zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Sosyal Medya Çabalarınızın Ne Kadar Sonuç Veriyor?

21.06.18 12:22 PM By Can

Kurumuzunun İşletim Sistemi : Zoho’nun vizyonu şirketinizi kendi kendine idare edebilmenizi sağlayan çözümler üretmektir.


Zoho Social da bu vizyon ile yola çıkılarak, sosyal medya yönetiminin şirketin geri kalanından ayrı olmaması gerektiği düşüncesi ile oluşturuldu. Sonuç olarak da ortaya firmanın sosyal medya, pazarlama ve satış stratejilerini aynı anda ve tek bir yazılım üzerinden yönetebilen bir ürün çıktı.

 

Zoho Social,  Zoho CRM ürünü ile de entegre olarak çalışabiliyor. Bunun anlamı; sosyal medyada firmanızla etkileşime geçmiş biri (beğenmiş, takip etmiş, tweet atmış vb...) eğer sizin belirttiğiniz şartlara uyuyorsa kontakt listenize otomatik olarak kaydoluyor. Bu da bu kişiyi artık potansiyel müşteri adayı olarak inceleyip, tek tıkla Zoho CRM hesabınızda kişinin tüm detaylarını takip edebilirsiniz demek. Sosyal medyada sizi beğenen biri sizin geçmiş yada potansiyel bir müşterinizdir, sistem de bunu bilerek hareket ediyor.


Burada en büyük amaç mümkün olduğunca çok ve işe yarar (burada belirleyeceğiniz şartlar devreye giriyor) kişi bilgisine ulaşmak, müşteri adayı havuzunu genişletmek ve iyileştirmek. Böylece bu havuzdan daha çok müşteri yakalayabileceksiniz. Sosyal medyanın otomatik olarak pazarlamaya dönüştürülmesi Zoho Social sayesinde mümkün hale geliyor.


Zoho Social yeni insanlara ulaşmak ve müşteri adayları toplamak dışında, etkili çalışan ve kullanıcı dostu bir raporlama mekanizmasına sahip. Markanız hakkında sosyal medyalarda söylenen her şey bu platform altında detaylı olarak raporlanabiliyor. Zoho Social hakkında ayrıntılı bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Can