zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Auto King Dijital Süreçlerini Zoho CRM ve Zoho Desk Üzerinden Yönetiyor

26.10.21 01:55 PM By Denizhan

2001 yılında kurulan ve 45 ilde 56 servis noktası ile otomotiv satış sonrası hizmetler sağlayan Auto King, dijital süreçlerinde Zoho CRM, Desk ve çeşitli Zoho Uygulamalarını kullanıyor ve bu videomuzda, Zoho uygulamalarına ve Zoho Türkiye Premium Partneri Cloudyflex'e dair deneyimlerini sizlerle paylaşıyorlar!

Otomotiv Sektöründe CRM, Desk ve Dijital Altyapı Örneği

Auto King, Zoho üzerinde kurduğu dijital altyapısı ile otomotiv sektöründe özellikle satış sonrası servis alanında en iyi örneklerden birini temsil ediyor. Auto King müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), satış sonrası destek ve servis (Desk) dışında da birçok Zoho uygulamasını başarılı bir şekilde kullanıyor. 


Online anket yönetimini Zoho Survey uygulaması üzerinden gerçekleştiren Auto King, anket yönetimi sürecini hem Zoho CRM hem de Zoho Desk sistemine entegre etmiş durumda. Bu sayede Auto King, satış, pazarlama, müşteri ilişkileri ve satış sonrası servis alanlarındaki deneyimini de, entegre anketler verileri ile her geçen gün daha da iyi bir seviyeye çıkartmayı başarıyor.


Zoho CRM içerisindeki Google Ads entegrasyonu, Çağrı Merkezi entegrasyonu ve ERP entegrasyonundan faydalanan Auto King, Zoho CRM'in Omnichannel yapısını en verimli şekilde kullanıyor.


Auto King, Pazarlama alanında, Zoho'nun CRM'e entegre çalışan pazarlama uygulamalarından da faydalanıyor. Bu noktada CRM Sistemine entegre bir şekilde toplu e-posta gönderimi yapmaya olanak sağlayan Zoho Campaigns uygulaması, Auto King'in e-posta kampanyalarını karlılıklarına göre ölçümleyerek yönetmesine olanak sağlıyor.


Yine aynı şekilde sosyal medya yönetimi uygulaması Zoho Social'ın kullanımı ile Auto King, tüm sosyal medya kanallarını tek bir platform altından yönetebiliyor.


Türkiye'de çeşitli sektörler üzerinde Zoho kullanan firmalar, Auto King örneğindeki gibi Zoho CRM ve diğer Zoho uygulamalarını, sektörlerine, şirketlerine ve süreçlerine göre özelleştiriyor. Siz de Zoho CRM sistemini ücretsiz bir şekilde deneyerek, şirketinize özel bir CRM sistemi yaratmaya başlayabilirsiniz.

Denizhan