web sitenizin verimini artırabilirsiniz. Zoho CRM ile müşteri adaylarını yakalayabilir ve ziyaretçi bilgilerini daha etkin bir şekilde yönetebilirsiniz. Ziyaretçiler hakkında hızlı bir şekilde bilgi alabilir ve Zoho SalesIQ entegrasyonu sayesinde sohbet desteğine sahip olabilirsiniz. Bültenlerinizi göndermek için Zoho Campaigns’i kullanabilir, Zoho PageSense ile de ziyaretçilerinizin davranışlarını gözlemleyerek, web sitenizi optimize edebilirsiniz.


Günümüzün dünyasında işletmelerin dijital vitrinlerine dönüşen web siteleri, her zamankinden daha büyük potansiyel barındırıyor. Bu potansiyeli doğru kullanabilen işletmelerin web sitesi örnekleri incelendiğinde, işletmeyi doğru yansıttığı görülebiliyor. Bugün geleceğe kalmak isteyen bir işletme için doğru çalışan ve işletmenin tüm özelliklerini yansıtabilen bir web sitesi oldukça kritik bir öneme sahip. Eğer sizler de bu önemin farkındaysanız ve işletmeniz için en uygun web sitesini yaratmak için adım atmak üzereyseniz, Zoho Sites ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Zoho Sites ve diğer tüm Zoho ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Kardelen