zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

İş dünyasının yeni buluşma noktası; Zoho Meeting

31.08.18 12:04 PM By Denizhan

Dijitalleşen dünya ile birlikte değişen alışkanlıklarımız, bugüne geldiğimizde yerini birer zorunluluğa bırakıyor. Söz konusu iş dünyası olduğunda bu zorunluluklar yerine getirilmediği takdirde, geri dönülmesi imkânsız sonuçlara yol açabiliyor. Dijitalleşen dünyaya ayak uydururken, sunduğu avantajlardan en doğru şekilde yararlanarak işinizi bir adım öteye taşıyabileceğiniz bu dönemde online hizmetler oldukça büyük önem taşıyor. Online toplantı, eğitim, konferans ya da sunum yapmanıza olanak tanıyan Webinar’lar bu hizmetlerin başında geliyor. Peki, adını son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz, davetler aldığımız Webinar nedir? 


Webinar Nedir?

Sözlük tanımı, internet üzerinden yapılan seminer, eğitim, konferans, atölye gibi çalışmalara verilen ortak isim olan Webinar, kalabalık bir grubun interaktif olarak saatlerce ya da günlerce etkileşim sağladığı online bir ortamdır.  Webinar için kullanılan araçlar en az bu ortam kadar değerli olmakla birlikte, yanlış araçların kullanımı sonucunda verimsiz bir çalışma ortaya çıkabilir. İşte tam bu noktada Webinar konusunda ihtiyaç duyduğunuz her şeyi sağlayan Zoho Meeting’den bahsedecek olursak;

zoho meeting webinar

Zoho Meeting İle Toplantılarınızı Dijital Alana Taşıyın!

Günümüzün en değerlisi zamandan tasarruf ederken, toplantılarınızın daha verimli bir yapı kazanmasını istiyorsanız, Zoho Meeting tam size göre!

Toplantı sırasında Zoho Meeting ile istediğiniz doküman ve grafikleri kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Tek bir çözümle hem webinar hem de dijital toplantılarınızı gerçekleştirme imkânı sunan Zoho Meeting ile aynı zamanda müşterilerinize eğitimler de düzenleyebilirsiniz. 

zoho meeting ile toplantılar

Webinar denildiğinde sağlanması gereken hız, kolay kullanım, güvenlik gibi en önemli özelliklerin tümünü içerisinde barındıran Zoho Meeting’te gerçekleştirdiğiniz her şeyi kayıt edebilir ve tekrar oynatabilirsiniz.


Toplantı, konferans, eğitim ve daha birçok tecrübeyi bir adım öteye taşımak için en doğru tercihlerden biri olarak gösterilen Zoho Meeting’e, Zoho One paketi içerisinde sahip olabilir ya da Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı olan Cloudyflex’i ziyaret ederek, bugün deneyimlerinizi daha kaliteli hale getirmek için doğru adımı atabilirsiniz! 

Denizhan