zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Backstage ile Etkinliklerinizi Online Gerçekleştirin! 

26.06.20 02:02 PM By Denizhan

Dünya yeni bir sayfa açıyor ve bu sayfa dijital olmayı zorunlu kılıyor. Yeni dünya düzeninde, iş dünyasında başarılı olmanın tek yolunun dijital dönüşüm olduğunu bu sıralar fazlasıyla duyuyor olmalısınız. Bir trend olmanın ötesine geçen dijital dönüşümün birden fazla adımı bulunuyor. Eğer bu adımları atmaya başladıysanız ve etkinlikleriniz ve organizasyonlarınız için online bir çözüm arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Her bir ürünü ile yazılım endüstrisinde bir adım öne çıkan Zoho, etkinlik ve organizasyonlarınızı tek bir platformdan yönetmenize olanak tanıyan sıra dışı bir ürün sunuyor; Zoho Backstage! 

zoho backstage

Zoho Backstage’in bu sıra dışı özellikleri hakkında daha önce kaleme aldığımız yazıya buradan ulaşabilirsiniz. Etkinlik ve organizasyon denilince akla ilk gelen kalabalık insan grupları olsa da ‘Yeni Normal’ çerçevesinde bu pek mümkün görünmüyor. Peki, kalabalıkları online bir platform aracılığıyla bir araya getirebileceğiniz, katılımcılarınızla iletişime geçebileceğiniz ve bir mikro site hazırlayabileceğiniz bir platformla tanışmaya ne dersiniz? Daha önce Zoho Backstage ile neler yapabileceğinizi aktarmıştık. Bu yazımızda ise Zoho Backstage’in özellikle bugünlerde ihtiyacımız olan uzaktan çalışma modeline uygun yeni özelliklerinden bahsedeceğiz.

  

Zoho Backstage ile Online Etkinlik Açabilirsiniz


Zoho Backstage ile etkinliğinizi dijital ortama taşıyabilir, dünyanın herhangi bir yerinden katılımcıların gerçek zamanlı olarak, etkinliğinize katılmasını sağlayabilirsiniz. Mikro sitenize etkinlikle ilgili gündemi, konuşmacılarla ilgili detaylı bilgiyi ve daha birçok ayrıntıyı ekleyebilirsiniz.

zoho backstage

Dilerseniz, online olmayan bir etkinliği istediğiniz an online olarak güncelleyebilirsiniz. Etkinliğinizi online olarak gerçekleştirmek, daha büyük bir kitleye ulaşmanıza yardımcı olur. Backstage üzerinden dakikalar içerisinde yerinde gerçekleştirdiğiniz etkinliği çevrimiçi bir etkinliğe dönüştürebilirsiniz. 

zoho backstage

Backstage ile Online Oturumlar Sunun

 

Nisan ayında, online etkinliklerin backstage üzerinde gerçekleştirilebileceğini duyuran Zoho, yakın zamanda Backstage’den sadece oturumlar sunarken çıkıldığını fark etti. Ve bu durumu da değiştirdiğini duyurarak, kullanıcı deneyimine ne kadar değer verdiğini bir kez daha kanıtladı. 

zoho backstage

Artık herhangi bir üçüncü parti web konferans yazılımına ihtiyaç duymadan, online oturumlarınızı doğrudan Backstage üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Gerçek zamanlı chat, sorular ve çok daha fazlası gibi etkileşimli araçlar yardımıyla canlı oturumlarınızı yayınlayabilir ve kitlenizi harekete geçirebilirsiniz! Oturumlarınızı Backstage ile gerçekleştirmenizin bir diğer avantajı da ayrıntılı oturum analizine sahip olmaktır. Her oturumda kaç katılımcı bulunduğundan, orada geçirdikleri ortalama süreye kadar, tüm ayrıntılara ve çok daha fazlasına Backstage ile sahip olabilirsiniz.


Oturumlarınız için Ayrıntılı Geri Bildirimler Alın

  

Tamamen özelleştirilebilir bir oturum geri bildirim formu sayesinde katılımcılarınızın her oturuma nasıl tepki verdiğini öğrenebilir ve konuşmacılara gösterdikleri ilgiyi ölçebilirsiniz. Kitlenizin belirli oturumlara tepkisini öğrenerek, neyin işe yaradığını anlayabilir ve gelecekteki oturumlarınızı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz. 

zoho backstage

Backstage üzerinde varsayılan olarak, katılımcılardan hem oturum hem de konuşma için bir puan ve kısa bir geri bildirim vermeleri istenir. Ancak, oturum ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak istiyorsanız, geri bildirim formuna daha fazla alan ekleyebilirsiniz. Katılımcılardan toplanan tüm geri bildirimleri her oturumun Geri Bildirim sekmesinde bulabilirsiniz. 

zoho backstage

Gün geçtikçe tüm iş süreçleri dijital bir yapı kazanmaya devam ediyor. Sizler de etkinliklerinizi dijital ortama taşımak, dünyanın her yerinden katılımcılarla yeni bir yapı kazanmak istiyorsanız, Zoho Backstage hakkında çok daha fazlasını Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcı Cloudyflex’e ulaşarak, öğrenebilirsiniz.

Denizhan