zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Online Etkinlik Yönetimi Programı Zoho Backstage İle Tanışın!

10.09.18 07:14 AM By Denizhan

Geçmişten bugüne dek etkinlik ve organizasyon düzenlemenin beraberinde getirdiği karmaşa, etkinlik/organizasyon firmalarının mücadele etmek zorunda kaldığı zorlayıcı bir etken olmuştur. Teknolojinin her alanda büyük rol oynadığı bu çağda ise organizasyon yönetimi konusunda firmaların zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayarak, organizasyonun ya da etkinliğin daha verimli bir yapı kazanmasına olanak tanıyan sistem ve uygulamalar ile bu karmaşadan kurtulmak mümkün hale gelmiştir. Dünyada birçok uygulaması ile tercih edilen Zoho’nun yeni ürünü Zoho Backstage ile etkinlik ve organizasyonlarınıza dair endişe duyduğunuz her şeyi bir kenara bırakarak, kalabalığa karışabilirsiniz! 

Zoho Backstage sayesinde etkinlik ve organizasyonlarınızı online bir platform üzerinden yönetebilir, katılımcılarınızı görebilir, katılımcılarınız ile iletişime geçebilir ve etkinliğiniz için bir mikro site hazırlayabilirsiniz.

zoho backstage

Kendi Mikro Organizasyon Sitenizi Yaratın!


Zoho Backstage ile katılımcılarınız için unutulmaz bir etkinlik deneyimi oluşturabilir, eğlendirirken eğitebilir ve etkinliğinize tekrar gelmelerini sağlayabilirsiniz!

Her organizasyonun kendine has ihtiyaçları olur. Zoho Backstage ile yaratacağınız etkinlik mikro siteniz sayesinde bu ihtiyaçları karşılayabilir ve tek bir kod yazmadan sadece tasarıma odaklanabilirsiniz.

Birkaç dakika içerisinde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz tasarım ile küçük etkinliklerden tutun da büyük konferanslara dek organizasyonlar düzenleyebilir ve online hale getirebilirsiniz. İçeriği verdikten sonra ücretsiz SEO’ya sahip mikro sitenizin oluşturulmasını Zoho Backstage bırakın!

Yarattığınız mikro site içerisindeki ajanda ile planlayın, yaratın ve programınızı kolaylıkla oluşturun! Daha öncesinde harcadığınız kağıtları bir kenara bırakarak, planınızı site içerisindeki ajanda aracılığıyla yapabilir ve telefonunuzdan yönetebilirsiniz! Aynı zamanda ajandanızı tıpkı bir asistan gibi kullanarak, kişiselleştirebilir ve etkinliğinizin tadını çıkarabilirsiniz. 

zoho backstage

Etkinliğinizi Herkes Duysun!


Zoho Backstage içerisinde yer alan pazarlama araçları ile katılımcılarınıza bilet satabilir, banner’ınızı paylaşabilir ve sosyal medya paylaşımlarını yapabilirsiniz. Katılımcılarınız kuyruk beklemeden, nerede olurlarsa olsunlar web siteniz aracılığıyla biletlerini alabilirler. 

zoho backstage

Etkinlik söz konusu olduğunda katılımcılarınıza ilk aşamada ne kadar bilgi sunarsanız o kadar başarılı olursunuz. Mobil uyumlu olan Zoho Backstage ile etkinliğin yeri ve saatini ve çok daha fazlasını katılımcı adaylarınızla paylaşabilirsiniz.

Konuşmacıların ve etkinlik sırasında gerçekleşecekleri siteniz aracılığıyla paylaşabilir ve katılımcılarınıza etkinliğinize dair en güncel haberleri verebilirsiniz.

zoho backstage

Katılımcılarınızın sorularını yanıtlayarak etkileşimi artırabileceğiniz Zoho Backstage ile etkinliğinize dair planladığınız her şeyi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Kolay kullanımı ve hızlı bir çözüm olmasıyla kullanıcılardan tam puan alan Zoho Backstage ile aynı zamanda etkinliğinizin performansını değerlendirerek, bir sonraki etkinliğinizde eksik bulduğunuz her alanı düzenleyerek daha da başarılı olabilirsiniz.

Zoho Showtime aracılığıyla etkinliğin performansına dair detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Perdeler kapandıktan sonra konuşmacı performansları, etkinlik sırasındaki bölümlerin raporları ve daha birçoğuna ulaşarak kendinizi değerlendirebilirsiniz. 

zoho backstage

Zoho ürünlerinin en yeni üyesi Zoho Backstage hayal ettiğiniz etkinliği size sunmaya hazır! Hayal ettiğiniz organizasyon yönetimine dair daha fazlasını öğrenmek için Zoho’nun Türkiye yetkili satıcısı Cloudyflex’i ziyaret edebilirsiniz.

Denizhan