zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Danışmanlık Konusunda Merak Edilenler

27.09.21 12:01 PM By Denizhan

Dijital dönüşümün kıymetinin her geçen gün arttığı bu dönemde, işletmeler dijital dönüşüme dair tüm adımları dikkatlice düşünmek zorunda kalıyorlar. Uzun ve meşakkatli olan bu yolculukta, birçok faktör başarıyı etkiliyor. Doğru yazılım seçiminin ardından gelen canlıya alma süreci, proje başarısı üzerinde ciddi derecede etkili oluyor. Dünyanın en popüler CRM yazılımlarından biri olan Zoho CRM ve birçok iş uygulaması sunan Zoho ürünlerini kullanmak istiyor fakat bu yolculukta size eşlik edecek isim konusunda henüz karar veremiyorsanız, bu yazımız tam size göre! İşte Zoho danışmanlık konusunda merak edilenler:

zoho danışmanlık

Neden Zoho Danışmanlık Hizmeti Almalısınız?

Günümüzde daha önce dijital dönüşüm için adım atmamış olan birçok firma, geleceğe kalabilmek adına aksiyon alıyor. Bu projelerin kimi başarılı olurken, kimi ne yazık ki başarısızlıkla sonuçlanabiliyor. Dijital dönüşüm söz konusu olduğunda, her bir adımın planlı ve şirket kültürüne, iş süreçlerine uygun bir şekilde atılması büyük bir önem taşıyor. Dolayısıyla danışmanlık aldığınız firma seçimi de en az seçtiğiniz yazılım kadar önem taşıyor. Bu yolculukta doğru yazılım ve doğru Zoho danışmanlık firması ile hareket ettiğiniz sürece başarısızlık ihtimalini oldukça düşürebilirsiniz.


Zoho dünyanın en popüler yazılımlarını sunmaya ve her yıl bu yazılımları geliştirerek, çağın gereklerine çok daha uygun hale getirmeye devam ediyor. Her yıl artan kullanıcı sayısı ile büyük bir aileye dönüşen Zoho, Türkiye’de de oldukça popüler. Zoho danışmanlık konusunda doğru bir tercih yapmak istiyorsanız, 8 yıldır Zoho partneri olan ve Türkiye’deki tek Premium partner olarak bir adım öne çıkan Cloudyflex’i keşfetme zamanınız gelmiş demektir. Peki, Cloudyflex danışmanlık konusunda neler sunuyor? Haydi, hep beraber göz atalım! 

Bir IT Departmanına İhtiyacınız Yok! 

Şirketinizde bir IT takımınız yoksa ve yazılıma yaptığınızın yatırımın yanı sıra bu alana yatırım yapmak istemiyorsanız, Cloudyflex’in proje paketlerini inceleyebilirsiniz. Bu paketlerde Cloudyflex tarafından süreç analizleriniz yapılır ve bu çıktılar sonucunda kullanacağınız Zoho Sistemleri, yine Cloudyflex tarafından sizin adınıza kurulur ve teslim edilir.

Mevcut Kullandığınız Sistemi Zoho'ya Taşıyabilirsiniz

Şirketinizde bir IT takımınız varsa ve mevcutta kullandığınız sistemin sizin için uygun olmadığını düşünüyorsanız, sisteminizi kolaylıkla Zoho üzerine taşıyabilirsiniz. Bu noktada yine içeriğinde, Ready Flex, Start Flex, Key Flex, Dyna Flex gibi farklı seçeneklerin bulunduğu proje paketlerinden biri ile hareket edebilirsiniz. Bu aşamalarda eski sisteminizi, Cloudyflex ekibinin analizleri ve desteği ile kullanacağınız yeni Zoho Sistemi üzerine taşıyabilirsiniz. Cloudyflex deneyimli ekibiyle ilk Defa CRM kullananlar için sistemi uzmanlardan öğrenme fırsatı sunar.


Eğer şirketinizde daha önce bir CRM sistemi kullanılmadıysa, Cloudyflex’ten alacağınız proje ve danışmanlık hizmetlerimiz sayesinde, Proje Süreciniz sonunda, satın aldığınız Zoho Ürünlerini yetkin bir şekilde kullanabilecek ve bir daha herhangi bir danışmanlığa gerek duymayacaksınız.

Zoho CRM ve Diğer Zoho Ürünlerini İleri Seviye Entegrasyonlar ile Kullanabilirsiniz

Zoho'yu kendi kullandığınız markalı veya özel bir sisteme entegre etmek istiyor veya Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google Adwords ve benzeri tüm popüler uygulamalar ile entegre kullanmak istiyorsanız, Proje ve Danışmanlık Paketlerimizden faydalanarak, bu entegrasyon süreçlerini Cloudyflex ekibinin sizin yerinize gerçekleştirmesini tercih edebilirsiniz.


Zoho konusunda uzmanlaşan bir ekiple uzun yıllardır hizmet veren Cloudyflex, birçok müşterisinden olumlu geri dönüşler almaya devam ediyor. Cloudyflex müşterilerinin süreçlerine dair görüşlerini bildirdikleri videolara göz atmak isterseniz, Zoho Kullanan Firmaların Yorumları sayfasını inceleyebilirsiniz.
zoho danışmanlık hizmeti alan firmalar

Cloudyflex uzun yıllardır sahip olduğu tecrübeleri, Cloudyflex Akademi Youtube kanalı üzerinden aktarmaya ve kullanıcıların merak ettiği birçok uygulamayı detaylı bir şekilde incelemeye devam ediyor. Kanal üzerinden hem ürün videolarını hem de müşteri görüşlerini izleyerek Zoho ve Cloudyflex’e dair merak ettiğiniz birçok soruyu yanıtlayabilirsiniz. 

cloudyflex akademi

Ayrıca, Cloudyflex tarafından periyodik olarak düzenlenen MeetUp etkinliklerine ücretsiz olarak katılabilir ve Zoho ürünlerinin sağladığı avantajlara dair bilgi sahibi olabilirsiniz. Zoho MeetUp - Ücretsiz Etkinliklerimiz sayfası üzerinden etkinliklerin detaylarını inceleyebilir ve formu doldurarak, katılım sağlayabilirsiniz. 

ücretsiz zoho meetup etkinlikleri

Zoho ürünleri ile dijital dönüşümünüze ivme kazandırmak ve doğru danışmanlık ile projelerinizde başarı sağlamak istiyorsanız, Türkiye’deki tek Premium partner olan Cloudyflex, 8 senelik tecrübesiyle sizlere hizmet vermeye hazır! 

Denizhan