zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Uzaktan Erişim ve Destek Uygulamanız Yenilendi : Zoho Assist'in Yeni Özellikleri

14.06.19 02:47 PM By Denizhan

‘İletişim Çağı’ olarak nitelendirilen bu dönemde, işletmelerin hem kurum içinde hem de müşterileriyle olan iletişim kalitesi kritik bir önem taşıyor. Müşteri deneyiminin gün geçtikçe artan değerine bağlı olarak beklentilerin artması, işletmeleri iletişim merkezinde bir uygulama arayışına sürüklüyor. Günümüzün alternatiflerle dolu pazarında doğru uygulamayı arıyor ve hedeflerinize bir an önce varmak istiyorsanız, bu yazımız tam size göre! Dünyanın en çok tercih edilen uzaktan destek ve erişim uygulaması Zoho Assist ile tanışın!

zoho assist

Zoho Assist temelde müşterilerinizin kendi bilgisayarları üzerinden gerçekleştirmekte zorlandıkları işlemler konusunda onlara yardımcı olmanızı sağlar. Müşterilerinizin yapamadıklarını, siz onlar adına yapabilirsiniz. Zoho Assist içerisindeki chat özelliği ile uzaktan erişim sağladığınız zamanlarda, müşterileriniz ile konuşabilirsiniz. Yine uzaktan erişim sağladığınız bilgisayara güvenli bir şekilde dilediğiniz dosyaları aktarabilir ya da almak istediğiniz dosyaları alabilirsiniz. Günümüzde başka bir bilgisayara bağlanmanın en kolay ve güvenli yollarından birini sunan Zoho Assist uygulaması ile akıllı cep telefonu ya da tabletlerinizden de bilgisayara bağlanabilirsiniz.  Bildiğiniz üzere Zoho, merkezine inovasyonu yerleştiren ve her yeni teknolojiden müşterilerinin faydalanmasını kendine hedef edinen ve belki de bu yüzden dünyanın en çok tercih edilen yazılım sağlayıcısıdır. Zoho Assist uygulamasında yapılan son geliştirmeler ile birlikte artık müşterilerinizle iletişim kurmak için birçok seçeneğe sahipsiniz! İşte yeni geliştirmelerle iletişim çağının en yetenekli uzaktan destek ve uzaktan erişim uygulamasındaki son yenilikler;

İletişim kurma konusunda günümüzde bireysel olarak birçok seçeneğimiz var. Kimimiz sesli aramalarda daha kolay iletişim kurarken, kimimiz sadece mesaj yoluyla kendini rahat hisseder. Bir hizmet söz konusu olduğunda %74’ümüz destek görevlileriyle sesli arama yoluyla iletişim kurmayı tercih ediyor.


Zoho Assist uygulama geliştiricileri bu oranı dikkate alarak, mevcut chat özelliğine şimdi sesli ve görüntülü arama seçeneğini ekledi. Uzaktan destek ekipleri, artık Zoho Assist’teki sorun giderme ya da demo oturumları üzerinde çalışırken sesli veya görüntülü sohbet başlatabilecek. 

zoho assist

Müşterilerinizin Sorunlarını Netleştirin

Destek ekibi aynı anda birçok müşteri sorunu ile karşılaşabilir. Tümü ile aynı anda chat yapmak hem zaman açısından hem de verim açısından bir kayıp olabilir. Bunun yerine küçük sorunları çözmek için artık sorun giderme oturumunuz sırasında sesli veya görüntülü sohbet isteği oluşturabilirsiniz.


Sorunları Sesli ve Görüntülü Sohbet ile Daha Hızlı Giderin

Bir telefon görüşmesi, canlı sohbet ya da sorun giderme sırasında uzakta bir oturumda olmak bir BT teknisyeni için çoklu görev becerisi gerektirir. Zoho Assist ile müşterilerinizi doğrudan arayarak, sürekli uygulama değiştirmenin neden olduğu engelleri ortadan kaldırabilir ve sorunları çok daha kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz.

  

Müşterilerinizle Daha Sağlam İlişkiler Kurun

Sık iletişim kurduğunuz müşterilerle kişisel bir bağlantıya sahip olmanız, onların ihtiyaçlarını daha hızlı anlamanızı sağlar. Onlarla konuşmanız ya da video görüşmesinde birbirinizi görmeniz, iletişim engellerini ortadan kaldırarak, daha sağlam bir ilişki kurmanıza yardımcı olur. Bu sayede müşteri memnuniyeti artar ve sorunlar çok daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşur.


Dahili Numara ya da Zayıf Mobil Ağların Sizi Yavaşlatmasına Son Verin

Dahili numaraları aramak ya da zayıf mobil ağlardan müşterilerle iletişim kurmak kimi zaman oldukça zor ve zaman kaybettirici olabilir. Sesli ve görüntülü arama özelliği, doğrudan teknisyen konsolundan servis sunduğu için artık bu gibi durumların sizi yavaşlatmasına bir son verebilirsiniz.


Tüm İşlemlerinizi Tarayıcınızdan Yapın

Video arama uygulaması ile uzaktan destek yazılımı arasında geçiş yapmak, size ve müşterilerinize yardımcı olmaz. Sesli ve görüntülü arama ile teknisyenler bir oturum sırasında çalışabilir ve aynı zamanda müşteriyle doğrudan tek bir uygulama aracılığıyla iletişim kurabilir.


Harcamalarınızı Kontrol Altına Alın

Dünyanın dört bir yanındaki müşterilerinize desteklerken, telefon bütçeniz ya da video görüşmeleri için ödeme yapmanız, kuşkusuz ki büyük bir harcamadır. Zoho Assist’in sesli ve görüntülü sohbet özellikleri, kuruluşunuzun destek bütçesini kontrol altında tutar ve bu fazla harcamalardan sizi korur.


Demolarınızı Daha Sezgisel Hale Getirin

Öğretmeni görebiliyorsanız, öğrenmek çok daha kolay hale gelir! Müşterilerinizle Zoho Assist üzerinden video sohbeti yaparak, demo oturumlarını daha sezgisel hale getirebilir ve kalitesini artırabilirsiniz.


Müşterilerinizle iletişiminizi artırarak, daha kaliteli bir yapı kazanmak istiyorsanız, Zoho Assist sizlere yardımcı olmaya hazır! Sizler de Zoho Assist’in sunduğu avantajlardan hemen faydalanmaya başlamak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan