zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Global Search ile Zamandan Tasarruf Edebilirsiniz

23.07.18 07:31 AM By Can

Zoho CRM içerisinde yer alan ve tüm alanlarda arama yapabileceğiniz Zoho Global Search ile hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf edebilirsiniz.


Arama seçenekleri, spesifik olarak aradığınız bilgi veya kayıtlara tüm listeyi incelemeden ulaşmanıza yardımcı olmak adına tasarlanmıştır. Zoho CRM içerisindeki bu farklı arama seçeneklerini inceleyecek olursak;


· Alfabetik Arama

 

 

· Bilgilere Göre Arama

 

 

· Kritere Göre Arama



Alfabetik Arama

Zoho CRM içerisindeki Alfabetik Arama seçeneği ile, yukarıda bulunan alfabetik linklere tıklayarak, aradığınız kayda ulaşırken zamandan kazanabilirsiniz. Bu işlem ile aramanızla eşleşen kayıtlar alfabetik olarak sıralanacaktır. 




Alfabetik arama çoğunlukla ilk isim üzerinden çalışır fakat eğer arzu ederseniz ayarlardan soy isim ile sıralayabilirsiniz. 


Bilgilere Göre Arama

Bilgilere göre arama seçeneği ile arama kutusuna yazdığınız özel kayıtlarınıza tüm modüllerden ulaşabilirsiniz. 

Bu noktada belirtmemiz gereken, sadece yetkili olduğunuz modüller üzerinde arama yapabildiğinizdir. Ayrıca text kutusuna en az iki karakter yazmalısınız. 



Gelişmiş Filtreleme Özelliği ile Kritere Göre Arama

Zoho CRM içerisinde gelişmiş filtreleme özelliği ile kriterlere göre arama yapabilir ve karşınıza çıkan kombinasyonlardan aradığınıza anında ulaşabilirsiniz. 



Arama Tasarımını Kişiselleştirin! 

Arama tasarımı Zoho CRM kullanıcılarına, görmek istedikleri sonuçlara ulaşabilmeleri için kişiselleştirme olanağı tanımaktadır. Örnek vermek gerekirse; isimle arama yaptığınızda, email, telefon numarası ve kaynak alanlarına dair bilgiler görmek istiyor olabilirsiniz. Bu durumda Arama Tasarımı üzerinde bu alanları işaretleyerek, görmek istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. 


Verinin gün geçtikçe arttığı ve aradığınız bulmakta zorlandığınız bir organizasyonunuz var ise Zoho CRM içerisindeki Global Search yardımı ile zaman kaybetmeden istediğiniz veriye ulaşabilirsiniz. 


Zoho CRM ile ilgili daha detaylı bilgi alarak, verilerinize istediğiniz an ulaşabilmek için Zoho’nun Türkiye yetkili satıcısı Cloudyflex'i inceleyebilirsiniz. 

Can