zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Kurumsal Intranet Uygulaması; Zoho Connect

12.10.18 10:39 AM By Denizhan

Teknoloji en başından bu yana bizlere güçlü iletişimi vaat ederken, bugün bu iletişimi sağlayabilmek adına harcadığımız zaman ve maliyet çoğu kurumun kafasında soru işaretleri oluşmasına sebep olmaktadır. Kurumunuzun hacmi fark etmeksizin günümüzde en fazla ihtiyaç duyulan şey kuşkusuz ki şirket içi iletişimin doğru bir şekilde sağlanabilmesidir. Birçok kurum gibi eski intranet sisteminizin kulanım zorluğu ve size kaybettirdiği zamandan şikayetçiyseniz ve daha güçlü bir kurumsal intranet uygulaması arıyorsanız, Zoho Connect ile tanışma zamanınız gelmiş demektir! 

Zoho Connect kullanım kolaylığı ile kullanıcıların beğenisini toplarken aynı zamanda Intranet kurulumu ve yönetimi konusunda IT departmanınıza bağlı kalmadan tüm işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir yapı sunuyor.

Kurum içi iletişiminizi daha organize hale getiren, takımınızın ihtiyaç duyduğu kaynakların yönetimini sağlayan ve diğer uygulamalarla birlikte çalışabilen Zoho Connect’i biraz daha yakından inceleyecek olursak; 

Zoho Connect İle Ekibinizi Bir Araya Getirin

Zoho Connect, gruplar oluşturarak ekibinizin özgürce iletişim kurabilmesini ve tek bir platform üzerinden tüm bilgileri alabilmesine olanak tanır. Her ekibin kendi grubunu oluşturabileceğiniz platform üzerinde özel gruplar da yaratabilirsiniz. 

zoho connect

Takımınız, fikirleri, sorunları ve daha birçoğunu Zoho Connect aracılığıyla tüm ekip üyeleri ile paylaşabilir ve bu sayede gerçek bir ekip çalışmasının tadını çıkarabilirler. 

Zoho Connect İle Daha Hızlı İletişim Sağlayın

Nerede olursanız olun, Zoho Connect’in Feeds özelliği ile takımınızdan haberdar olabilirsiniz. Değişen fikirler, yeni güncellemelerden anında haberdar olabilir ve iletişimin hızının getirdiği verimi yakalayabilirsiniz. 

zoho connect

İhtiyaç Duyduğunuz Dosyalarınıza İstediğiniz An Ulaşın

Tüm dosyalarınızı tek bir yerde toplayabilir ve böylece ne zaman isterseniz ulaşabilirsiniz. Online Editors özelliğini kullanarak takımınız için belgeler oluşturabilir ve ortak çalışma sürecini başlatabilirsiniz! 

zoho connect

Kanallar ile Takımınızın İletişimini Bir Adım Öteye Taşıyın

Dünya hızla değişirken, bu değişme ayak uydurmanın birinci kuralı kuşkusuz ki gerçek zamanlı iletişim olmaktadır. Zoho Connect’ten oluşturduğunuz kanallarla takımınızın iletişimine yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. 

zoho connect

Kanallar ile Takımınızın İletişimini Bir Adım Öteye Taşıyın

Akıllı formları kullanarak, süreç verisini toplayabilir ve iş akışları yaratarak zaman ve maliyetten tasarruf edebilir, verimli çalışmaya yatırım yapabilirsiniz. Bu işlemler için normal bir Intranet uygulamasında kodlara ihtiyaç duyarken, Zoho Connect’in sürükle bırak özelliği ile saatlerden tasarruf edebilirsiniz. 

Zoho Connect Online Intranet uygulamaları arasında dünyanın en çok tercih ettiği ürün olmaya devam ediyor. Zoho Campaigns, RSS Feeds, Google Calendar, Google Drive, Zapier, MailChimp, Asana, Appear.in entegrasyonları sağlayan Zoho Connect’in ücretsiz sürümü ile iletişim deneyimini yeniden tanımlamak isterseniz Cloudyflex’i ziyaret edebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan