zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM, PCMag Business Choice Ödülleri 2019 Birincisi Oldu

21.06.19 01:58 PM By Denizhan

Önde gelen online teknoloji dergilerinden biri olan PCMag’in CRM için Business Choice ödülünü Zoho CRM’in kazandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.  PCMag’in Zoho’yu 2019 editörün seçimi olarak göstermesinin hemen ardından gelen ve almaktan büyük gurur duyduğumuz Business Choice ödülü, uzun zamandır hem eleştirmenlerin hem de kullanıcıların onayını aldığımızı gösteriyor.

Zoho CRM, en yüksek genel memnuniyet notunu (7.4) alarak, yarıştaki tüm sağlayıcılar arasında pozitif bir Net Tavsiye Skor’unu (NPS) elde eden tek marka oldu. Farkımızı ortaya koyan bu değerin ardından, PC Mag okuyucularının bizlere gösterdiği sevgi karşısında inanılmaz derecede gurur ve onur duyuyoruz.

  

‘Şimdi Editörün Seçimi, Okuyucuların Seçimi olan Business Choice ile aynı! Zoho’nun e-posta ve sosyal ağlardaki entegrasyonu gibi mobil çalışmaları, kesinlikle karşılığını verdi. Okuyucular sahada çalışırken oldukça önem arz eden, güvenilirlik, pazarın öncü trendlerini yakalama, özel raporlar ve iş akışı gibi alanların en iyisini seçtiler.


Anket Sonuçlarından Birkaç Önemli Başlık:


-Zoho, PCMag anketi katılımcılarının 8,0 puanla en çok tavsiye edilen CRM yazılımı oldu ve Salesforce ve diğer üst düzey CRM sağlayıcılarını büyük bir farkla geride bıraktı. 

-Zoho CRM, ayrıca güvenilirlik, E-posta sağlayıcı entegrasyonu, Müşteri El Kitabı, E-posta takibi ve sosyal medya entegrasyonu gibi kategorilerde 8.0’ın üzerinde bir puan aldı. Diğer yazılım sağlayıcılar bu kategorilerin hiçbirinde 8,0’dan fazla bir puan alamadı. 

-Zoho CRM en yüksek puanlı iOS ve Android uygulamaları arasında, 8.5 ile maksimum puan alırken; Salesforce ve Microsoft Dynamics, 6.6 ile ikinci sırada, Oracle ise 6.5 ile üçüncü sırada yer aldı. Zoho’nun mobil uygulamalar kategorisindeki en yüksek puanı, anketteki tüm kategoriler arasında en büyük marja sahip oldu. 

-Zoho CRM’in şeffaf fiyatlandırması ve rakipsiz değeri, katılımcılar tarafından oldukça iyi karşılanarak, Zoho CRM 8,2 ile ilk seçenek haline geldi. 6,4 ile Microsoft Dynamics ikinci sırada yer alırken, 6,0 ile Netsuite üçüncü sırada yer aldı. 

Bu ödül, müşterilerimizin ve Zoho’yu kullanan herkesin devam eden sevgi ve güveninin kanıtıdır.

 

Sizlerin desteği bizi her zaman daha iyisini yapmamız için motive ediyor ve sizlere dünya standartlarında bir CRM sağlama çabalarımızı hızlandırıyor. Son olarak, bunu mümkün kıldığı için PCMag okuyucularına teşekkür ediyoruz. İncelemenin tamamını resmi PCMag Business Choice Ödülleri sayfasından okuyabilirsiniz.

 

PCMag Business Choice Ödülleri 2019 anketi hakkında:

 

CRM için PCMag Business Choice anketi 13 Mayıs 2019- 3 Haziran 2019 tarihleri ​​arasında yapıldı. Anketin nasıl yürütüldüğü hakkında daha fazla bilgi için anket metodolojisini okuyabilirsiniz.

Denizhan