zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM'in Sektörlere Uyarlamaları : Gayrimenkul CRM

10.01.20 11:42 AM By Denizhan

Dünyada 50.000’in üzerinde firmanın tercihi olan ve yazılım sektöründe lider isimler arasında gösterilen Zoho CRM’in başarısının ardındaki en büyük sır kuşkusuz inovasyondur. Değişen dünya düzenine anında adapte olmayı başaran ve yenilenen ihtiyaçlara yönelik ürün güncellemelerini hızlı bir şekilde piyasaya sunan Zoho ekibi, son yılların en önemli trendi olan kişiselleştirilebilir yapı noktasında kullanıcılardan tam not almaya devam ediyor. Zoho CRM’in sektör fark etmeksizin özelleştirilebilir yapısı sayesinde birçok işletme tamamen kendine özgü iş süreçlerini daha verimli hale getiriyor. Bu yazımızda birçok sektörde başarısını kanıtlayan Zoho CRM’in gayrimenkul sektöründe yarattığı farktan bahsetmek istiyoruz. 

zoho crm ile gayrimenkul

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe önde gelen 50 firmanın Zoho CRM kullandığını biliyor muydunuz?

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, oldukça değerli bir noktada duruyor. Gün geçtikçe daha da hareketlenen sektörde iş uygulaması noktasında Zoho CRM bir adım öne çıkıyor. 50’den fazla gayrimenkul firmasının tercihi olan Zoho CRM, özelleştirilebilir yapısı ile sektörün ihtiyaçlarına tam anlamıyla yanıt verebiliyor. Sektörün lider isimlerinden biri olan Emaar, gayrimenkul CRM noktasında Zoho’nun en doğru tercih olduğunu ispatlar nitelikte bir başarı hikayesine imza atıyor.  Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties PJSC’nin Türkiye iştiraki olarak 2006 yılında İstanbul’da faaliyete başlayan Emaar Türkiye, Zoho CRM Plus kullanarak, iş süreçlerine verim ve hız kazandırıyor. 



Gayrimenkul CRM Noktasında Neden Zoho’yu Tercih Etmelisiniz?



Gayrimenkul CRM denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Zoho CRM hem sektördeki başarısı hem de her geçen gün değişen teknolojik gelişmelere hızla ayak uydurabilmesiyle kullanıcıların takdirini toplamaya devam ediyor. İşte gayrimenkul CRM noktasında Zoho CRM’in size sağlayacağı avantajlardan birkaçı; 




  • Google Adwords Entegrasyonu


Günümüzde hemen her sektör için oldukça büyük önem taşıyan Google Adwords, gayrimenkul sektörü söz konusu olduğunda daha da önemli bir hale geliyor. Google Adwords ile hedef kitlenizin aramalarında daha görünür hale gelebileceğiniz gibi gayrimenkul sektörü açısından oldukça değerli olan keskin hedefleme ile belirli coğrafi bölgeleri ve farklı kitleleri hedefleyebilirsiniz. Zoho CRM ve Google Adwords entegrasyonu sayesinde tüm bunları tek bir ekrandan gerçekleştirebilir, yaptığınız yatırımın geri dönüşünü kolaylıkla izleyebilirsiniz.  Zoho CRM, çevrimiçi reklam kampanyalarınızın gerçekte ne kadar gelir sağladığının tam bir resmini sunarken aynı zamanda müşterinizin ilk tıklamasından anlaşmanın kapanışına kadar geçen sürede hangi kampanyaların daha verimli hangilerinin verimsiz olduğunu da görmenizi sağlar. 


  • Facebook Lead Ads Entegrasyonu 


Dijital reklamcılık noktasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken hedef kitlenize doğru reklamlarla ulaşmak ve potansiyel müşterilerinizi birer müşteriye dönüştürmek için farklı alternatiflerle karşılaşıyoruz.  Bu alternatifler arasında oldukça popüler olan Facebook Lead Ads, gayrimenkul sektörü açısından büyük bir potansiyel taşıyor. Kısaca potansiyel müşteri toplama olarak adlandırabileceğimiz bu reklam modeli, hedef kitlenizdeki müşterilerin formlarınızı doldurmasına fırsat sağlıyor. Reklamınıza Facebook üzerinde tıklayan kişinin karşısına çıkan formda telefon numarası, ad-soyad gibi bilgiler otomatik olarak doldurularak, kullanıcının zamandan kazanması sağlanıyor. Zoho CRM ve Facebook Lead Ads entegrasyonu sayesinde bu formlardaki bilgileri otomatik olarak, CRM’e kaydedebilirsiniz. Bu sayede potansiyel müşterilerinizi CRM’e kolaylıkla aktararak, satış ekibinizin zamandan kazanmasına yardımcı olabilirsiniz. 


  • SalesIQ

Gayrimenkul sektörü söz konusu olduğunda müşteri ile birebir bağlantı kurmak ve bu bağlantıyı olabildiğince sıcak tutmak kritik önem taşıyor. Bu noktada Zoho CRM içerisinde yer alan SalesIQ özelliği büyük avantaj sağlıyor. SalesIQ ile web sitenizdeki ziyaretçileri anlık olarak görüntüleyebileceğiniz gibi aynı zamanda ziyaretçileriniz hakkında kapsamlı bilgiler edinerek, web sitenizdeki canlı sohbet modülü aracılığıyla sesli ya da yazılı olarak iletişime geçebilirsiniz.


zoho crm ile gayrimenkul
  • Mobil CRM 

Özellikle günümüzde mobil olmayan işletmelerin birçok fırsatı kaçırdıklarını söyleyebiliriz.  Söz konusu gayrimenkul sektörü olduğunda mobil olmanın önemi daha da artıyor. Zoho CRM’in mobil özelliği sayesinde satış ekibinize zamandan kazandırabilir ve fırsatları anında yakalayabilirsiniz! 


  • Lead Yönetimi 

Gayrimenkul sektöründe başarı için en büyük anahtarlardan biri kuşkusuz doğru bir pazarlama stratejisidir. Zoho CRM bu açıdan firmalara birçok avantaj sağlar. Potansiyel müşteriyi potansiyel bir alıcıya dönüştürmenin yolu etkili bir iletişimden geçer. Zoho CRM’in Lead yönetimi sistemi ile lead’lerinizi satış pipeline’ınıza taşımak için uygun takibi sağlayabilirsiniz. 


-Akıllı Web Formları ile Lead Yönetimi

Gayrimenkul sektöründe web formları oldukça kritik bir önem taşır. Farklı projeler için farklı web formlarına ihtiyaç duyulduğu için kimi zaman bir kaos ile karşı karşıya kalınabilir. Zoho CRM’in web formu özelliği sayesinde bu karmaşaya son verebilirsiniz. Web sitenizi ziyaret eden herhangi bir yüksek müşteri adayını kaçırmadan, WordPress, Unbounce, Joomla ve diğer içerik yönetim sistemlerindeki açılış sayfalarınızda tek bir kod satırı yazmadan kolayca müşteri çekebilirsiniz. Zoho CRM ile entegrasyon süreci olmadan web formlarının sağladığı avantajların tümüne sahip olabilirsiniz.


zoho crm ile gayrimenkul
  • Gayrimenkul Sektörüne Özel Modüller ve Alanlar 

Zoho CRM gayrimenkul sektörüne özel geliştirmeler ile bu sektörde faaliyet gösteren firmaları rekabette bir adım öne çıkarıyor. Gayrimenkul sektörüne özgü; Proje, Daire Tipi, M2 bilgileri gibi önemli verileri CRM’de doğru alan ve modüller ile kaydedilmesini sağlayan Zoho CRM, sağladığı tüm avantajlarla gayrimenkul sektörünün yıldızı olmaya devam ediyor! 

Sizler de gayrimenkul sektörüne ya da kendi sektörünüze özel geliştirmelerle Zoho CRM’in sunduğu tüm avantajlardan faydalanmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan