zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Forms: Zapier’in 2018’de En Hızlı Büyüyen Uygulamaları Arasında

11.01.19 03:09 PM By Denizhan

Yeni yıl kutlamalarının henüz bitmediği bu dönemde, Zoho ekibinin yeni yıl ile birlikte kutlama yapmak için başka sebepleri de var. Web formu ve Landing Page sayfaları yaratmanıza ve paylaşmanıza, e-mail alarmları oluşturmanıza ve takımınızı veri yönetimine dahil etmenize olanak tanıyan Zoho Forms, Zapier’in en hızlı büyüyen uygulamaları arasında yerini aldı! Oldukça kolay bir şekilde ileri seviye landing page, web formu sayfaları ve tasarımları ile kodlamalarını hazırlayabileceğiniz Zoho Forms-Zapier entegrasyonu geçtiğimiz yıl açıklanmıştı. Zoho Forms, listede 1,300 uygulama arasından 10. en hızlı büyüyen uygulama oldu. Zoho’nun Zoho Forms ve diğer bulut uygulamalarının Zapier ile olan entegrasyonunu duyurmasından bir yıl sonra böylesine bir sıralamada yer almak oldukça gurur verici ve bu başarı için siz değerli kullanıcılarımıza da teşekkür ederiz. 

Zoho Forms, güçlü Form Builder platformuna birçok özellik eklerken, Zapier entegre uygulamalarını geçtiğimiz iki yıl içerisinde ikiye katladı. Bu süre içerisinde Zoho Forms hem bireylerin hem de kurumların verisini dijital ortama sorunsuz bir şekilde aktarmalarına yardımcı olarak, müşterilerinin memnuniyetini kazandı.


İşte insanlara işlerinde otomatik veri akışı ile yardımcı olan Zapier entegrasyonları;


1-  Zendesk’te Destek Etiketi Oluşturun

Zandesk’te yeni form gönderimleri için destek etiketleri oluşturabilirsiniz. Siz müşterilerinizle zaman geçirin, edindiğiniz bilgileri içeren form aracılığıyla Zapier sizin için etiket yaratsın.

 

2-  Trello’da Görevler Oluşturun

Form göndermeyi bir görev olarak ekleyerek, projelerinizi daha verimli yönetebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iletişiminizi kuvvetlendirerek, Trello’da daha verimli bir yapı kazanabilirsiniz.


3-  Slack’te İş Birliği Yapın

Yeni bir form gönderimi geldiğinde Slack’ten mesaj alın ve böylece ekibinizin hiçbir güncellemeyi kaçırmamasını sağlayın.


4-  Pipedrive’da Anlaşmalar Oluşturun

Pipedrive entegrasyonu ile yeni anlaşmalar oluşturabilirsiniz.

 

5-  Twilio ile SMS Gönderin

Twilio’dan text mesajları aktif ederek, yeni form gönderildiğinde mesaj olarak alabilir ve her zaman bilgilendirmelerinizi güncel tutabilirsiniz.

Entegrasyonun ne kadar önemli olduğunun bilincinde olan Zoho’da halihazırda; Zoho CRM, Zoho Desk, Google Docs, Salesforce, Wordpress ve Mail Chimp ile olan hazır entegrasyonlar mevcut.


Entegre iş süreçleri yönetimi için Zoho uygulamaları hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, Zoho’nun Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’i ziyaret edebilirsiniz. 

Denizhan