zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Sales IQ Güncellemeleri: Google Translate Entegrasyonu, ChatBot, Görüntülü Arama 

05.04.19 12:40 PM By Denizhan

Günümüzün müşteri beklentilerini karşılamak, birbirine bağlı birçok süreci doğru yönetmekle ilgilidir. Hızın her zamankinden önemli olduğu bu dönemde, potansiyel müşterileri müşteriye çevirmek ve var olan müşterinin sadakatini artırmak, her organizasyon için öncelikli bir hal almıştır. Gelişen teknolojinin yarattığı alternatiflerle dolu yeni pazarda, sizin için uygun olan araçları bulmakta zorlanıyorsanız, Zoho ürünlerine mutlaka göz atmalısınız. Özellikle müşterilerle iletişim konusunda günümüzün en önemli kanallarından biri olan web siteniz üzerinde özel bir çözüm arıyorsanız, Zoho Sales IQ ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. 

Sales IQ

Web sitenizdeki ziyaretçileri anlık olarak görüntülemenize ve ziyaretçileriniz hakkında daha kapsamlı bilgiler edinmenize olanak tanıyan Sales IQ ile web sitenizdeki canlı sohbet modülünü kullanarak, müşterilerinizle canlı sohbet edebilir ya da sesli görüşmeler yapabilirsiniz. 

Sales IQ

Zoho SalesIQ chatbox içerisinde bulunan en güncel özelliklerden biri olan ziyaretçi görüşleri ve puanlamalar ile stratejinizi daha etkili kılabilirsiniz. Kullanıcıların puanlarına göre sıcak veya soğuk olarak önceliklendirebilir ve fırsatları daha hızlı bir şekilde satışa dönüştürebilirsiniz. 

Sales IQ

SalesIQ uygulamasını Zoho CRM’e bağlayarak, iletişimi takip edebilir ve ziyaretçi bilgilerinin geçmişi ile stratejinizi daha etkin hale getirebilirsiniz.  Günümüzde birbirine bağlı çalışan araçların organizasyonlara kattığı verimi göz önünde bulundurursak, Zoho SalesIQ’nun sağladığı entegrasyonların değeri daha da artacaktır. Bugün Zoho SalesIQ, Google Translate, Chatbot ve Görüntülü Arama gibi değerli entegrasyonlarla, web sitenizi ziyaret eden müşterinin beklentisinin ötesinde bir hizmet sunmanıza yardımcı oluyor. Bu entegrasyonlara kısaca göz atacak olursak;

SalesIQ'da Gerçek Zamanlı Sohbet Dili Algılama ve Tercüme

Özellikle uluslararası çalışan bir firmanız var ise SalesIQ ve Google Translate entegrasyonu sayesinde müşterileriniz üzerinde dilediğiniz etkiyi bırakabilirsiniz. Farklı ülkelerden gelen ziyaretçilerinizi farklı dillerle desteklemenize olanak sağlayan bu entegrasyon, sohbet sırasında ziyaretçi mesajlarını tercüme etmeniz için Google Çeviriyi kullanır. Sohbete bir kez mesaj gönderildiğinde, ‘Dil tespit edildi! Tercüme etmek ister misiniz? Kabul et veya iptal et’ bildirimi çıkar. Tercüme etmek istediğinizde kabul et butonuna tıklayabilir, ziyaretçi diline devam etmek isterseniz, İptal butonuna tıklayabilirsiniz. 

Sales IQ

Sohbet sırasında ziyaretçinin yerel dili ile devam etmek isterseniz. Çeviriyi sohbet sırasında istediğiniz zaman durdurabilirsiniz.

 

Zobot ile İşinizi Büyütün!

SalesIQ ve Zoho’ya özel Chatbot uygulaması Zobot entegrasyonu ile 15+ chatbot şablonu arasından işiniz için uygun olanı seçebilirsiniz. WYSIWYG editörünün sürükle bırak özelliği ile kolaylıkla chatbot’unuza tekli ve çoklu seçiciler, haritalar, takvimler ve derecelendirme ölçekleri gibi widget’lar ekleyebilirsiniz.

 

 Programlanabilir ve kişiselleştirme için optimize edilmiş Zobot’un sunduğu sonsuz olanakları kullanarak, mağaza asistanlarından, karmaşık satış ve destek işlemlerine dek, sohbetlerinizi herhangi bir endüstri veya işletme işlevi için düzenleyebilir ve web sitenizi ziyaret edenler üzerinde unutulmaz bir etki yaratabilirsiniz.

Görüntülü Arama ve Ekran Paylaşımı

Sohbet penceresindeki diğer işlemler ekranı üzerinden talep et seçeneğine tıklayarak, oturum başlatabilir ve web site ziyaretçiniz ile ekran paylaşımı yapabilirsiniz. Zoho SalesIQ’nun sunduğu bu özellik sayesinde özellikle müşteri destek ekipleri, sorunları her zamankinden daha hızlı çözüme kavuşturarak, web sitenizi ziyaret edenlerin soruları ve sorunlarını beklentilerinin ötesinde bir hızda yanıtlayabilir.


Zoho SalesIQ’nun en yeni özelliklerinden biri olan sesli arama özelliği ile müşterilerinizle etkileşiminizi artırabilirsiniz. Uzun sohbet oturumlarının artık gereksiz olduğu bugünlerde, sesli arama operatörleri, sorunları hızlıca çözmenize yardımcı olabilir. Geleneksel bir telefondaki gibi sesli aramalar yapabilir ve alabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey bilgisayar hoparlörleri, mikrofonu ya da bilgisayarınız/telefonunuza bağlı bir kulaklıktır.


Teknolojinin gelişmesiyle her geçen gün değişen müşteri beklentisini karşılamak adına web siteniz üzerinde doğru aracı arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Zoho ürünlerinin Türkiye Satış Temsilcisi Cloudyflex’e ulaşarak, SalesIQ ve diğer tüm uygulamalar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan