zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Hibrit çalışma için eksiksiz işbirliği platformunuz: Zoho Cliq 3.0 ile tanışın

29.11.21 09:48 AM By Denizhan

İş dünyasının geleceği burada şekilleniyor! Bugün iş dünyasının büyük bir kısmı hibrit hale geldiğinden, Zoho Cliq üzerinde bazı yükseltmelerin zamanının geldiğini düşündük. Hibrit çalışırken, tüm ekibinizi bir araya getirmek ve etkili bir şekilde iletişim kurmak zor olabilir, ancak doğru araçlarla herhangi bir ekip, ofiste bulunanlar kadar üretken ve birbirine bağlı olabilir.


Karşınızda hibrit çalışma modeliniz için ihtiyaç duyacağınız eksiksiz iş birliği platformu: Zoho Cliq’in (3.0) en son sürümü! Bu yeni çalışma biçimi için ister evde ister ofiste olun Cliq’i iletişim ve iş birliğini artırmanıza yardımcı olabilecek bir dizi araçla güncelledik! 

zoho cliq 3.0

Sesli ve görüntülü aramalar için yeni bir görünüm

Cliq ile sesli ve görüntülü arama deneyiminiz hiç olmadığı kadar iyi olacak.

Aramalarınızı ve toplantılarınızı ileride kullanmak üzere kaydedin

Ekip arkadaşınız haftalık toplantınızı kaçırdı mı? Ve siz ona toplantıda tartışılan önemli bilgileri iletmek mi istiyorsunuz? Cliq’in bu heyecan verici güncellemesi ile sesli ve görüntülü toplantılarınızı kaydedebilir, iş arkadaşlarınızla paylaşabilir ve ihtiyacınız olduğunda kayıtları tekrar açabilirsiniz. 

zoho cliq toplantı kaydı

Daha geniş bir kitle için sesli konferanslara ev sahipliği yapın

Sesli konferans, farklı konumlardaki insanları birbirine bağlamanın en etkili yoludur. Bu güncellemeyle birlikte tek bir sesli konferanstaki olası katılımcı sayısını 1000 katılımcıya çıkardık. Bu sayede, rakiplerimizin sunduğu çağrı katılımcı sayısının 4 katını sunuyoruz. Ayrıca, sahne görünümünde toplantılarınızı 10.000 izleyiciye aktarabilirsiniz. 

zoho cliq online toplantı

Görüntülü toplantılarda yeni sistem görünümünü deneyin

Artık ekip arkadaşlarınızla görüntülü görüşme yaparken iki farklı görünüm arasında geçiş yapabilirsiniz. Sahnede yalnızca yedi katılımcıyı gösteren sahne görünümüne ek olarak, sistem görünümü ile tüm katılımcıların ekranlarını birden fazla ekran şeklinde görüntüleyebilir ve görüşme sırasında konuşan kişinin videosu vurgulanabilir.

zoho cliq online toplantı

Diğer ekip arkadaşlarının sizinle birlikte toplantılara ev sahipliği yapmasına izin verin

Çevrimiçi toplantılara ev sahipliği yaparken, fazladan bir desteğe sahip olmak her zaman daha iyidir. Artık toplantıları planlarken, yardımcı toplantı sahipleri ekleyebilir ve toplantı sırasında bir katılımcıyı toplantı sahibi yapabilirsiniz. 

zoho cliq online toplantı

Büyük toplantılarla ilgili zor şeylerden biri, genellikle çevrimiçi toplantılarınıza arka plan görüntüsü ekleyerek, kendi sesini kapatmayı unutan birinin olmasıdır. Bu yeni güncellemeyle birlikte toplantı sahipleriniz ve yardımcı sahipleriniz, gerektiğinde tüm toplantı katılımcılarının sesini kapatıp açabilir.

Tamamen yenilenen Whiteboard’u kullanarak gerçek zamanlı olarak fikirler üzerinde işbirliği yapın

Konferans odanızı ve tüm fikirlerinizi gerçekleştirmek için bir Whiteboard’a sahip olmanın esnekliğini özlüyor musunuz? Gerçek zamanlı beyin fırtınalarınızı ve konu üzerine sürdürdüğünüz tartışmalarınızı desteklemek için Zoho Cliq’teki tamamen yeni sanal Whiteboard’u kullanabilirsiniz. 

zoho cliq whiteboard

Zoho Cliq'in yeni Whiteboard özelliği ile şunları yapabilirsiniz:

·    Görüşme sırasında iş birliğini artırmak için birden fazla Whiteboard oluşturun.

·    Whiteboard üzerindeki tartışmalar için yardımcı toplantı sahipleri, panelistler ve katılımcıları seçin ve onlara uygun bir şekilde iş birliği yapmaları için gereken izinleri verin.

·    Whiteboard’unuzu sohbette paylaşın ya da bir resim olarak kaydedin. 

Zoho Cliq’teki yeni Whiteboard özelliği hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Toplantılarınızı eğlenceli hale getirecek diğer özellikler

Artık görüntülü aramalarınızda dağınık arka planlar yok. Toplantılarınız için Cliq’in yeni arka plan efektlerinden ve video filtrelerinden yararlanabilirsiniz. Buna ek olarak, katılımcıların sayısını artırmak için görüntülü toplantılarımıza vücut hareketleri, tepkiler ve GIF’ler gibi eğlenceli unsurları da ekledik. 

Hibrit çalışma sürecinizi daha iyi hale getirmek için daha fazla entegrasyon

Zoho People'dan izin isteyin

Artık Zoho Cliq’teki Remote Work sekmesinden izin başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu, Zoho People üzerinde bir izin talebi kaydı oluşturacaktır. 

zoho cliq zoho people entegrasyonu

Zoho People entegrasyonuna ek olarak, hibrit ofisinizde daha verimli iş birliği için Cliq'te üç yeni entegrasyon sunuyoruz.

Projelerinizi Zoho Cliq içinde yönetin

Zoho Projects-Zoho Cliq entegrasyonu ile görevlerinizi tek bir ara yüzden takip edebilmeniz artık mümkün. Projeler sekmesi üzerinden tüm görev ve sorunlarınıza ulaşabilirsiniz. 

zoho cliq zoho projects entegrasyonu

Zoho Notebooks'taki tüm notlarınıza erişin

Zoho Notebook-Zoho Cliq entegrasyonu, tüm not defterlerinizi Cliq üzerinden görüntülemenizi ve düzenlemenizi sağlar. Ayrıca, Cliq içerisindeki Notlar sekmesi ile toplantılarınızda daha hızlı notlar alabilirsiniz. 

zoho cliq zoho notebooks entegrasyonu

Takvimler üzerinden etkinlikleri ve toplantıları planlayın

Artık tüm Zoho takvimlerinizi görüntüleyebilir ve Zoho Cliq içindeki Takvim bölümü altında toplantı planlayabilirsiniz.

zoho cliq zoho calendar entegrasyonu

Hibrit çalışma modeli, daha iyi organizasyon, daha az yorgunluk, etkili iletişim ve daha fazla eğlence sunmayı amaçlar. Hibrit ekiplerinizin bu benzersiz modelin avantajlarından yararlanmasına yardımcı olmak için kuruluşunuzun hibrit çalışma stilinde ince bir ayar yapabilmenize olanak tanıyan özellikler ekledik. 

Favori sohbetlerinizi düzenli tutun

Bu yeni güncelleme ile artık favori sohbetlerinizi sabitleme seçeneğine sahipsiniz ve hatta daha iyi bir organizasyon için sabitlenmiş tüm sohbetlerinizi farklı klasörlerde kategorilere ayırabilirsiniz. 

zoho cliq favori sohbetler

Video mesajlar ile toplantı sayısını azaltın

Bazen bir toplantı sadece bir e-posta olabilirdi. Sesli ve görüntülü toplantıların kuruluşunuzun çalışma saatlerinin büyük bir bölümünü tüketmesine izin vermemek için artık sohbet yoluyla görüntülü mesajlar kaydedebilir ve toplantılarınızı azaltarak, görüşmelerinizi sınırlayabilirsiniz. Ayrıca, ekranınızı kaydederek mesaj olarak gönderebilirsiniz.

zoho cliq video mesajlar

Daha fazla eylem ve tepki

Mesajlara tepki vermek için sıklıkla aynı gülen yüzü veya başparmağın yukarıda olduğu emojiyi mi kullanıyorsunuz? En sevdiğiniz üç emojiyi veya Zomoji tepkilerini hızlı tepkiler olarak ayarlayın.

zoho cliq emoji

Cep telefonunuzla eksiksiz bir Cliq deneyiminin keyfini çıkarın

Cliq’i ister dizüstü bilgisayarınızdan ister cep telefonunuzdan kullanıyor olun, deneyiminiz sorunsuz olacaktır. Cliq aramalarınızı Cliq web uygulamasındaki kadar sorunsuz hale getirmek için mobil uygulamada bazı önemli değişiklikler yaptık. Hareket halindeyken bile daha verimli aramaların ve sohbetlerin keyfini çıkarmak için Cliq Mobil uygulamanızı şimdi güncelleyin!


Zoho Cliq’teki yenilikleri işinize yansıtarak, Hibrit çalışma modelinize verim ve hız katmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan