zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM Portals ile Satış Gücünüzü Artırın

21.06.18 01:26 PM By Denizhan

Zoho CRM 2018 ile Portals sayesinde müşterilerinizi, satıcılarınızı ve iş ortaklarınızı birbirine yakınlaştırabilir ve satış sürecinizde görünürlüğünüzü artırarak, gelecekte daha sağlam kararlar ile ilerleyebilirsiniz.

İşinizin en değerli parçaları olan müşterilerinizi satış sürecinizin de bir parçası haline getirin!

Daha önce çalışanlar tarafından kullanılan Portals, Zoho CRM 2018 ile birlikte müşteriler, bayiler ve iş ortakları tarafından da kullanılabilir hale geldi. Portals ile müşterilerinizin CRM’in ilgili kısmına erişimini sağlayarak, siparişler veya ürünler, faturalar ve notlar gibi verilere erişimini sağlayabilirsiniz. Ayrıca ilgili CRM modüllerine kayıt, not ve ekleri görüntüleyerek, düzenleme seçeneği sunabilirsiniz. Bu sayede işinizin en değerli parçaları olan müşterilerinizi satış sürecinizin de bir parçası haline getirebilirsiniz.

Birkaç senaryo ile Portals’ın işiniz açısından nasıl faydalı olacağını değerlendirecek olursak; 

-Franchise Sektöründe-

Bir fast food işletmesine sahip olduğunuzu ve franchise sistemi ile birkaç bölgede hizmet verdiğinizi varsayalım. Tüm iş süreçlerini yönetmek ve satış noktalarının performansını izlemek için Zoho CRM kullanıyorsunuz. Franchise sahipleri satış noktalarının performansını ve müşterilerin detaylarını görmek isteyebilirler. Bu gibi durumlarda franchise sahipleri için özel portallar oluşturabilir ve ilgili kayıtları doğrudan CRM içinde görüntüleyerek düzenleyebilmelerini sağlayabilirsiniz. 

-Otomotiv Endüstrisinde-

Örneğin, bir otomobil mağazanız var ve müşterilerin ayrıntılarını, satılan araçları ve servis planlarını takip etmek istiyorsunuz. Bunu gerçeleştirmek için bir portal oluşturarak, müşterilerinizle paylaşabilir ve müşterilerinizin bu portaldaki tüm ayrıntıları görmesini sağlayabilirsiniz. 

-Eğitim Enstitüsünde-

Bir okulu yönetiyorsanız, her öğrencinin bilgilerini manuel olarak girmek yerine ebeveynlere portal erişimi sağlayabilirsiniz. Ebeveynler çocuklarının ayrıntılarını portala ekleyebilir, güncelleyebilir veya görüntüleyebilirler. Ayrıca, öğrencilerin notlarını ve performans puanlarını portal aracılığıyla ebeveynlerle paylaşabilirsiniz.

-İş Ortakları İçin-

Bir yazılım şirketi çalıştırdığınızı ve kişilerinizi ve potansiyel müşterilerinizi takip etmek ya da farklı aşamalarda olan çeşitli fırsatları takip etmek için CRM'i kullandığınızı varsayalım.Ortaklarınızla bir toplantı var ve tüm kişileri ve en önemli anlaşmaları tartışmak istiyorsunuz.böylesine fazla ayrıntıyı içeren bilgileri ortaklarınızla paylaşmanın ne kadar yorucu olabileceğini tahmin edebilirsiniz. Bu güç durumu ortaklarınız için bir portal oluşturarak kolaylaştırabilirsiniz.

Zoho CRM 2018 Portallar ile müşterilerinize ve iş ortaklarınıza hiç olmadığınız kadar yakın olabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için; www.cloudyflex.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Denizhan