zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho One Kar Amacı Gütmeyen Organizasyonlar İçin 4 Kullanıcıya Kadar Ücretsiz

26.06.18 07:39 AM By Can

Dernekler ve kar amacı gütmeyen işletmeler için tanınan bu ayrıcalık 2020 yılı itibari ile sona ermiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.


Şirketinizi etkin bir şekilde yönetmeniz için gereken tüm uygulamaların tek bir paket halinde sunulduğu Zoho One, 35’in üzerinde entegre web ve mobil uygulama ile gerçek bir işletim sistemi sunuyor! Zoho One’ın sunduğu tüm avantajlardan Dernek, Vakıf, Öğrenci Grupları gibi kâr amacı gütmeyen organizasyonlar 4 kullanıcıya kadar ücretsiz faydalanabiliyor!


Tüm Uygulamaları Bir Arada Çalıştırın En Yüksek Verimi Yakalayın!

Şirketinizin iş süreçlerini bütünleşik olarak yönetmenize olanak sağlayan Zoho One’ın içerisindeki uygulamalara göz atacak olursak;

Zoho CRM ile satış ve pazarlama süreçlerinizi iyileştirebilir ve daha verimli satışlar yapabilirsiniz.

Yine satış ve pazarlama sürecinin olmazsa olması toplu e-posta ve pazarlama otomasyonu için Zoho Campaigns, Zoho One paketi içerisinde yer alıyor.

Ziyaretçi takibi ve chat için ise Zoho SalesIQ’dan faydalanabilirsiniz.

Satış sonrasında müşterilerinize en doğru ve hızlı desteği verebilmeniz için Zoho Desk’i kullanabilirsiniz.

Şirketiniz için ihtiyaç duyduğunuz en temel uygulamalardan olan finans ve faturalama için Zoho Books ile Zoho Invoice, yine Zoho One içerisindedir.

Eğer abone temelinde, düzenli olarak faturalama yapan yapıda bir şirketiniz var ise Zoho Subscriptions oldukça fayda sağlayabilir.

Başarılı bir organizasyonun temel taşı çalışanlarınız için Zoho People ve Zoho Recruit’i kullanabilirsiniz. Daha sonrasında ise çalışanlarınızın iletişimini kuvvetlendirmek için, Zoho Workplace ve Zoho Mail’den faydalanabilirsiniz. Kurumsal Chat uygulaması Zoho Cliq ve Zoho Connect ile web sitesi geliştiricisi Zoho Sites de Zoho One ile birlikte gelen uygulamalar arasında yer alıyor. 


Zoho One hakkında daha fazlasını öğrenmek için Zoho One’ı detaylı bir şekilde anlattığımız blog yazımıza göz atabilirsiniz.

Kâr amacı gütmeyen organizasyonlar için 4 Kullanıcıya kadar ücretsiz olan Zoho One’ı denemek ve sunduğu tüm avantajlardan faydalanarak, bugünden organizasyonunuzun geleceğine bir adım atmak istiyorsanız tıklayın!

Can