zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Eğitim ve Toplantılarınız için Tek Bir Platform: Zoho Meeting 

05.09.22 01:55 PM By Kardelen

Eğitim ve toplantılar, uzaktan çalışma düzeninde etkileşim için önemlidir. Zoho Meeting bu doğrultuda işletmeniz için çevrimiçi hizmet almanızı destekler. İş akışınız içinde etkileşim, her aşamada gereksinim duyduğunuz temel unsurlardan birisini oluşturur. Yönetici ekibiniz, çalışanlarınız, müşterileriniz veya iş ortaklarınız etkileşimin taraflarını oluşturarak iş akışınız içinde belirleyici olarak yer alabilir. Pek çok farklı türde gerçekleşebilen etkileşimi daha kalabalık gruplarla, ortak şekilde, gerçekleştirmek istediğinizde en uygun çözümler arasında toplantılar ve eğitimler ön plana çıkar. İçinde bulunduğumuz 21. yüzyıl itibarıyla dijital yetkinlikle her iki amacınıza yönelik hizmet almanız mümkündür. Zamanın ve mekânın sınırlarını aşarak hizmet almanıza odaklanan kurumsal dijital toplantı ve webinar programı Zoho Meeting, bu doğrultuda sizinle buluşur. Sunduğu yenilikçi, çok yönlü çözümler sayesinde kullanım amacınıza ve iş akışınıza en uygun deneyimi sunmayı destekler.

Zoho Meeting Uygulaması ile Pratik ve Hızlı Çevrimiçi Toplantılar Düzenleyin 

Zoho Meeting uygulaması, uzaktan çalışma sisteminin iş akışı içinde öneminin arttığı şartlar nedeniyle işletmeniz içinde iş birliği odaklı sisteme adım atmanızı destekler. Uzaktan iş birliği odaklı sistemi her aşamada geçerli kılabilmeniz amacıyla size sunduğu temel olanaklardan birisini çevrimiçi toplantılar oluşturur. Çevrimiçi toplantı hizmeti, temel olarak iki veya daha fazla kullanıcının yer ve zaman fark etmeksizin istedikleri anda etkileşime geçebilmelerine odaklanır. Bu kapsamda; çevrimiçi toplantı sayesinde gerçekleştirebileceğiniz amaçlar:

●  Ekibinizle yapacağınız değerlendirmeler,

●  Çalışanlarla önemli bir proje üzerinde görüşme,

●  Müşterilere destek,

●  İş ortaklarınızla gerçekleştireceğiniz projeleri yürütme olarak sıralanabilir.

İş akışınızı geliştirebilecek her türlü amaç doğrultusunda harekete geçebilmeniz amacıyla Zoho Meeting özellikleri arasında çok yönlü iletişim kurma yer alır. Bu doğrultuda toplantıları sesli, görüntülü veya yazılı olarak gerçekleştirmeniz mümkündür. Tercih edeceğiniz iletişim yolu sayesinde fikirlerinizi en iyi şekilde aktarma fırsatı yakalayabilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz toplantıları daha verimli kılmak amacıyla Zoho Meeting ekran paylaşımı yapmanızı destekler. Bu kapsamda kendi cihazınızda yer alan bir belgeyi veya sunumu katılımcılarla eş zamanlı olarak paylaşabilirsiniz. Bu sayede işle ilgili ekipmanları ekstra olarak iletme gereksinimi duymadan paylaşmak istediğiniz fikirler için verilerle yola çıkma avantajı yakalayabilirsiniz. Zoho Meeting toplantılar için size sunduğu bir diğer özellik kayıt yapma olanağıdır. Program üzerinde gerçekleştirdiğiniz toplantıları kayıt altına alarak daha sonrası için saklamanızı mümkün kılar. Böylece daha sonra aynı veya benzer katılımcılarla toplantıyı paylaşabilmeniz için iş akışı içinde kolay aksiyon almanızı destekler. Zoho Meeting’in bu niteliği sayesinde daha fazla kitleye ulaşma imkânının yanı sıra çevrimdışı hizmet avantajını geçerli kılabilirsiniz.

Zoho Meeting ile Sunum ve Eğitim Kitlenize Uzaktan Erişin 

İşletmenizin verimliliği için iş akışınız içinde önemli yer tutan kitlelerinizin bilgilendirilmesi önemli yer tutar. Ekiplerinizi, çalışanlarınızı veya iş ortaklarınızı hizmetleriniz, çalışma sisteminiz gibi temel unsurlar hakkında bilgilendirmeniz verimlilik daha bilinçli şekilde yol almanızı destekler. Uzaktan çalışma sistemiyle iş akışınız sürdürüyorsanız eğitim odaklı olarak çalışanlara ulaşmanız en verimli yollarından biri “webinar”lardır. Zoho Meeting içerisinde sunum, kurs, atölye gibi eğitim çalışmalarını webinar özellikleri sayesinde rahatça sürdürebilirsiniz. Çalışanlarınız için Zoho Meeting oda rezervasyonu hizmetlerini geçerli kılarak eğitimleri canlı olarak gerçekleştirebilirsiniz. Yönetici veya paylaşan konumunda program içinde yerinizi alarak katılımcıların bir Zoho Meeting hesabına gereksinim duymadan eğitime katılmalarını mümkün kılabilirsiniz. Eğitimleri organize ve en uygun şartlarda gerçekleştirmek amacıyla Zoho Meeting zamanlayıcı özelliğinden yararlanarak katılımcıların bulundukları alanda eş zamanlı olarak eğitime katılmalarını mümkün kılabilirsiniz. Eğitim için sunum, video akışlarından yararlanıp ekran paylaşımı sayesinde katılımcıların aktif şekilde sürece dahil olmalarını mümkün kılabilirsiniz.

Zoho Meeting, eğitim sürecini kendinize has şekilde sürdürmeniz amacıyla kullanıcı kayıt formları ve e-postalarını özelleştirmenizi destekler. Bu sayede webinardan sonra kullanıcıları dilediğiniz web sayfasına yönlendirmenizi mümkün kılar. Zoho Meeting webinar hizmeti kitlenizle etkileşimi daima dinamik tutmanızı destekler. Bu kapsamda kullanıcıların el kaldırarak dikkatinizi çekmesine ve onları konuşmaları için yönlendirmenize olanak tanır. Soru-cevap ve anket olanaklarını da program içinde sizlere sunar. Bu sayede eğitim sürecinde kitlenizin bireysel veya toplu olarak fikirlerine ulaşmanıza olanak tanır. Eğitim sonrasında kullanım için katılımcılar, soru cevaplar veya anketler hakkında raporlar almanızı destekler. XLS ve CVS formatlarında verileri indirip belgelemenizi destekleyerek sonraki süreçler için pratik aksiyon almanıza olanak tanır.

Zoho Meeting ile interaktif toplantı ortamlarından faydalanın.

Zoho Meeting ile Eğitim ve Toplantıları Güvenli Şekilde Gerçekleştirin 

Zoho Meeting; ses, video ve ekran paylaşımı odaklı olarak endüstriyel standartla gizlilik ve güvenlikten ödün vermeden hizmet almanızı destekler. Bu kapsamda TLS 1.2 protokolleriyle DLTS-SRTP şifrelemesiyle program içinde koruma sunar. Toplantı veya webinar sahibinin dilediği şekilde toplantıları kilitlemesini destekleyerek güvenlik olanağının artırılmasına katkı sağlayabilir. Zoho Meeting’in güvenlik için sunduğu bir diğer ayrıcalık olarak TFA (İki Faktörlü Doğrulama) ön plana çıkar. Bu sayede üçüncü kişilerin kötü niyetli saldırılarının önüne geçmek için ekstra güvenlik önlemi almanızı destekler. Etkileşim için güvenle hizmete adım atarken diğer Zoho programlarıyla Zoho Meeting entegrasyonu seçeneklerinden yararlanarak satış, pazarlama odaklı çevrimiçi hizmet deneyimini genişletebilirsiniz. Bu kapsamda müşteri ilişkileri yönetimi programı Zoho CRM ve toplu e-mail gönderimi odaklı kampanya yönetimi programı Zoho Campaigns ile entegre deneyime adım atabilirsiniz.

Toplantılar ve eğitimler için çevrimiçi deneyime adım atmak amacıyla ücretsiz deneme alanına ilerleyebilirsiniz. Bilgileriniz ışığında Zoho Meeting giriş işlemini pratik biçimde tamamlayarak işletmeniz için etkileşim sürecini geliştirmeye adım atabilirsiniz.

Kardelen