zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Yenilenen Yapay Zekâ Destekli Asistan Zia İle Tanışın!

14.12.18 01:25 PM By Denizhan

Karmaşık iş süreçlerinizi yönetirken bir asistana mı ihtiyaç duyuyorsunuz? Eğer yanıtınız evet ise Zia ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Zia ile konuşmak artık en az bilgisayar ekranınızdan sohbet etmek kadar kolay! Hatta eğer isterseniz mobile uygulama aracılığıyla Zia’yı arayabilirsiniz.


Zia ile CRM kullanımınızı optimize ederek, her bir satış temsilcisinin girdiği veriyi analiz edebilir ve Zia’nın günlük görevlerinizi tahmin ederek tamamlamanıza yardım etmesini sağlayabilirsiniz. Zia aynı zamanda tüm aktivitelerinize daha akıllı ve hızlı çözümler sunarak zamandan tasarruf etmenizi de sağlar.


CRM’inizdeki Tüm Soruların Yanıtları Zia’da!


İş süreçlerinizin doğru bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaya çalışırken çoğu zaman veri tabanınız olan CRM’den istediğiniz veriye anında ulaşmak istersiniz. Basit bir örnekle; günün çağrı sayısı ya da karmaşık hesaplamalar gibi zamanınızı alan veri arayışına Zia ile son verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken isterseniz bilgisayarınızdan, isterseniz mobil uygulama aracılığıyla Zia’yı arayarak sormak!

asistan zia

Satış operasyonunun doğası gereği sizi meşgul eden birçok görev vardır. Satış ile meşgulken düzenlemeye ve yeni bilgileri kaydetmeye zamanınız kalmıyorsa, Zia CRM’den veri alma ya da müşteri araması gibi işlerde size yardımcı olabilir.


Zia Kazanmanızı İster


Satış personelleri her bir kayıt üzerinde fazlasıyla çalışmak zorundadır. Zia bir anlaşmanın sağlanma olasılığını her bir kaydı sizin yerinize analiz ederek tahmin edebilir.  Bu sayede asıl odaklanmanız gereken noktayı görerek, kazanmak için doğru adımı atabilirsiniz. 

asistan zia

Zia’ya Söyleyin ve Unutun!


Bir durumu değiştirmek ya da sipariş vermek istediğinizde Zia’ya özel bilgileri vermeniz yeterlidir. Ayrıca toplantıyı ayarladığınız saat gibi unutabileceğiniz bilgileri Zia size hatırlatır. Bu satış aktivitelerini kaydederek, hiçbir şeyi kaçırmamanızı sağlar!


Zia’nın Size Yardım Etmesi İçin Siz de Ona Yardım Edin


Her firmanın kendine has bir dili vardır. Yeni gelenlerin kimi zaman zorlanmasına sebep olan bu durumu da Zia ile aşabilirsiniz. Geçtiğimiz yılda Zia, Zoho satış ekibinin dilini öğrenerek, satış ekibinin vazgeçilmez bir parçası oldu. Sizler de Zia için kişiselleştirilebilen özellikleri kullanarak işinizin terminolojisini ona öğretebilir ve daha fazla fayda sağlayabilirsiniz. 

asistan zia

Satış Aktivitelerinizdeki Anormallikleri Zia İle Fark Edin!


Satışlar söz konusu olduğunda öngörü sahibi olmak oldukça değerlidir. Bu öngörü ise yüksek bir analiz kabiliyetine bağlıdır. Zia satışlarınızın trendleri üzerinden gerçekleştirdiği analiz ile birlikte gerçek büyümenizi kıyaslayarak tahminde bulunur. CRM’inizdeki her bir faaliyetin genel satış gelirinizi nasıl etkileyeceğini sizlere gösterir. Bununla birlikte beklentileri aştığınızda ya da az performans gösterdiğinizde bu düzensizlikler ile ilgili doğru satış görevlisine uyarıda bulunur. 

asistan zia

Zia Müşterinizin Nasıl Hissettiğini Anlayabilir


Her konuşmanın bir duygusu, müşterinin bir tonu vardır. Satış personeli yaptığı birçok görüşme sonrasında bu tonu gözden kaçırabilir. Zia, müşterinin duygusunu anlamanız için müşteri e-postalarını analiz eder ve bir sonraki etkileşiminizi iyileştirmenize yardımcı olur. Örneğin, bir müşterinin e-postasını kızmış olarak işaretlediyse, satış temsilcisi satış işlemine geçmeden önce müşteriye yardımcı olmaya çalışabilir.

asistan zia

Daha Az Yanıtsız Çağrı ve Okunmamış Mail


Birden fazla çağrı ve e-posta gönderiyor ve çoğu zaman yanıtsız kalıyorsanız, Zia ile bu duruma da son verebilirsiniz. Zia, temas kurduğunuz her bir müşteri için uygun cevaplar ve doğru zamanı önerir. Bu öneri SalesSignals’ınızdan hesaplanarak gerçekleştirilir. Bu sayede müşterileriniz ile temasa geçmek için en doğru zamanı bilerek hareket eder, yanıtsız çağrı ve e-postalara son verebilirsiniz. 

asistan zia

Satış departmanı firmanızın en önemli parçalarından biridir ve küçük bir hata ya da anormallik firmanızın geleceğini etkileyebilir. Satış konusunda uzman bir asistana ihtiyaç duyuyorsanız, daha doğru analizler ve tahminlerle hem satışlarınızı artırmak hem de zamandan tasarruf etmek için Zia’yı keşfedebilirsiniz!

Zia hakkında çok daha fazlasını öğrenmek için Zoho ürünlerinin Türkiye Satış Temsilcisi Cloudyflex’i ziyaret edebilirsiniz. 

Denizhan