zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Desk İle Müşteri Servisini İşinizin Kalbine Yerleştirin!

21.06.18 01:33 PM By Can

Zoho Desk, işletmelerin müşteriye odaklanmasına yardımcı olan, sektörün ilk Context-aware servis masası yazılımıdır.


Dünyada binlerce firma tarafından kullanılan popüler Zoho Desk uygulaması ile işinizi büyütmeye, Satış Sonrası Servis süreçlerinizi kontrol altına almaya hazır mısınız?

Zoho Desk ile birlikte kontrol altına alınan satış sonrası süreçlerin ardından acentalar daha verimli olacakları doğru araçlara sahip olur. Aynı zamanda yöneticiler doğru kararları verme noktasında daha başarılı olurken, müşteriler ihtiyaç duydukları yardımı anında alabilirler. 


Müşteri servisine dair her şey Zoho Desk'te! 

Acentalarınızın verimliliğini artırmaktan, performans ölçülerine ve kullanıdığınız senkronize çalışan tüm uygulamalara dek, müşteri servisine dair her şey Zoho Desk'te sizi bekliyor! 

Ticket sistemi ile talepleri düzenli takip edin!

Zoho Desk, ekibinize müşterilere yardımcı olacak en iyi araçları verirken, bugünün en değerlisi olan zaman konusunda kayıp yaşamaya neden olan, sık sık yapılan işleri otomatik hale getirir.

Uydurmayın, geliştirin! 

Zoho Desk ile ekibinizin çalışmalarındaki doğru eğilimleri ve kalıpları belirleyin, iyileştirmeler yapın ve daha iyi performans sağlayın.

Bir şirket, bir ekip !

Zoho Desk, farklı departmanlardan çalışanları bir araya getirerek, müşterilere en mükemmel hizmeti sunmanızı sağlar. 

Başarının anahtarı ; ulaşılabilirlik 

Müşterileriniz e-posta, telefon, canlı sohbet, sosyal medya ve daha fazlası aracılığıyla size ulaşmak istediğinde ulaşılabilir olmanız, başarınız üzerinde etkin rol oynamaktadır. 

Yardım masanız tamamen size ait! 

Zoho Desk, işletmenizin benzersizliğini anlar, özelleştirmenizi ve diğer uygulamalarla entegre etmenizi sağlar.

iOS ve Android için Zoho Desk uygulamasıyla, acentalar nerede olurlarsa olsunlar, en üst düzey müşteri desteğini yakalayabilir, işbirliği yapabilir ve sağlayabilirler. Daha fazla bilgi edinmek ve Zoho Desk'in avantajlarından faydalanmak istiyorsanız tıklayın!

Can