zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Saha Takımlarının Masraf Yönetimi Zoho Expense ile Daha Verimli!

25.12.20 02:01 PM By Denizhan

Son yıllarda dijital dönüşümün öneminin artması ile birlikte değişen iş yapış biçimleri, firmaları doğru teknolojik araçları seçme noktasında zorlamaya devam ediyor. Müşteri beklentilerinin hız odağında değişmesi ile birlikte işletmeler hem iş süreçlerinde hem de hizmet ve ürünlerine dair her konuda hızlı ve etkili olacakları çözümler ile çalışmak istiyorlar. Bilgi akışının kesintisiz olması gerektiği endüstrilerde özellikle masraf yönetimi noktasında birçok firma karmaşa yaşıyor. Saha çalışanlarının masraflarının doğru yönetimi, firmalara hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etme olanağı sunuyor. 

zoho expense

Saha çalışanları işlerinin yapısına bağlı olarak, hızlı ve işlevsel kararlar almak durumundadırlar. Örneğin, bir yerden bir yere yetişirken saha çalışanının masraf girişi yapmak için bilgisayarı açmaya vakti olmayabilir. Bu durum daha sonrasında bir karmaşa olarak onlara geri dönebilir, zamandan ve maliyetten kayıplara yol açabilir. Kimi zamansa kişisel araçlarını kullanmak zorunda kalan saha çalışanları, masraflarının şirkete iletilmesi konusunda sorunlar yaşayabilir. Ya da aldıkları kâğıt fişleri kaybedebilirler. Tüm bu olasılıklar işletmenizin masraf yönetimine ciddi zararlar verebilir. Eğer sizler de bu tip durumlardan şikayetçiyseniz ve doğru bir masraf yönetimi uygulaması arıyorsanız, Zoho Expense ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir!


Zoho Expense’in İleri Seviye Çözümleri ile Masraf Yönetiminize Verim Katın!

  

Zoho Expense uygulaması sayesinde çalışanlarınız şirket adına yaptıkları kişisel masraflarının Expense üzerinden kayıtlarını oluşturabilir ve bu masrafların takibini ve ödemelerini Expense ara yüzü üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Zoho Expense’in sunduğu avantajlara kısaca göz atacak olursak;

  

Zoho Expense’in Kilometre İzleme Özelliği ile Yol Masrafınızı Otomatik Olarak Oluşturabilirsiniz

Zoho’nun kilometre izleme uygulaması, iş seyahati sırasında verimli bir şekilde yakıt geri ödemelerinin üstesinden gelmenizi sağlar. Kusursuz GPS desteği sunan kilometre izleme sistemi ile kesin kilometre doğruluğuna ulaşabilirsiniz. Ayrıca, dilerseniz kilometre geri ödeme politikalarını belirli çalışan grupları ile eşleştirebilir ve geri ödemelerin belirlenen kurallar çerçevesinde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Kullanıcı harcamalarındaki kesintilerle kilometre modellerini inceleyebilir ve daha bilinçli iş seyahati kararları alabilirsiniz. 

zoho expense

Dünyanın En İyi Fiş Tarama Uygulaması ile Kaybolan Fişlere Son Verebilirsiniz.

Zoho Expense içerisindeki fiş tarama özelliği ile fişlerinizi tek bir tıkla tarayabilir ve detaylı harcamalara dönüştürebilirsiniz. Dönem dönem herkes fiş kaybedebilir, ancak kaybedilen bir fiş masrafın bildirilemeyeceği anlamına gelir. Günümüzde, bu durumu yaşamamanız için birden fazla uygulama bulabilirsiniz. Zoho Expense kullanıyorsanız, tek yapmanız gereken akıllı telefonunuz ile fişinizin bir fotoğrafını çekmenizdir. Ardından tek bir tuşa dokunarak, fişlerinizi 10 dilde tarayabilir ve otomatik olarak masraflarınızı oluşturabilirsiniz. Bu sayede hem çalışanlarınıza zamandan kazandırabilir hem de masraf takibini çok daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

zoho expense

Zoho Expense Mobil Uygulaması ile Dilediğiniz Yerden Masraflarınızı Girebilir ve Onaylayabilirsiniz.

Zoho Expense’i hem IOS hem de Android işletim sistemine sahip akıllı cep telefonları üzerinden kullanabilirsiniz. Bu sayede, tüm çalışanlarınız diledikleri zaman diledikleri yerden masraf girişlerini cep telefonlarından gerçekleştirebilir ve tüm yöneticileriniz de diledikleri yerden personel masraflarını onaylayabilirler. Ayrıca, Zoho Expense’in mobil uygulaması sayesinde, seyahatlerinize dair otomatik mesafe hesaplamaları yapabilir ve Zoho Expense’in mobil uygulamasını internetiniz olmadan da kullanabilirsiniz. Zoho Expense uygulamasının ayrıca Mac ve iPad cihazlarınız için de özel uygulamaları mevcuttur.

zoho expense

Çalışanlarınız masa başında olmadığında yaptıkları masrafları çok daha kolay bir şekilde yöneticilerinize iletsin istiyorsanız, sizler de Zoho Expense’in saha çalışanları için sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Zoho Expense hakkında daha detaylı bilgi alarak, masraf yönetimi noktasında yaşadığınız karmaşaya bugün son vermek istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan