zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM Plus ile Müşterilerinize Hak Ettikleri Deneyimi Yaşatın! 

08.02.23 02:19 PM By Kardelen

Müşteri beklentilerinin her geçen gün değiştiği bu dönemde, işletmelerin başarılı olmaları kadar başarılarını sürekli kılmaları da her geçen gün farklı parametrelere bağlı hale geliyor. Bu parametrelerin kuşkusuz ki en önemlisi işletmelerin dijital adımları ve bu adımlar için seçtikleri uygulamalar. Günümüzün dünyasında, sadece iş dünyası açısından değil bireysel olarak da uygulama seçmeye çalıştığımız anda karşımıza yüzlerce seçenek çıkıyor. Bu seçenekler arasından en doğru ve en fazla verim alabileceğimiz uygulamayı bulmak oldukça güç olsa da daha önceki deneyimlerin ışığında kısmen daha doğru bir yol seçebiliyoruz. Kısacası, bugün deneyim yaşamadan önce bile daha önceki deneyimlerden yola çıkarak seçim yapıyoruz. İşletmelerin başarılı olması ve bu başarıyı sürekli kılmasının belki de en önemli koşulu müşteri deneyimini iyileştirmektir. Bu iyileşmeyi sağlamak için ise doğru uygulamaları bir arada kullanmak kritik bir öneme sahip. Peki, işletmeler bu uygulamaları nasıl bir araya getirecek? Bu soruyu 8 yıl önce soran Zoho ekibi, müşterilerinizin hak ettikleri deneyimi sunabilmeniz için en önemli uygulamaları Zoho CRM Plus ile bir araya getirdi! 


İçerisinde en iyi CRM uygulamaları arasında yer alan Zoho CRM ve 8 farklı iş uygulaması bulunan Zoho CRM Plus, tüm uygulamalara tek bir fiyat üzerinden sahip olmanıza olanak tanıyor. İçerisinde bulunan bütünleşik uygulamalar ile işletmenizin müşteri deneyimi (CX) hedeflerini kolaylıkla gerçekleştirebilir, müşteri deneyimine dair her süreci baştan sona tasarlayarak, yönetebilirsiniz. 

Benzersiz İş Süreçleriniz İçin Benzersiz Bir Müşteri Deneyimi Platformu!

Zoho CRM Plus, sağladığı birçok avantaj ile sadece müşterilerinizin deneyimini iyileştirmekle kalmıyor, aynı zamanda çalışanlarınızın deneyimini de daha pozitif bir hale getiriyor. Zoho CRM Plus, iş süreçlerinizin tüm aşamalarında her müşteriye olağanüstü bir deneyim sunabilmeniz için birden çok kanal üzerinden müşterilerinizle iletişim kurmanıza olanak tanıyor. Farklı kanallar üzerinden doğru bağlamı elde edebilir ve gerçek zamanlı olarak her gelişmeden haberdar olabilirsiniz. Peki, Zoho CRM Plus ile işletmenizin hangi alanlarında daha verimli bir yapı kazanabilirsiniz? Zoho CRM kullanımı açısından oldukça kolay bir yapıya sahip olmasından ötürü son zamanların kullanıcı deneyimi noktasında en çok tercih edilen CRM uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. CRM Plus paketi içerisinde Zoho CRM’in yanı sıra, satış, satış sonrası servis, pazarlama, proje yönetimi, iş zekası ve ekip içi iletişim alanlarında kullanabileceğiniz 8 farklı uygulamaya tek bir fiyattan sahip olabilirsiniz. Zoho CRM Plus’ın ekonomik ve bütünleşik yapısı ile işletmeniz için ayrıca bir CRM sistemi ya da müşteri deneyimini iyileştirebileceğiniz altyapıya hizmet edecek farklı uygulamalar aramanıza gerek kalmaz. Paket içerisinde yer alan uygulamaların basit, hızlı ve sosyal yapısı sayesinde çalışanlarınızın da kullanırken zorluk çekmeyeceği bir yapı kazanabilir, çalışanlarınızın verimini işinize yansıtarak, işletmenizin başarısı adına güçlü bir adım atabilirsiniz. 

Zoho CRM Plus ile akıcı bir CRM süreci deneyimleyin.

Zoho CRM Plus ile Departmanlar Arasındaki İş Birliğini Kolaylaştırın!

Zoho CRM Plus özellikleri açısından değerlendirildiğinde bir işletmenin müşteri deneyimi adına attığı tüm adımları destekleyen uygulamalara sahip olmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. Daha iyi bir müşteri deneyimi, kuşkusuz ki tüm ekiplerin birbirine paralel şekilde çalışabilmesi ve yaptıkları her şeyin merkezine müşterileri koyabilmesiyle başlar. Zoho CRM Plus uygulamaları, pazarlama, satış ve destek ekiplerini birleştirerek, onlara uygun araç setini sağlar. Bu araç setinin benzersiz özelliklerinden kısaca bahsedecek olursak; CRM Plus paketi ile birlikte gelen Zoho’nun yapay zeka tabanlı sesli asistanı Zia ile ekipleriniz arasındaki iletişimi daha da kuvvetlendirebilirsiniz. Zia, bir müşteri ile iletişime geçmek için en iyi zamanı önerebilir ya da akıllı iş panoları ile daha verimli çalışmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, ASAP ile müşterilerinizin doğrudan web siteniz üzerinden ya da mobil uygulamadan ‘sık sorulan sorular’ gibi bilgi bankalarınızdan hızlı bir şekilde sorularına yanıt bulmasını sağlayabilirsiniz. Zoho CRM Plus’ın sağladığı bir diğer avantaj ise blueprint özelliğidir. Pazarlama, satış ve destek ekiplerinizi birbirine bağlayan, doğru kişileri sürece dahil eden ve her adımda ekiplerinizin uyumluluğunu sağlayabilen süreçler yaratabilir ve bu süreçleri otomatikleştirerek zamandan da kazanabilirsiniz. 

Zoho CRM Plus ile departmanlar arası iş birliğini güçlendirin.

Zoho CRM Plus Uygulamaları İle Müşteri Deneyiminizi İyileştirin!

Her işletmenin iş süreçleri parmak izi gibi birbirinden farklıdır. Bu süreçleri destekleyecek doğru uygulamalar ile hareket eden işletmeler, başarıya ulaşırken henüz doğru uygulamalar ile tanışamamış işletmeler için geleceğin pek de parlak olmadığı söylenebilir. CRM entegrasyonları gibi avantajlara sahip olmayan iş uygulamaları ile işletmeler geleceğe yönelik sağlam adımlar atamazlar ve satın aldıkları uygulama işletmelerinin iş süreçlerine bütünlüklü şekilde uyum sağlayamadığından, ROI noktasında olumsuz bir sonuç elde edebilirler. Zoho, her ürününde sunduğu geniş entegrasyon yelpazesi ve kişiselleştirme seçenekleri ile benzersiz iş süreçlerine uyum sağlayabilecek uygulamalar sağlıyor. Zoho CRM Plus içerisindeki her bir uygulama, işletmelerin iş süreçlerine ve müşteri deneyimine pozitif katkı sağlamaya yönelik hazırlandı. Peki, Zoho CRM Plus içerisinde neler var? Gelin, hep birlikte inceleyelim! 

Zoho CRM Plus uygulamalarını keşfedin.

Toplu E-Posta Gönderimi Uygulaması: Zoho Campaigns 

Zoho Campaigns, müşterilerinize toplu e-posta gönderebileceğiniz bir uygulamadır. Zoho Campaigns’i özel kılan en önemli niteliklerinden biri ise sunduğu hazır e-posta şablonları ve kullanımı oldukça basit olan ara yüzüdür. Zoho Campaigns ile işletmenize dair son güncellemeleri ya da kampanyaları tüm müşterilerinize tek bir ekran üzerinden anında iletebilirsiniz!

Big Data Yönetimi Uygulaması: Zoho Analytics 

Zoho Analytics uygulaması ile farklı kaynaklardan gelen veriyi yönetebilir ve analiz edebilirsiniz. Ayrıca, elde ettiğiniz raporlara akıllı telefonunuz dahil olmak üzere her türlü dijital ortamdan erişim sağlayabilir ve anında paylaşabilirsiniz. 

Destek & Servis Masası Uygulaması: Zoho Desk 

Zoho Desk üzerinden müşteri servis ve destek süreçlerinizi en hızlı şekilde yönetebilirsiniz. Müşterilerinizin ürün ve hizmetlerinize dair yaşadıkları sorunlara anında çözüm üretebilir, bu sayede müşteri deneyiminizi iyileştirebilirsiniz. 

Sosyal Medya Yönetimi Uygulaması: Zoho Social 

Zoho Social üzerinden tüm sosyal medya hesaplarını tek bir ekran üzerinden yönetebilir ve raporlar aracılığıyla paylaşımlarınızı daha verimli hale getirebilir ve müşterilerinizin farklı sosyal medya kanalları aracılığıyla dile getirdiği soru ve sorunlara tek bir ekran üzerinden anında yanıt verebilirsiniz. 

Anket Yönetimi Uygulaması: Zoho Survey 

Zoho Survey ile online anketler oluşturabilir ve müşterilerinizin deneyimini iyileştirmek adına daha doğru adımlar atabilirsiniz. 

Klasik Proje Yönetimi Uygulaması: Zoho Projects 

Zoho Projects üzerinden projelerinizin tüm aşamalarını planlayabilir, takip edebilir ve ekip içi görev atamalarını gerçekleştirebilirsiniz. 

Kurumsal Mesajlaşma Uygulaması: Zoho Cliq 

Zoho Cliq ile şirket içerisindeki tüm kişilerle mesajlaşabilir, dilerseniz özel gruplar oluşturabilirsiniz. Ayrıca Zoho Cliq’in sunduğu eğlenceli yapı sayesinde, çalışanlarınızın iletişimi daha da güçlenebilir. 

ChatBot & ChatBox Uygulaması: Zoho SalesIQ 

SalesIQ ile web sitenizdeki ziyaretçileri anlık olarak görüntüleyebilir, ziyaretçileriniz hakkında daha kapsamlı bilgilere sahip olabilir ve bir soru ya da sorun olması halinde müşterilerinizle canlı sohbet edebilirsiniz. 

Zoho CRM Plus paketi içerisindeki tüm uygulamalara ve fiyat bilgilerine Cloudyflex üzerinden erişebilirsiniz. Zoho CRM Türkiye özelindeki sorularınız ve Zoho’ya dair tüm sorularınız için uzun yıllardır Zoho konusundaki tecrübesiyle birçok işletmenin dijital dönüşüm yolculuğuna eşlik etmiş olan Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Kardelen