zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Yenilenen Zoho Projects ile Zamandan Tasarruf Edin 

16.08.19 02:19 PM By Denizhan

Yılın yarısını geride bırakırken, Zoho ekibi Projects deneyimini bir adım öteye taşımak için fazlasıyla çalıştı. Verimlilik artışını sağlamak adına yeni ve gelişmiş özelliklerle birlikte gelen Zoho Projects’e Merhaba deyin!  Bu blog yazımızda sizler için Zoho Projects tarafındaki son gelişmeleri derledik. Hadi Başlayalım! 

yenilenen zoho projects

Çoklu Düzenleme Seçeneği

 

Zoho Projects, farklı ihtiyaçlara yönelik çoklu düzenleme seçeneği sunuyor. Plak şirketindeki bir müzisyen örneği ile anlatalım. İşletmenin tüm yönetim faaliyetlerini, standart bir düzende yönetmesi mantıklı olacaktır. Ancak, müzisyenlerin rezervasyonlarını ya da turların lojistiğini takip etmesi için bir araca daha ihtiyaçları vardır.  Bu noktada, etkinlik planlama işini ele alacak bir düzen fazlasıyla yardımcı olacaktır. Ne de olsa, iş süreçlerinizi yönetmek için kullandığınız yazılım, işinizi daha da güçleştirmez. Bu nedenle, işinizle alakalı ayrıntıları kaydederek, düzenlemelerinizi kolaylaştırmak adına, Zoho Projects, çoklu düzen seçeneğini sunuyor! Ayrıca, artık projelerinize URL, telefon ve e-posta alanları da ekleyebilirsiniz. 

yenilenen zoho projects

Kontrol Erişimi- Görev Alanı İzinleri

 

Zoho Projects’e eklenen son özelliklerle birlikte artık çalışanlarınızın yalnızca atandıkları ya da etiketlendikleri görevleri görüntülemesini sağlayabilir ve bu alanları onların değiştirebileceği şekilde ayarlayabilirsiniz.

Zoho Projects içerisindeki yeni alan düzeyinde izinlerle, yalnızca bir yöneticinin bazı profillere görev atamasını talep edebilirsiniz. Diğerleri seçeneğinde ise kullanıcılar yalnızca kendilerine görev atayabilirler. Kullanıcı profillerine, görevlerinizdeki her alan için görünüm ya da düzenleme izni verebilirsiniz. Ayrıca, belirli alanları gizleyebilirsiniz. Örneğin, çalışanlarınızın görev tarihlerini değiştirmelerini istemiyorsanız, bunu yapabilirsiniz. Ya da yalnızca yöneticilerinizin farkında olmasını istediğiniz ‘Harici olarak taahhüt edilen bitiş tarihi’ gibi belirli bir özel alan var ise, bunu da gizleyebilirsiniz.

 

Kanban Görünümünde Alt Görevler ile Daha Kolay Çalışın

 

Zoho Projects, tüm görevlerinizi kolaylıkla yönetebileceğiniz bir alan sunuyor.  Kanban görünümü ile birlikte artık alt görevleri kolaylıkla tanımlayabilirsiniz. Dikkatlice hazırlanan planlarda bile her zaman, değişikliğe neden olabilecek faktörler vardır.  Örneğin bir inşaat projesi için arazi izni almak başlangıçta bir alt görev olabilir. Ancak, öngörülemeyen yasal sorunlar bu görevi karmaşık bir hale getirebilir. Zoho Projects ile artık alt görevleri yeniden düzenleyebilir ya da Kanban görünümünde ana görevlere dönüştürmek için basitçe sürükleyip bırakabilirsiniz. 

yenilenen zoho projects

Alt sınır ve Bütçe Erişim Uyarıları


Zoho Projects ile proje harcamalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.  Planlanandan daha fazlasını harcamak elbette ki oldukça kolaydır. Her zaman beklenmedik bir giderle karşılaşabilirsiniz. Zoho Projects ile artık bu beklenmeyen giderler ve bütçe aşımlarını kontrol altına alabilirsiniz. Zoho Projects, bütçeniz için bir alt sınır belirleyebilir ve o sınıra ulaştığınızda e-posta uyarıları ile sizi haberdar eder. Dilerseniz, planlanan proje bütçenize ulaştığınızda da uyarı alabilirsiniz.

  

Zoho Projects ile Daha Doğru Bir Denge Kurabilirsiniz.

  

Çalışanlarınız üzerindeki iş yükünü verimli bir şekilde dengelemek için kaynak tahsisi özelliğini kullanabilirsiniz. Bu sayede görevler oluştururken ve atarken, hangi kullanıcıların yetersiz kullanıldığını, fazla kullanıldığını ya da belirli tarihlerde kullanılmadıklarını görebilirsiniz. Belirli bir dönemde kullanıcıların uygun olup olmadıklarını ve ne kadar süre dolu olduklarını görebilirsiniz. Bu sayede, tüm görevler atandıktan sonra herkesin iş yükünü kontrol etmek için kaynak kullanımı çizelgesi ile harcayacağınız zamandan tasarruf edebilirsiniz. 

yenilenen zoho projects

Zoho Projects ile daha verimli projeler hazırlamaya ve zamandan tasarruf etmeye şimdi başlamak isterseniz, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan