zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zapier Nedir?

09.11.18 12:57 PM By Denizhan

Entegrasyon konusunda her geçen gün kullanıcılarına daha fazla avantaj sunan Zoho, Zapier entegrasyonu ile oldukça beğeni topladı. Zoho CRM ve Zapier entegrasyonu sayesinde kullanıcılar hem zamandan hem maliyetten kazanmaya devam ediyor. Bu yazımızda, sizler için Zapier ve Zoho uygulamaları entegrasyonlarının sağladığı avantajlardan bahsedeceğiz. Haydi başlayalım! 

zapier

Dünyanın En Popüler Online Otomasyon Aracı; Zapier!

 

Zapier, Gmail, Slack, Mailchimp ve 1,500’den fazla sık kullanılan uygulamayı birbirine bağlayan bir otomasyon aracı olarak, kullanıcı sayısını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Artık entegrasyon sağlamak için kodlamaya ya da geliştiricilere bağlı kalmanıza gerek yok! Tekrar eden görevleri otomatikleştirerek, birden fazla uygulamayı bağlayabilirsiniz. Zapier sayesinde sadece birkaç tıklama ile tamamen size ait iş akışlarını oluşturabilirsiniz!

 

Örneğin, Gmail hesabınıza çok fazla ekli posta alıyor olabilirsiniz. Bunları Dropbox’a kaydetmek için Zapier’in sağladığı entegrasyonla e-postayı açıp, eke tıklayabileceğiniz gibi Zapier’in bu eylemi sizin için otomatikleştirmesini sağlayabilir, zamandan ve maliyetten tasarruf edebilirsiniz.

 

Zoho CRM ile Zapier Entegrasyonun Sağladığı Faydaları Keşfedin!

 

Dünyada 50.000 üzerinde firma tarafından kullanılan ve sektöründe lider programlar arasında yer alan Zoho CRM ve Zapier entegrasyonu sayesinde başka uygulamalar üzerindeki müşteri adaylarını, yeni bilgileri, satış metriklerini çok daha hızlı bir şekilde CRM’inize aktarabilirsiniz. 1,500+ uygulama ile artık yeni kayıt açmak ya da var olan bilgilere yenisini eklemek, hiç olmadığı kadar kolay!

 

Örneğin, Zoho CRM ve Woodpecker.co entegrasyonu ile kampanyalarınızdan gelen mailleri çok daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz. Ya da müşteri adayı noktasında Listing To Leads uygulaması ve Zoho CRM’i bir arada kullanarak, yeni müşterileri Zapier’in otomatik olarak kaydetmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz, Replyify’i kullanarak, Zoho CRM’inizi daha düzenli hale getirebilir ve uygulamanın sunduğu filtreleri kullanarak, kişinin gerçekten ürünlerinizle ilgilenip ilgilenmediğini işaretleyebilirsiniz.

 

Zoho Mail ve Zapier Entegrasyonu ile Maillerinizi Daha Etkin Yönetin!

Eğer bir Zapier hesabınız yoksa ücretsiz olarak oluşturarak, Zoho Mail hesabınızı Zapier ile bağlayabilirsiniz. Zoho Mail ile entegre edebileceğiniz yüzlerce uygulamanın sunduğu avantajlardan faydalanarak, maillerinizi daha etkili bir şekilde yönetebilirsiniz. Google Sheets, Evernote, Asana ve Trello gibi popüler uygulamalardan en sık kullandıklarınızı Zoho Mail ile entegre edin ve hemen zamandan kazanmaya başlayın!

 

Zoho Creator ve Zapier Entegrasyonunun Avantajlarını Kullanın!

Hem mobil hem de web ortamında çalışan tamamen size özel iş uygulamalarını hızla yaratmanızı sağlayan Zoho Creator ile Mailchimp, Google Calendar, Gmail ve çok daha fazla uygulamayı bir arada çalıştırabilirsiniz. 

 

Zoho Books ve Zapier Entegrasyonu ile Muhasebeye Dair Sorunlarınızla Vedalaşın!

 

Tüm finansal işlemlerinizi kolaylıkla kaydedebileceğiniz, denetleyebileceğiniz ve analiz edebileceğiniz Zoho Books ve Zapier entegrasyonu ile muhasebe konusunda yaşadığınız tüm sorunlarla vedalaşabilirsiniz. Shopify, Mailchimp, Slack, Gravity Forms gibi popüler uygulamaları, Zoho Books ile birlikte kullanarak, zamandan ve maliyetten tasarruf edin!

zoho books ve zapier

Zoho Forms ve Zapier Entegrasyonu ile İletişim Gücünüzü Artırın!

 

Kolaylıkla Landing Page ve Form Sayfası hazırlamanıza olanak tanıyan Zoho Forms, Zapier’in sağladığı başka uygulamalarla birlikte çok daha güçlü! Trello, Dropbox, Google Drive, Airtable ve daha pek çok uygulamayı keşfederek, iletişime dair tüm engelleri ortadan kaldırın!

zoho form ve zapier

Bugünün en önemli kuralı hızlı olmak! Hızlı ve daha etkili bir süreç yönetimi sağlamak, işletmenizin başarısını artırmak için Zoho uygulamaları ve entegrasyonlarına dair daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan