zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM 2018; Portallar, EAR (Encryption At Rest), Çoklu Dil Desteği

21.06.18 01:25 PM By Can

Zoho CRM’in şimdiye kadarki en akıllı sürümü Zoho CRM 2018’i piyasaya sunarken heyecanımız devam ediyor. Pazara çoklu inovasyonları, gelişmeleri ve eklemeleri getiren Zoho CRM’i tek bir kelime ile anlatın deseniz seçeceğimiz kelime kesinlikle “akıllı” olurdu. Neden mi? işte yanıtı;

Portallar

Müşterilerinizi, satıcılarınızı ve ortaklarınızı satış sürecinizin bir parçası haline getirin!

Zoho CRM 2018 ile müşterileriniz, satıcılarınız ya da ortaklarınız için ayrı portallar yaratabilir ve hangi verilere ulaşmalarını istiyorsanız seçebilirsiniz. Bu özellik ile sadece e-posta veya self servis üzerinden geri dönüşü en aza indirmekle kalmayıp aynı zamanda dışarıdan kişilerin portallara erişimine izin verdiğinizde onları, iş akışlarını tetikleme ve güncel bilgilere erişme de dâhil olmak üzere, iş süreçlerinizin ayrılmaz bir parçası haline getirirsiniz.


Müşteri taleplerini karşılamak için satıcılarla işbirliği yapın!

Satıcılarınız için oluşturduğunuz özel portal ile birlikte daha önceden durum aramalarına ve e-postalara ayırdığınız kaynak ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Bu aerodinamik iletişim sayesinde tedarikçi sadakatini oluşturan sipariş anlaşmazlığını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Satıcınızla güçlü bir iş ilişkisi geliştirmek için gereken işlemleri gerçekleştirebilir ve faturaları görüntüleyebilirsiniz.

Müşterilerinize yakın, ortaklarınıza daha yakın olun!

Ortaklarınıza kendi portallarını sunarak iletişimi açık ve şeffaf tutabilirsiniz. Ortaklarınızın gereken CRM bilgisine erişmesini sağlayarak herkesin aynı sayfada olduğundan emin olabilir ve daha etkili satışlara imza atabilirsiniz. Bunların yanı sıra, tutarlı ve karşılıklı olarak karlı bir ilişki modeli ile ortaklarınızdan eyleme dönüştürülebilir bilgiler oluşturabilirsiniz.


Encryption At Rest (EAR)

Artık, dinlenerek şifrelenecek 10 alana (yani Zoho'nun sunucularındaki veri tabanında) atama yapabilirsiniz. Şunu söylemekte de fayda var; bu işlem sırasında her zamanki gibi, dinlenme sırasında şifrelenmemiş alanlar da dâhil olmak üzere tüm trafik, Zoho’nun sunucuları ve tarayıcınız arasında güvenli bir şekilde iletilmeye ve şifrelenmeye devam eder. ( ya da uygulamada)


Çoklu Dil Desteği

Zoho CRM şimdi 24 farklı dili destekliyor!

Zoho CRM 2018, varsayılan dilde oluşturduğunuz tüm özel alanları veya seçim listesi değerlerinde çoklu dil desteği sağlar.

Zoho CRM 2018’de işiniz açısından avantaj sağlayacak bir şeyler bulacağınızı umuyoruz.

Zoho CRM 2018 ile ilgili görüşlerinizi Twitter ya da Facebook’ta #ZohoCRM2018 hashtag’i ile paylaşarak bizlere ne düşündüğünüzü iletebilir ve yorumlar aracılığıyla bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Can