zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Workplace'e Giriş: İşiniz İçin Kapsamlı, Bulut Tabanlı Bir Uygulama Paketi

21.06.18 12:45 PM By Can

Tüm ofisinizi buluta koyan entegre bir uygulama paketi olan Zoho Workplace'i duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Artık Zoho Mail de Zoho Workplace'te bulunan dokuz önemli üretkenlik ve işbirliği uygulaması arasında yer alıyor.

Hemen hemen her iş süreci benzer temellere dayanır. Çalışanlar; plan, teklif, çizim, sunu ve değerlendirme gibi şeyler yaratırlar. Çalışmalarını oluşturmak için elektronik tablolar, editörler ve sunum araçları gibi araçları kullanırlar. Çoğu zaman bu çalışmaları meslektaşları ile bir araya gelerek, işbirliği içinde oluştururlar. Çalışmalarını kullanmakveya daha sonra incelemek için depolayarak başkaları için ulaşılabilir hale getirirler. Ayrıca, kuruluşları içinde ve dışında -örneğin müşteriler, iş ortakları ve belki diğer ekipler gibi- insanlarla iletişim kurarlar.

Tüm bu işlemler bulutta zarif ve güvenli bir şekilde entegre olarak çalışmalıdırlar. İşte tam olarak Workplace paketinin yaptığı şey budur.

Zoho Workplace, ekibiniz ile etkili bir şekilde tasarlamak, iş birliği yapmak ve iletişim kurmak için gereken tüm araçları sağlayacaktır. Zoho Workplace'te bulunan dokuz uygulamayı karşıladıkları gereksinimlere göre üçerli incelememiz daha iyi olacaktır:

  • İçerik oluşturmak için ofis paketi: Zoho Writer (belge editörü), Zoho Sheet (elektronik tablo editörü) ve Zoho Show (sunum editörü).

 

  • İş birliği araçları: Zoho Docs (dosya depolama ve paylaşma), Zoho ShowTime (sunum paylaşımı ve toplu katılım aracı) ve Zoho Sites (web sitesi oluşturucu) 

 



  • İletişim araçları: Zoho Sohbet (anlık mesajlaşma aracı), Zoho Mail (modern ticari e-posta) ve diğer kurumsal kurumsal iletişim biçimleri için Zoho Connect. 

 

   Workplace'in en iyi yanı ise, fiyatlar konusunda oldukça iddialı olmamız! İşte yeni planlar: 


   Eğer zaten bu ürünleri kullanıyorsanız ve tercih ettiğiniz geçerli bir ödeme planında bulunuyorsanız, bu planı değiştirmenize gerek yok. Hiç bir yeni fiyatlandırma planına geçmeye zorlanmayacaksınız. Seçtiğiniz plan ne olursa olsun, iş sürecinize daha fazla değer kattığımızı göreceksiniz.

   İşte sahip olacaklarınız:

  • Daha fazla depolama alanı:
   Müşterilerimize Zoho Mail'i nasıl geliştirmek istediklerini sorduğumuzda, ezici çoğunluğu daha fazla depolama alanı cevabını verdi. Workplace paketi size depolama alanını bol miktarda verir. Standart plan şu anda kullanıcı başına 30 GB'lık bir depolama alanı sunuyor ve bu da 10 GB'lık bir artış. Pro planı da 15GB'dan 100GB'a yükseldi.


  • Altyapı iyileştirmeleri:
   Altyapımızda Zoho Mail'i daha hızlı, daha güvenli ve daha güvenilir hale getiren birkaç "gelişmiş" iyileştirme yaptık. Spam algoritmalarımızda iyileştirmeler yapıyoruz, böylece gelen kutunuz çok daha temiz görünüyor. Daha fazla yardım trafiğini üstlenmek ve yanıt sürelerini azaltmak için destek ekibimizi güçlendirdik.


  • 3. parti entegrasyonlarına gerek yoktur:
   Zoho Workplace'in en büyük avantajı, birlikte çalışılan çoklu uygulamalara sahip olmasıdır. Bu, farklı satıcılarla/müşterilerle farklı hesaplar oluşturma zorunluluğunu ve de bu farklı uygulamaları toparlama zorunluluğunu ortadan kaldırır.

 

  • Reklamsız bir taahhüt; sonsuza dek:
   Tüm bu değişiklikleri yaptık ancak temel değerlerimiz değişmeden kaldı. Tüm ürünlerimiz hala% 100 reklamsızdır. Her zaman da böyle olacaklar. Size asla reklam göstermeyeceğiz. Gelen kutunuza göz atmayacağız ve bize para kazandırabilecek anahtar kelimeleri taramaya kalkışmayacağız. Güvenliğinize ve gizliliğe olan bağlılığımızdan asla ödün vermeyiz!


   Daha fazla bilgi için tıklayınız.
   Workplace'i denemek için workplace.zoho.com adresini ziyaret edin. Suitteki tüm uygulamaların bir listesini göreceksiniz. Denemek için herhangi bir uygulamayı tıklamanız yeterlidir. 

Can