zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM Uzman Değerlendirmeleri

07.08.18 01:43 PM By Denizhan

Dünyanın en popüler CRM’i Zoho CRM, her geçen gün artan kullanıcı sayısıyla birlikte başarısını kanıtlıyor. Sunduğu avantajlara eklenen kullanıcı yorumları ve CRM değerlendirmelerinde elde ettiği sıralamalarla CRM söz konusu olduğunda akla gelen ilk isimlerden biri olmaya devam ediyor. 30’dan fazla uygulamayı içerisinde barındıran Zoho CRM, kolay kullanımı ve entegrasyon konusunda sağladığı avantajlar ile birçok listede liderliğini koruyor. 


Bu listelere ve kullanıcı yorumlarına kısa bir bakış atarak, CRM uzman değerlendirmelerini inceleyecek olursak;

CRM değerlendirmeleri konusunda oldukça etkili bir isim olan PCMAG’e göre Zoho CRM, 10 kullanıcıya kadar ücretsiz oluşu ve bunun dışında da oldukça uygun fiyatlı olması sebebiyle en çok tercih edilen ve kullanıcı yorumlarına göre de geleceğin en iyi CRM’i olma konusunda oldukça iddialı olan bir yapıya sahip. 


Pcmag’de lider konumda olan Zoho CRM ile ilgili haberi buradan okuyabilirsiniz.

Yine CRM değerlendirmesi konusunda bir diğer önemli isim olan G2Crowd’a baktığımızda ise kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun, gerçek zamanlı olarak veriye ulaşabilme, yardım masası ve kullanım kolaylığı sebepleri ile Zoho CRM’i tercih ettiklerini görebiliyoruz.  Özellikle Zoho Recruit’in alanında lider olduğu G2crowd’da daha fazla kullanıcı yorumu ile Zoho CRM’e dair tüm artıları öğrenmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.


CRM sektörü söz konusu olduğunda doğru görüşlere ve CRM değerlendirmelerine ulaşabileceğiniz bir diğer isim olan Expert Market, Zoho CRM’in satış söz konusu olduğunda vazgeçemeyeceğiniz bir yapıya sahip olduğunu söylüyor. Her bir satış elemanın takımı ile birlikte daha doğru iletişim kurarak satışı bir adım öteye daha kolay taşımasına yardımcı olan Zoho CRM’in satışın yanı sıra sunduğu avantajları ile Expert Market üzerinde de oldukça iyi bir sıralama yakaladığını söyleyebiliriz. Expert Market üzerindeki değerlendirmelere buradan ulaşabilirsiniz. 


Dünyada milyonlarca insanın ve kurumun tercihi haline gelen Zoho CRM, her geçen gün gelişen yapısı ve artan kullanıcı sayısı ile birlikte liderliğini korumaya devam ederken, sizler de Zoho CRM’in avantajlarından faydalanarak, işinizi bir adım öteye taşımak istiyorsanız, Zoho’nun Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’i ziyaret edebilirsiniz. 

Denizhan