zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Survey ile Ücretsiz Anket Oluşturun

27.07.18 01:30 PM By Can

Müşteri geri bildiriminin her geçen gün değerlendiği bu yüzyılda, satış yaptığınız ya da yapmayı amaçladığınız kitlenin görüşlerini almak için birçok farklı yöntem bulunuyor. Bu yöntemlerden en etkilisi kuşkusuz ki uzun yıllardır kullanılan ve son zamanlarda dijital kitle iletişim araçlarından sosyal medyaya bile dahil olan anket yöntemi oluyor. Zoho CRM’e entegre biçimde çalışan Zoho Survey, kolay kullanımı ve etkili raporları sayesinde bir anketten beklediğinizin çok ötesinde avantajlar sunuyor!


zoho survey ile anket oluşturma

Zoho Survey İle Dakikalar İçerisinde Anket Oluşturabilirsiniz!

Dakikalar içerisinde 25 farklı soru tipi ve farklı özellikleri ile ihtiyaç duyduğunuz anketi tam istediğiniz şekilde hazırlayabilirsiniz.  Müşterilerinize soracağınız soruları, kendinize özel bir tasarımla daha etkili bir hale getirmek istiyorsanız, kişiselleştirilebilen ve farklı organizasyonlara göre tasarlanmış 200 tema size yardımcı olacaktır.


Anketinizi hazırladıktan sonraki süreçte birçok organizasyonun endişesi güvenlikten yana olsa da Zoho Survey kullanıcılarının bu açıdan endişe duymasına gerek yok. Anketinizi istediğiniz gibi hazırladıktan sonra listenizdeki herkesle paylaşabilir ya da e-mail kampanyalarınıza dahil edebilirsiniz. SSL koruması sayesinde güvenlik ve gizlilik konusunda endişe duymanıza gerek kalmaz.  Aynı zamanda password koruması ve CAPTCHA gibi özellikler anketlerinizin güvenliğini garanti altına almanıza yardımcı olur.  
Zoho Survey İle Etkili Raporlar Sağlayın
Kitlenin görüşünü en net biçimde görebileceğiniz anket sonrasında görüşleri raporlamak belki de en kritik süreç olarak karşınıza çıkmaktadır. Zoho Survey, anketin ardından kişiselleştirilebilen raporları ile geri bildirimleri analiz etmenize yardımcı olur ve Google sheets ile daha derinlemesine incelemenize olanak tanır

Zoho Survey, kolay kullanımı ve CRM’e entegre yapısının yanında ücretsiz sürümü ile anketlerinizi istediğiniz kurallara göre hazırlayabilirsiniz. Zoho Survey hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, Zoho’nun Türkiye yetkili satıcısı Cloudyflex’i ziyaret edebilirsiniz.

Can