zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Flow'a 1.000 Günde 500'den Fazla Uygulama Eklendi!

02.11.20 09:20 AM By Denizhan

Zoho Flow’un lansmanından bu yana sadece 1000 gün geçti ve bugüne dek 500’den fazla uygulama ve 1.000 kullanıma hazır akış oluşturduk!

Diğer bir deyişle, lansmandan bu yana size her iki günde bir en az 1 yeni uygulama ve 2 kullanıma hazır iş akışı sunmayı başardık. 

zoho flow

İş ortaklarımızın ve kullanıcılarımızın düzenli tavsiyeleri sayesinde, doğru uygulamaları seçerken hiç sorun yaşamadık. Aslında, Outreach, QuickBooks, ve RingCentral gibi Flow’daki en çok kullanılan üçüncü parti uygulamalarından bazıları sizlerin önerisi ile dikkatimizi çekti. 65’in üzerinde kategoriyi kapsayan koleksiyonumuz, işletmelerin birlikte çalışabilmesi konusunda, endişe yaşamadan kendileri için en iyi şekilde çalışan uygulamaları, özgürce seçebilmelerine olanak tanıyor.

 

Ve aynı zamanda Flow, Zoho ekosisteminde de büyük adımlar attı. 2019’da lansmandan sadece bir yıl sonrasında, her üç Zoho One kullanıcısından biri Flow kullanıyordu. Bu kullanıcılar, yalnızca Zoho uygulamaları arasında 10.000’den fazla akış oluşturdu. Bazı kullanıcılar, tek bir akışta 6 adede kadar Zoho uygulamasını entegre etti.

Zoho’nun sunduğu derinlik ve çeşitlilik, Flow gibi bir platforma olan ihtiyacı artırdı. Hatta, bazı işler için Flow tam manasıyla bir anlaşma sağlayıcı oldu. Bu durum da daha sıkı, daha özel entegrasyonları mümkün kılmak için Zoho API’lerini derinlemesine incelememizi sağladı.

 

Artık sadece Flow’u kullanarak, 400’den fazla görevi Zoho uygulamalarınızla kolayca otomatikleştirebilirsiniz.

Özetle Flow, kullanıcıların Zoho paketini bir araya getirmelerine ve Zoho dışında kendi uygulama ekosistemlerini oluşturmalarına yardımcı oldu. Aynı zamanda, ileriye dönük olarak bu alanlarda değer yaratmaya devam etmeyi planlıyoruz!

En son uygulamalarımızın (geçtiğimiz ay 20 tane ekledik!) işletmenizde otomasyon açısından ilginç fırsatlar sunup sunmadığını öğrenmek için Flow galerisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm bu yeni uygulamalarla daha fazla entegrasyon kurdukça, sistemi sürdürmek için daha kolay yollara ihtiyaç duyacaksınız. Sonuç olarak, otomasyonla kazanılan zamanı bakım için kaybetmemelisiniz!

Son ürün güncellememiz işte tam bu noktada işinizi kolaylaştırır!

 

Akışlarınızı Verimli Bir Şekilde Yönetmenize Yardımcı Olacak 3 Yeni Sorun Giderme Özelliği:

 

Önceki Versiyonları Kolaylıkla Ziyaret Edin

 

Akışınızda son zamanlarda yaptığınız bazı düzenlemeler sorunlara mı neden oluyor? Hataları kolayca görmek ve tanımlamak için artık önceki versiyonları ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz. 

zoho flow

Başarısız Görevleri İstediğiniz Zaman Yeniden Çalıştırın

 

Yapılandırma hatalarına bağlı olarak, bir görev başarısız olduğu zaman bu özellikle kontrolü ele alabilir, işlerinizi düzeltebilir ve ardından görevi istediğiniz zaman tekrar devreye alabilirsiniz. 

zoho flow

Otomatik Yeniden Çalıştırma ile Küçük Teknik Hataları Giderin

Sunucu ya da API aksaklıkları nedeniyle bir görev başarısız olduğu zaman Flow, görevi yeniden gerçekleştirebilmeniz için otomatik olarak 8 kez deneme yapabilir. 

zoho flow

Entegrasyonlar için birçok yeni olasılık ve entegrasyon yönetimi için kolay yollarla her zamankinden daha üretken olmanıza yardımcı olabileceğimizi umuyoruz!

 

Sonraki adımlarımızı hazırlamakta olduğumuzu bilmenizi isteriz. Dolayısıyla, işletmeniz için önemli olan herhangi bir uygulamayı kaçırdıysak, bize bildirmek için oldukça doğru bir zaman!

 

Zoho Flow ve diğer Zoho Uygulamalarına dair daha detaylı bilgi almak için Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan