zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Sosyal Medya Yönetimi

Blog categorized as Sosyal Medya Yönetimi

TikTok, Instagram Reels ve Story ve Youtube Shorts Artık Zoho Social'da! 
Sosyal medya kanalları arasında TikTok, Instagram ve YouTube kitlenizle dinamik etkileşimi destekler. Zoho Social bu kanalları bir arada deneyimlemenizi sağlar.
Kardelen
19.09.22 03:20 PM - Comment(s)
Sosyal Medya Yönetimi Satışları Ne Kadar Etkiler?
Dijital sektörlerden birisini e-ticaret oluşturur. Sektörde müşterilerle nitelikli ilişki, sosyal medya platformları aracılığı ile sağlanabilir.
Denizhan
24.01.22 11:26 AM - Comment(s)
Zoho Social'ın Yeni Özellikleriyle Sosyal Medya Pazarlamanızda Fark Yaratın!

Zoho Social, 6.yılını kutlarken, şimdiye kadar ki en iyi sürümünü de sizlere sunuyor! Sosyal medya pazarlama stratejinizi daha iyi bir hale getirmeniz için bir dizi yeni özellik, entegrasyon ve geniş bir işlevselliği içerisinde barındıran yeni Zoho Social ile tanışmaya hazır mısınız?

Son güncellemel...

Denizhan
26.02.21 02:00 PM - Comment(s)
Webinar : Zoho Social ile Sosyal Medya Yönetimi

Zoho Social ve Sosyal Medya Yönetimi webinarımıznda Zoho Social uygulamasının tüm yeteneklerine uygulamalı bir şekilde değindik. Webinarımızın özetini aşağıdan izleyebilirsiniz. Bir sonraki webinarımızı kaçırmamak için bültenimize abone olabilirsiniz.

Denizhan
28.09.20 02:31 PM - Comment(s)
Zoho Social Mobil Uygulaması Yenilendi!

Sosyal medya pazarlaması dinamik, etkileşimli ve en önemlisi de gerçek zamanlı gerçekleşen bir yapıya sahiptir.  Sosyal medyadaki iletişim, ister işte ister evde, isterseniz 20. kahvenizi satın alıyorken devam eder.

 

Bir takipçiye hızlıca yanıt vermek isteyeceğiniz ya da yoğun bir etkinlik...

Denizhan
01.03.19 01:35 PM - Comment(s)