zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Küçük İşletmeler Online Randevu Programı; Zoho Bookings

09.11.18 12:57 PM By Can

Her geçen gün yeni bir gelişme ile karşınıza çıkan Zoho, bu defa küçük işletmelerin iş süreçlerini daha düzenli hale getirmelerini sağlayacak olan Zoho Bookings’i duyurdu. Dijital dünyanın kuralları, bildiğimiz her şeyi değiştirirken çevrimiçi olmayanın zamandan ve maliyetten kaybettiği bugünlerde, özellikle hizmet sektöründe küçük bir işletmeniz varsa bu yazımız tam size göre! Yoğunluğunuz artarken, programlarınızı takip etmekte zorlanıyor musunuz? Kimi zaman atladığınız randevular ya da tarihi karıştırdığınız durumlar mı yaşıyorsunuz? Eğer yanıtınız evet ise tüm bunlara elveda diyerek, Zoho Bookings’i keşfetme zamanınız gelmiş demektir. 

zoho bookings

Ekonomik Randevu Sistemi ile Çevrimiçi Çalışın!

zoho bookings

Zoho’nun küçük işletmeler için yeni çözümü; Danışmanlık, Güzellik Salonları, Emlak Ofisleri, Hukuk Büroları ve Freelance iş yapan herkes için ekonomik bir randevu sistemi sunuyor! Daha güzel haber ise Zoho Bookings hem Zoho CRM hem de Google Takvimler’i gibi popüler uygulamalarla da entegre bir biçimde çalışabiliyor. Hizmet sektöründe Zoho Bookings’in neler yapabildiğini birlikte keşfedelim;

  

·    Freelancer’lar, Danışmanlar ve Benzeri Hizmet Sunanlar için

Freelance çalışmak, her ne kadar daha büyük bir özgürlük sunsa da aynı zamanda beraberinde birçok sorumluluğu tek başınıza üstlenmeniz anlamına geliyor. Birden fazla işi aynı anda yapabilme kabiliyetine sahip olsanız da kimi zaman işler karmaşık bir hale gelebilir. Zoho Bookings bu karmaşaya son vermeye hazır! Müşterileriniz artık istedikleri zaman hazır portalınızdan freelance hizmet satın alabilir, uygun tarih ve saatleri ayırtabilir. Ayrıca müşterileriniz tarih noktasında değişiklik yaptığında, anında haberdar olarak, programınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Zoho Bookings'in Android ve Mobile App'leri sayesinde, tüm süreçlerinizi akıllı cep telefonlarınızdan da yönetebilirsiniz. Zoho Bookings'i Microsoft ve Google takvimlerinize entegre edebilirsiniz.

zoho bookings

·    Güzellik Salonları, Kuaförler, Benzeri Hizmetler Sunanlar İçin

Güzellik merkezinize bakım için gelen müşterilerinizi saatlerce bekletmek zorunda kaldığınız anlar mutlaka yaşanmıştır. İşte Zoho Bookings ile bu anlarla da vedalaşabilirsiniz. Online portalınız üzerinden takviminizi müşterilerinizle paylaşarak, müşterilerinizin uygun olduğunuz saatleri görmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca müşterileriniz, portalınız aracılığıyla hizmetlerinizi satın almak üzere yer ayırtabilir. Yine müşterilerinizin değişikliklerinizden haberdar olabilir, Zoho CRM ve Google Takvimler entegrasyonları ile iş süreçlerinizi bütünleştirebilirsiniz.


·    Özel Hoca, Hayat Koçluğu, Eğitmenlik vb. Hizmetler Sunanlar için

Eğitim sektörü özellikle son yıllarda online olarak güçlenmeye devam ediyor. Kurslar ya da özel eğitimler gibi hizmetler sunuyorsanız, öğrencileriniz ile portalınız üzerinden randevulaşabilir ve kurs/ders içeriklerini görmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca öğrencileriniz anlık olarak portal üzerinden verilen eğitimin sınıf mevcudunu görebilirler.

Zoho Bookings'in Android ve Mobile App'leri sayesinde, tüm süreçlerinizi akıllı cep telefonlarınızdan da yönetebilirsiniz. Zoho Bookings'i Microsoft ve Google takvimlerinize entegre edebilirsiniz.


·    Konut Yönetimi ve Benzeri Hizmetler Sunanlar için

Zoho Bookings, konut ve site yönetimleri noktasında da oldukça avantaj sağlıyor. Konut sahipleri, tesisat, elektrik ve bakım hizmetleri gibi konularda, site/konut yönetimi portalı üzerinden randevu oluşturabiliyor. Bu sayede yönetim konusundaki karmaşa ortadan kalkarak, self-servis şekilde randevu alınabiliyor. Ayrıca, Zoho Bookings'in Android ve Mobile App'leri sayesinde, tüm süreçlerinizi akıllı cep telefonlarınızdan da yönetebileceğinizi de unutmayın.


·    Hekimler ve Hukuk Büroları

Diş hekimleri, psikolojik danışmanlar vb. hizmet sunan tüm hekimlerin hastaları, Zoho Bookings üzerinden kendi randevularını alabillirler. Ayrıca hukuk ve avukat büroları da aynı şekilde Zoho Bookings’in sunduğu avantajlardan faydalanabilirler. Mobil uygulama üzerinden kontrol edebileceğiniz randevularınızı, Microsoft ve Google takvimlerinizle de entegre edebilirsiniz.


·    Ev Bakım Hizmeti Sunanlar için

Özel ev servisi veren bir firmanız varsa Zoho Bookings üzerinden çalışanlarınızın gideceği evleri, verecekleri hizmetleri, saatleri, tarihleri ve fiyatları görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz. Zoho Bookings'in Android ve Mobile App'leri sayesinde, tüm süreçlerinizi akıllı cep telefonlarınızdan da yönetebilirsiniz. Zoho Bookings'i Microsoft ve Google takvimlerinize entegre edebilirsiniz.

  

  

Günümüzde hızlı olmayanın kazanması ve başarısını sürekli kılması neredeyse imkansızdır. Zoho Bookings size sadece hız ve başarı getirmeyerek, aynı zamanda müşteri memnuniyeti ve buna bağlı olarak yeni müşteriler de kazandırır. Zoho Bookings hakkında daha detaylı bilgi alarak, bugünden iş süreçlerinizi düzene sokmak isterseniz, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz.

  

  

  

  

Can