zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

KOBİ'ler İçin En Uygun Fiyatlı CRM Sistemi; Zoho CRM

14.09.18 11:41 AM By Denizhan

Teknolojinin kuralları tamamen değiştirdiği iş dünyasında başarılı olmak için doğru araçları kullanmak oldukça büyük önem taşıyor. Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin var olan potansiyellerini artırarak, daha verimli bir yapıya kavuşma hedeflerini gerçekleştirebilmesi için doğru CRM yazılımlarını kullanmaları gerekiyor. Bu gerekliliklerin yanında KOBİ’lerin endişe ettikleri CRM fiyatları gerçekten korkulacak kadar yüksek olmayabilir. 

zoho crm

Zoho CRM’in KOBİ’lere Sağladığı Avantajlar

KOBİ’lerin müşteri portföylerini doğru yöneterek, başarılı bir iş akışına sahip olabilmesi için birçok olanağı içerisinde barından Zoho CRM, uygun fiyatı ve kolay kullanımı ile KOBİ’lerin zamandan ve maliyetten tasarruf etmelerine yardımcı olmaktadır. Zoho CRM ile firmanız içerisinde ayrıca bir server kurulumunun getireceği ekstra maliyeti ödemenize gerek kalmadan hemen tüm avantajlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz.  Zoho CRM’i 3 kullanıcıya kadar ücretsiz kullanabilir ya da çok daha fazlası için standart, profesyonel, Kurumsal ve Ultimate paketlerinden size uygun olanı seçerek CRM fiyatları konusundaki endişenizi bir kenara bırakabilirsiniz.

Zoho CRM Standart paketi ile ücretsiz sürümdeki özelliklere ek olarak, satış tahmini, Müşteri Adayı Skorlama, Çağrı merkezi Entegrasyonları ve daha birçok özelliği ayda sadece 20 USD’ye size sunuyor. Zoho CRM’in standart paketi hakkında daha fazlasını öğrenmek ve başvuruda bulunmak için linki ziyaret edebilirsiniz. 

zoho crm

Eğer işletmenizin çok daha fazlasına ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız ve CRM fiyatları gözünüzü korkutuyorsa tercihinizi Zoho CRM profesyonel paketinden yana kullanabilirsiniz. Standart paket içerisinde yer alan özelliklere ek olarak, profesyonel paket içerisinde E-posta entegrasyonu, Sosyal CRM, Satış sinyalleri, Süreç yönetimi, stok yönetimi ve sınırsız kayıt ile Google AdWords entegrasyonuna ayda sadece 33 USD ödeyerek sahip olabilirsiniz.  Bütçenize ve iş süreçlerinize uygun paketi seçmek için linki ziyaret edebilirsiniz.

İşletmenizin ölçeği fark etmeksizin günümüz koşullarında rekabet ortamında ayakta kalabilmek ve daha da önemlisi işletmenizi ileriye taşımak için doğru bir CRM seçimi yapmalısınız. Dünyada küçük, büyük birçok firmanın tercihi olan Zoho CRM’in her geçen yıl büyüyen ailesine katılmak ve işletmenizin geleceği için atacağınız adımı bugünden belirlemek istiyorsanız, Cloudyflex’i ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz. 

Denizhan