zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Pazarlama Takımları İçin Uygulama Paketi Zoho Marketing Plus'ın Avantajlarını Keşfedin!

12.04.21 11:53 AM By Denizhan

Günümüzün teknolojik gelişmelerinin hızını takip etmek artık neredeyse imkânsız hale geldi. Farkına bile varmadan adapte olduğumuz yeni dünya düzeni ile birlikte bu gelişmelerin hızı da artmaya devam ediyor. İşletmelerin adaptasyon sağlayarak, rekabet ortamında avantaj kazanabilmesi ise tamamen kullandıkları teknolojik araçların niteliğine bağlı. Doğru teknolojik araçları kullanmak bugün bir zorunluluğa dönüşmüşken, her departmana özel çözümler sunan Zoho, her yıl olduğu gibi bu yıl da işletmelerin ihtiyaçlarına yanıt vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda duyurduğu yeni paket ile pazarlama takımlarına verim katmayı amaçlayan Zoho, Zoho Marketing Plus ile pazarlama alanında size hız ve verim sağlayacak! Peki, Zoho Marketing Plus neleri kapsıyor? Bu yazımızda sizlere Zoho Marketing Plus’ın sunduğu tüm avantajları anlatacağız. Haydi başlayalım!

zoho marketing plus

Zoho Marketing Plus ile Tüm Pazarlama Faaliyetlerinizi Tek Bir Platformda Birleştirin!

İşletmelerin boyutları fark etmeksizin eşsiz tasarımıyla Zoho Marketing Plus, hedef kitleniz ile birden çok kanaldan iletişim kurma olanağı sunuyor. Bu sayede, pazarlama harcamalarınızın geri dönüşünü artırabilir ve ekibinizin üretkenliğini optimize edebilirsiniz. Pazarlama, özellikle son dönemde sadece tek bir kanal üzerinden sunulan bir mesajdan çok daha fazlasını ifade ediyor. Markanıza maksimum erişim sağlayabilmeniz için birden çok kanal üzerinden koordineli bir şekilde pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bütünleşik bir şekilde mesajınızı iletebilmeniz için ise bir pazarlama platformuna ihtiyacınız vardır. Marketing Plus ile her müşteri temas noktasında katılımı artırabilir ve benzersiz pazarlama sürecinizi güvenle yönetebilirsiniz.

zoho marketing plus

Pazarlama Takımınızı Bir Arada Tutun

Birden fazla kanallı, farklı mesajları, pazarlama materyallerini, sektör incelemelerini ve çok daha fazlasını aynı anda yönetmek zor görünse de Zoho Marketing Plus ile mümkündür. Modern, yüksek etkili pazarlama kampanyaları için pazarlama takımınızın koordineli bir şekilde çalışması gerekir. Marketing Plus, doğru pazarlamacıya doğru erişim sağlayarak, ekibinizi bir araya getirir ve pazarlama takımınızın iş birliği yapmasına olanak tanır.

zoho marketing plus

Çok Kanallı Pazarlama Stratejinizi Optimize Edin

Mesajınızı müşterilerinizin bulunduğu her kanalda daha görünür hale getirebilirsiniz. E-postalar, SMS, Web seminerleri, etkinlikler, sosyal medya ve sunumlar için Marketing Plus’ın sunduğu destek sayesinde ekibiniz tek bir platform aracılığıyla her tür kampanyayı planlayabilir ve yönetebilir.

zoho marketing plus

Kampanyalarınızı Daha Etkili Bir Şekilde Yönetin

Zoho Marketing Plus ile kampanyalarınızın büyük başarı elde etmesini sağlayabilirsiniz. Birden fazla pazarlama kampanyasını daha yönetilebilir ve etkili hale getirebilmeniz için tasarlanan Marketing Plus, kampanyalarınızı planlama aşamasından uygulama aşamasına dek denetlemenize olanak sağlar. Aktiviteler oluşturarak, görevleri atayabilir ve ilerlemeyi takip ederek, ekibinizin gerçek zamanlı olarak iş birliği yapmasına yardımcı olabilirsiniz.

zoho marketing plus

Pazarlama Materyallerinizi Depolayın ve Paylaşın

Marketing Plus, ekibinizin iş birliği sağlayabilmesi için tasarlanan merkezi bir dosya yönetimi sunuyor. Sunumlar, belgeler, fiyatlandırma sayfaları, teknik incelemeler ve PDF’ler gibi tüm pazarlama materyallerinizi tek bir yerde depolayabilir ve ekibinizin bir sonraki büyük kampanyayı planlaması için ihtiyaç duydukları anda erişebilmesini sağlayabilirsiniz.

zoho marketing plus

Pazarlama Stratejinizi Güçlü İç Görülerle Ölçün

Pazarlama operasyonunuzdaki verileri birleştirerek her kampanyadan bir ders çıkarabilirsiniz. Marketing Plus’ta bulunan güçlü analitik ile hangi kanalların, kampanyaların ve mesajların en büyük etkiye sahip olduğunu bir bakışta görebilirsiniz.

zoho marketing plus

Pazarlama Operasyonlarınızı Otomatikleştirin

Her potansiyel müşteriyi çekmek için özel ve çok kanallı pazarlama stratejileri oluşturabilirsiniz. Her müşteriye hangi kanalda olduğunu, neyle ilgilendiğini ve sizinle nasıl etkileşim kurduğu gibi temel davranış ve tercihlere dayalı olarak, belirli kampanya içeriğini otomatik olarak sunabilirsiniz.

zoho marketing plus

Zoho Marketing Plus İçerisinde Neler Var?

Zoho Marketing Plus, beraberinde kullanabileceğiniz birçok Zoho Uygulaması ile birlikte geliyor. Peki, bu uygulamalar neler?

Zoho Campaigns: Toplu E-Mail Gönderimi ve Kampanya Yönetimi Programı; Zoho Campaigns üzerinden müşterilerinize ve potansiyel müşterilerinize en basit şekilde toplu e-posta kampanyaları gönderebilirsiniz.

Zoho Marketing Hub: Birleşik Pazarlama Otomasyonu Zoho MarketingHub sizlere tüm pazarlama kanallarınızı tek bir çatı altında yönetebileceğiniz ve daha fazla lead üretmenizi sağlayacak bütünleşmiş bir portal sunuyor.

Zoho Backstage: Online Etkinlik Yönetimi Programı Zoho Backstage sayesinde etkinlik ve organizasyonlarınızı online bir platform üzerinden yönetebilir, katılımcılarınızı yönetebilir, katılımcılarınız ile iletişime geçebilir ve etkinliğiniz için bir mikro site hazırlayabilirsiniz.

Zoho Page Sense: Web Sitesi Optimizasyon Programı Zoho Page Sense ile Web sitenizdeki sayfaları daha derinden analiz edebilirsiniz. Web sitenize giren kullanıcıların hareketlerini daha detaylı inceleyerek, kullanıcılarınızı segmente edebilir ve farklı kullanıcı tiplerine farklı sayfalar göstererek dönüşüm oranlarınızı arttırabilirsiniz.

Zoho Analytics: Big Data Yönetimi & Online Raporlama ve Gelişmiş İş Zekâsı Uygulaması

Zoho Analytics ile birçok kaynaktan gelen yoğun veriyi yönetebilir ve görsel olarak zengin bir biçimde analiz edebilirsiniz. Raporlarınıza akıllı telefonlarınız dahil her ortamdan ulaşabilir ve üst yönetim veya müşterileriniz ile anında paylaşabilirsiniz.

Zoho Social: Sosyal Medya Yönetimi Programı Zoho Social üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir platform üzerinden yönetebilir, sosyal medya kanallarınıza dair istediğiniz raporları çekebilir ve gönderimlerinizi kurabilirsiniz.

Zoho Survey: Online Anket Oluşturma ve Yayınlama Uygulaması Zoho Survey sayesinde kolayca anket oluşturabilir, müşterilerinizle anında paylaşabilirsiniz ve tüm anket sonuç raporlarını CRM sisteminiz üzerinde entegre bir şekilde depolayabilirsiniz.

Zoho WorkDrive: Şirket İçi Ortak Paylaşım Alanı ve Yönetimi Programı Zoho WorkDrive ile şirketinizdeki ekip ve departmanların ortak dosya paylaşım alanlarını herhangi bir server kurulumuna gerek kalmadan yönetebilirsiniz.

 

Zoho Marketing Plus’ın sunduğu avantajları 30 gün boyunca ücretsiz denemeye ne dersiniz? Eğer yanıtınız evet ise Marketing Plus sayfasını ziyaret edebilir ve ücretsiz deneme sürümünüzü hemen açabilirsiniz.

Denizhan