zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

iOS 14 ile Mobil Müşteri Hizmetleri Her Zamankinden Daha Kolay!

09.10.20 01:53 PM By Denizhan

Kısa süre önce Apple, popüler işletim sistemi iOS 14 ve iPad OS 14 için son güncellemeleri duyurdu. Güncelleme, iPhone ve iPad kullanıcıları için birçok yeni özellik ve iyileştirmeler sunuyor. Zoho ekibi olarak bizler de iOS 14’ün hızına ayak uydurabilmeniz ve müşteri hizmetleri konusunda gösterdiğiniz çabayı basitleştirmeniz için bu yeni özellikleri, Zoho Desk uygulamasına uyarladık. 

zoho desk ios 14

Zoho Desk Widget’ları


Apple’ın iOS 14 duyurusundaki en göze çarpan özellik muhtemelen Widget’lar oldu. Bir uygulamanın işlevlerine gerçekten açmadan erişim sağlayan widget’lar, muazzam bir değer sağlayabilir. Müşteri destek ekibinin üzerinde durduğu ve sürekli uzayan bir bilgi listesi vardır. Çoğu zaman, temsilcilerin önemli maddeleri kaçırmamaları için günün her saati bu listeyi kontrol etmeleri gerekir.

Zoho Desk Widgets, hayati metrikleri uygulamanın dışında sunarak, kullanıcının ekranında görüntüleyebilmesini sağlamak adına bir dizi widget sunar. Widget’lar ile temsilciler uygulamayı her seferinde tekrar açmak zorunda kalmadan önemli metriklere erişebilirler.

zoho desk widgets

Küçük ve orta büyüklükteki widget’lar, önemli istatistikler sağlarken, temsilcilere kaç işlemin açık, gecikmiş, beklemede ya da atanmamış olduğunu söyleyebilir. Büyük widget ise bugün ya da yarın hangi işlemler için ödeme gerektiğini görmelerine olanak tanır. Bu sayede SLA’larınızı proaktif olarak sağlam tutabilir ve artışın önüne geçebilirsiniz.


Siri Kısayolları ile Daha Fazla İçerik

Siri ile ilgili en son güncellemeleri en iyi şekilde kullanarak, Siri’nin ticket listesini, telefonunuza dokunmadan olabildiğince fazla içerik sağlamak için zenginleştirdik. Artık Zoho Desk uygulamasındaki ticket pencereniz gibi tüm ilgili işlemlerinizi görebilirsiniz. Siri ve sesleri tarafından desteklenen temsilciler, listelerindeki işlemler hakkında daha iyi bilgi alabilir ve hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde işlemlerini kapatabilirler.

zoho siri

iPad OS 14 Güncellemeleri

Apple Pencil, Zoho Desk iPad uygulamasına yönelik bu güncellemeyle artık üretkenlik araçlarınızın bir parçası olabilir. Bu iyileştirmeler, Zoho Desk uygulamasını kullanırken eksiksiz iPad kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlar. Artık Apple Pencil’ı kullanarak herhangi bir metin kutusuna yazabilir ve otomatik olarak metne dönüştürmesini sağlayabilirsiniz. Yazı yazarken, e-posta adreslerini yazarken ya da bir yorumda temsilcilerinizden bahsettiğinizde bile Zoho Desk, e-posta adreslerini otomatik olarak önerecektir.

Markaların daha müşteri odaklı olmalarını sağlayan yardım masası yazılımlarının üreticisi olarak, hedefimiz siz ve müşterileriniz için mümkün olan en iyi yardım masası deneyimini yaratmaktır. Bu özellikleri kullanıma sunmaktan ve hareket halindeyken bile olağanüstü müşteri deneyimleri sunmanıza yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz!


Zoho Desk uygulamasını daha detaylı incelemek için Zoho Desk sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Denizhan