zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Ücretsiz Kullanabileceğiniz Etkinlik Yönetimi Portalı: Zoho Backstage

03.05.19 06:36 PM By Denizhan

Geçmişten bugüne dek etkinlik ve organizasyon düzenlemenin beraberinde getirdiği karmaşa, etkinlik/organizasyon firmalarının mücadele etmek zorunda kaldığı zorlayıcı bir etken olmuştur. Teknolojinin her alanda büyük rol oynadığı bu çağda ise organizasyon yönetimi konusunda firmaların zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayarak, organizasyonun ya da etkinliğin daha verimli bir yapı kazanmasına olanak tanıyan sistem ve uygulamalar ile bu karmaşadan kurtulmak mümkün hale gelmiştir. Dünyada birçok uygulaması ile tercih edilen Zoho’nun yeni ürünü Zoho Backstage ile etkinlik ve organizasyonlarınıza dair endişe duyduğunuz her şeyi bir kenara bırakarak, kalabalığa karışabilirsiniz! 

Zoho Backstage sayesinde etkinlik ve organizasyonlarınızı online bir platform üzerinden yönetebilir, katılımcılarınızı görebilir, katılımcılarınız ile iletişime geçebilir ve etkinliğiniz için bir mikro site hazırlayabilirsiniz. Peki, etkinlik yönetimine dair birçok avantaj sunan Zoho Backstage’i ücretsiz kullanabileceğinizi söylesek? Etkinliğinize dair tüm detayları Zoho Backstage’ e bırakarak kalabalığa karışmaya hazırsanız, işte programın ücretsiz sürümüne dair detaylar;

  

Ücretsiz Zoho Backstage Sürümü Özellikleri


·    Zoho Backstage’in ücretsiz sürümü ile bir portal açabilir ve dilediğiniz kadar etkinliği, limitsiz katılımcı sayısı ile gerçekleştirebilirsiniz.

  

·    Etkinlik detaylarını takip etmekte güçlük çekiyorsanız, ücretsiz paket içerisindeki çok kanallı ajanda size yardımcı olabilir. Ayrıca yine konuşmacı yönetimini, gündem yönetimini ve ajandanın dışa ya da içe aktarımını Zoho Backstage üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

  

·    Birden fazla dil seçeneğine sahip olan site editörü ile katılımcılarınız ile aranızdaki mesafeleri kısaltabilirsiniz. Ayrıca etkinlik sitenizin tasarımını ve düzenlemesini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Etkinliğinizin katılımcılarına yol tarifi ile mekân eşlemesi özelliği ile ayrıcalık tanıyabilir, otel önerilerinde bulunabilir ve etkinliğinize özel logo ya da favicon yaratabilirsiniz.

  

·    Zoho Backstage eventbrite ve Google Analytics entegrasyonlarının  avantajlarını ücretsiz sürüm içerisinde kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda online bilet satışlarını da gerçekleştirebilirsiniz. Yine toplu rezervasyon özelliğini kullanabilir ve yerinde bilet satış özelliğini kullanabilir, katılımcı girişlerini yönetebilirsiniz.

  

·    Günümüzde kişiselleştirme ve buna bağlı olarak kullanıcı deneyiminin değeri giderek artmaya devam ediyor. Etkinliklerinizin markanıza ya da firmanıza özgü yapısını görselleştirmek istiyorsanız, Zoho Backstage’in ücretsiz sürümü içersindeki kişiselleştirilebilir banner’ları ve e- mail şablonları size yardımcı olmak için hazır!

  

·    Etkinliğe dair elde ettiğiniz yorumlar ve geri bildirimler oldukça önemlidir. Zoho Backstage ile katılıma ve sunuma (sorular, geri bildirim vs.) dair daha detaylı bilgi alabilir, bir sonraki etkinliğinizin kusursuz olması için çalışmaya başlayabilirsiniz.

  

·    Zoho Backstage ile yarattığınız mikro sitenin trafiğini analiz edebilir, katılımcı listesini görüntüleyerek, potansiyel müşterileriniz ya da markanıza ilgi duyan katılımcıları birer müşteriye dönüştürebilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken, bilgisayar başında olmanıza gerek yok! Organizasyon planlayıcılar için Zoho Backstage mobil uygulaması Google ve App Store’da sizleri bekliyor.

  

·    Hayallerinizdeki etkinliği hazırlarken, yardıma ihtiyacınız var ise Zoho Backstage ücretsiz olarak yukarıda bahsettiğimiz her şeyi yapmaya hazır! Zoho Backstage ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’i ziyaret edebilirsiniz. 

Denizhan