zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Social 2018 Daha Zengin Analiz, Google My Business Desteği ve Çok Daha Fazlasını Sunuyor!

07.12.18 02:04 PM By Denizhan

Sosyal Medyanın hemen her alandaki etkisi hızla devam ederken, doğru sosyal medya yönetiminin iş dünyasında sağladığı avantajlar göz ardı edilemez. Sosyal Medyada doğru araçlarla istediğiniz başarıya ulaşmak, potansiyel müşterilerinize ve müşterilerinize işinizi en doğru biçimde sunmak istiyorsanız, Zoho Social 2018’deki son yeniliklere göz atmalısınız;


Zoho, geçtiğimiz yıl bu günlerde ajanslar için Zoho Social’ı piyasaya sürerek, Zoho Social’ın dijital ajanslar için en etkili sosyal medya platformu olduğunu kanıtladı. Zoho Social ile ajanslar müşterileri ile daha yakın çalışmaya ve markaları güçlendirme devam ederken, yıl içerisinde yapılan geliştirmelerle birlikte Zoho Social da güçlendi.


Zoho Social,2018’in mart ayında, Facebook Pazarlama Ortağı ve Instagram Partner rozetlerini alarak, Instagram’ da doğrudan programlama yapabilen ilk araçlardan biri oldu.


Bugün Zoho Social, organizasyonların ve ajansların sosyal medyaya dair her şeyi tek bir platform üzerinden yapmasını sağlayarak, sunduğu hizmeti daha da ileriye taşıyor! 


Zengin Analizler, Derinlemesine İç görüler ve Tamamen Yeni Bir Raporlar Sekmesi


Analizler, sosyal medya yönetimi için en önemli rolü oynamaya devam ediyor. Zoho Social’ın bu kadar çok tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri kuşkusuz ki müşterilerin elde ettikleri güçlü istatistikler ve analizlerdir. Zoho Social’ın yenilenen ara yüzünde, yeni veri ayarları ve grafikler sekmesi ile birlikte artık analizleriniz çok daha zengin!


Yeni raporlar sekmesi ile kitle demografilerini, postlarınız ve erişim analizleri ile performans ve paylaşımlarınızın gösterimini özetleyebilirsiniz. Aynı zamanda profesyonel ve ajans müşteri için özel panolar içeren Zoho Socail, kişiselleştirebileceğiniz Dashboard’lar sunuyor!

zoho social

Google My Business Zoho Social’da

Dijital pazarlama söz konusu olduğunda sosyal medya ve arama birbirini tamamlamaktadır. Google My Business (GMB), bu durumu açıklayan en güzel örneklerden biridir. Online aramaların çoğu Google’dan yapılır ve Google My Business çoğunlukla potansiyel müşterilerinizin sizinle ilgili aldıkları ilk izlenimi yaratır. GMB, işletmenizin yerel alanı dışında da büyümesine yardımcı olduğu için en önemli araçlardan biridir.


Zoho Social GMB entegrasyonu ile işletmelerin postlarını GMB hesaplarındakilere göre planlamasına ve yayınlamasına yardımcı olur. Ayrıca Zoho Social üzerinden GMB kullanımı ile birden fazla lokasyonda görünürlük kazanabilirsiniz. Henüz bir GMB hesabınız yoksa yaratmak için bundan daha iyi bir zaman düşünemiyoruz! 

zoho social

Akıllı Sosyal Medya Yayınlama Aracı Artık Çok Daha Başarılı

Zoho Social’ı sizler için en iyi sosyal medya aracı yapmak için çalışırken, yayınlama becerilerinin ne kadar önemli olduğunun da farkındayız. Pazardaki birçok sosyal medya aracının programlama ve yayınlama yaparken, bizler sosyal medya pazarlamasının sadece bununla sınırlı olmadığını düşünüyoruz. Bu yüzden alakalı olanları takip etmek, potansiyel müşteri ve müşterilerle etkileşim yaratmak ve sizin için sosyal medyada işinize en çok yarayanın ne olduğunu bulmanız için Zoho Social’a yeni özellikler ekledik.


CustomQ İle Daha Tutarlı Paylaşımlar Yapabilirsiniz

Zoho Social kullanıcılarının birçoğu, daha önceki deneyimlerine dayanarak postların yayınlanacağı en uygun zamanı öneren SmartQ’u severken, birçoğu da yayınlama programları üzerinde daha fazla kontrole sahip olmak istiyor. Yeni CustomQ ile birlikte artık gün ve haftaya yayılan postlarınızı önceden tanımlanmış bir sıraya ekleyebilirsiniz. Bu sayede yönettiğiniz markalar için sosyal medya etkileşimini sağlarken, aynı zamanda zamandan kazanabilirsiniz. 

zoho social

zShare Tarayıcı Eklentisiyle Daha Fazlasını Yapın


zShare, sosyal medyada içerik (blog, haberler, hikâyeler ve daha fazlası) paylaşmanın en kolay yoludur. Şimdi ise yayınlamak istediğiniz içeriği zamanlamadan önce her sosyal mecra için yayınlarınızı özelleştirebileceğiniz bir platform haline getirdik! 

zoho social

Facebook Lead Ads İle Daha Başarılı Entegrasyon, Lead Formlar ve CRM Alan Eşlemesine Merhaba Deyin!


Geçtiğimiz yıl duyurulan Facebook Lead Entegrasyonu ile müşterilerimizin leads’leri gerçek zamanlı olarak yakalamalarını sağlayarak, tek bir butona tıklayarak CRM’e yönlendirme olanağı tanıdık.  Bugün ise Zoho Social’da Lead Formlar ve CRM alan eşlemeleri sunuyoruz.


Facebook Lead reklamları ve Lead formlar aracılığıyla pazarlama departmanı Zoho Social’dan ayrılmadan Lead reklam kampanyalarını yönetebilecek.

zoho social

Zoho Desk Entegrasyonu ile Sosyal Medya Pazarlama ve Destek Ekiplerinizi Bir Araya Getirin


Bir markanın sosyal medyasını yönetiyorsanız, muhtemelen müşterilerin ürünler ve servisler hakkında sorular sorduğuna şahit olmuşsunuzdur. Bu müşterilerin gerçekten istedikleri ilgi ve alakayı aldıklarından nasıl emin olursunuz?

Artık Zoho Social’daki bir sosyal postu Zoho Desk’de bir destek biletine dönüştürebilirsiniz. Ayrıca Zoho Social kullanıcıları sizin ne kadar sürede destek ve çözüm sağladığınızı görebilirler.


Bu entegrasyonla birlikte Zoho Social, Zoho CRM ve Zoho Desk, sosyal medyadaki iletişimizi pazarlama, satış ve destek kanalları ile kuvvetlendirmenize yardımcı oluyor. 

zoho social

Yenilenen Ara Yüzü ile Zoho Social Keşfiniz İçin Hazır!


Tüm bunlar olurken aynı zamanda Zoho Social’ın ara yüzünü değiştirerek daha canlı bir görünüm kazandırdık. Beğeneceğinizi umduğumuz Zoho Socail, dünya ve işinizin ihtiyaçları değiştikçe yenilenmeye ve değişmeye devam edecek…

Denizhan