zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Lens ile Avantaj Kazanabileceğiniz 8 Kullanım Alanı 

08.02.21 12:31 PM By Denizhan

İş uygulamaları konusunda akla gelen ilk isimlerden biri olan ve başarısının sürekliliğini koruyan Zoho, işletmelerin ihtiyaç duyduğu her alana özel çözümler sunmaya devam ediyor. Artırılmış gerçeklik ile ilgili ürünlerin henüz yeni yeni endüstrilerde kullanılmaya başlandığı bu dönemde, Zoho yine ilklerden biri olarak, Zoho Lens ürününü piyasaya sürmüştü. Arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile akıllı telefonunuzla saha üzerindeki herhangi makinenizin tüm problemlerine hızlıca göz atmanızı ve takımınızla paylaşmanıza olanak tanıyan Zoho Lens, endüstrisinde rakiplerinden bir adım öne geçmek isteyen birçok işletmeye avantaj sağlıyor. Bu yazımızda sizlere Zoho Lens’in 8 farklı kullanım alanından bahsedeceğiz. 

zoho lens arttırılmış gerçeklik tabanlı destek uygulaması

Zoho Lens ile Saha Servis Alanındaki Tüm Sorunlara Anında Çözüm Bulun

  

Zoho’nun tüm ürünleri gibi bulut tabanlı olan Zoho Lens ile sahadaki en ufak problemi uzaktan çözebilirsiniz. Özellikle son yıllarda uzaktan çalışmanın bir zorunluluk haline gelmesiyle birlikte artırılmış gerçeklik uygulamaları da birçok işletme tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Saha servis konusu ise belki de işletmeler açısından en fazla karmaşaya meyilli olan alanların başında geliyor. Zoho Lens’in Canlı Kamera Yayını özelliğini kullanarak, sahadaki takımınızla akıllı telefonunuzun kamerası yardımıyla canlı yayın yapabilir, sorun yaşanılan noktaları canlı bir şekilde size aktarmalarını sağlayabilirsiniz.


Bakım ve Onarım Süreçlerinizi Hızlandırın

  

Bakım ve onarım süreçleri, normal zamanlarda dahi işletmeler için en zorlayıcı süreçlerin başında gelir. Uzaktan çalışmak durumunda kaldığımız bu yıllarda ise bakım ve onarım süreçleri işletmelerin belki de en zorlandıkları alan oldu. Günümüzün teknolojisi birçok alanda yardımcı olduğu gibi bakım ve onarım süreçlerinin de uzaktan yapılabilmesine olanak tanıyor. Zoho Lens’in 3D Objelere Odaklanma özelliği sayesinde, uygulamayı kullandığınız sırada öne çıkmasını istediğiniz noktaları işaretleyebilir ve akıllı telefonunuzun kalemi yardımıyla detaylı çizimler yapabilirsiniz. Ayrıca, Zoho Lens uygulamasını kullanırken dilediğiniz anda görüntüyü dondurabilir ve snapshot özelliği ile hızlı görselleri yakalayarak, kaydedebilirsiniz. Daha sonrasında bu hızlı görseller üzerine odaklanarak, çalışmalarınızı daha detaylı hale getirebilirsiniz.  Bu sayede, uzaktan bakım ve onarım süreçlerini kolaylıkla yönetebilirsiniz.

zoho lens arttırılmış gerçeklik tabanlı destek uygulaması

Üretimdeki Olası Hataları Anında Giderin

 

Son bir yıldır üretim endüstrisi yaşanan sıra dışı durum nedeniyle fazlasıyla etkilendi ve etkilenmeye devam ediyor. Bulut sistemler ve doğru teknolojik araçları kullanmayan işletmeler açısından oldukça zorlayıcı olan bu süreçte Zoho Lens birçok avantaj sunuyor. Zoho Lens’in sunduğu Sesli Konuşma (VoIP) ve Chat, 3D Objelere Odaklanma, Snapshot ve Görüntü Dondurma ve daha birçok özelliği sayesinde üretim süreçlerinde ortaya çıkan en ufak hataya anında müdahale edebilir ve süreçlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

zoho lens arttırılmış gerçeklik tabanlı destek uygulaması

Müşteri Servisinizi İyileştirin

  

Müşteri deneyimi son yıllarda hiç olmadığı kadar önemli. Müşteriler artık beklemeden tüm ihtiyaçlarına anında yanıt almak istiyor ve bunu sağlayan organizasyonlar, marka sadakati konusunda bir adım daha öne geçiyor. Müşteri servisi noktasında, Zoho Lens’i kullanarak, sizler de müşterilerinizin ihtiyaçlarına anında yanıt verebilir ve potansiyel müşterilerinizi sadık birer müşteriye dönüştürebilirsiniz. Zoho Lens, sorunu olan bir kişinin bu sorunu uzaktan çözebilmesine yardımcı olmak ve müşterilerin durumunu kapsamlı bir şekilde görmeye ihtiyaç duyan profesyonellere yardımcı olabilmek amacıyla tasarlanmıştır. Müşterilerinizin durumunu net bir şekilde uzaktan görebilmenizi sağlayan Zoho Lens ile rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz.


Otomotiv Endüstrisinin Kendine Has Süreçlerini Daha Verimli Hale Getirin

Otomotiv endüstrisi kendine has süreçleri ve ihtiyaçları ile farklı bir noktada duruyor. Eğer otomotiv endüstrisinde faaliyet gösteren bir işletmeniz var ise Zoho Lens tam size göre! Zoho Lens’in Canlı yayın özelliği ile üretim ya da satış süreçlerinizdeki en ufak sorunu anında giderebilir ve ekibinizle iletişiminizi daha verimli hale getirebilirsiniz. Bunun yanında makine bakım ve onarım süreçlerinizde de zamandan ve maliyetten kazanabilirsiniz. Sorunları akıllı telefon üzerinden uzaktan çözerek, teknisyenlerinizin seyahat masraflarından tasarruf edebilirsiniz.


İnşaat Endüstrisinde Yaşadığınız Karmaşaya Son Verin

İnşaat endüstrisi özellikle saha ekibinin efektif bir şekilde yönetilmesi gereken sektörlerin başında geliyor. Yaşadığımız bu zorlu süreçte çalışmaya devam eden inşaat endüstrisinde, Zoho Lens kullanarak avantaj kazanabilirsiniz. Sahadaki personelin sorunları akıllı telefonlarını kullanarak, birçok uzmana danışabilmesi sayesinde, herhangi bir sorun için birden fazla bakış açısına sahip olabilir ve anında çözüm geliştirebilirsiniz. Yine, Sesli Konuşma (VoIP) ve Chat, 3D Objelere Odaklanma, Snapshot ve Görüntü Dondurma ve Canlı Yayın gibi pek çok özelliği kullanarak, inşaat endüstrisinde fark yaratabilirsiniz!


Perakende Endüstrisinde Hız ve Verim Kazanın

  

Perakende sektörü, son kullanıcı ile sürekli temas halinde olması nedeniyle karmaşaya en meyilli alanların başında geliyor. Perakende endüstrisinin son yıllardaki değişimi nedeniyle doğru teknolojik araç kullanımı eskiye nazaran çok daha kıymetli hale geldi. Özellikle fiziksel mağazaların birer deneyim merkezine dönüşmesinin bir sonucu olarak, e-ticaret çok daha fazla önem kazandı. Zoho Lens ile e-ticaret ve fiziksel mağaza süreçlerinize hız katabilirsiniz. Müşteri deneyiminin ön planda olduğu perakende endüstrisinde Zoho Lens, son kullanıcıya istediği zaman ve sorunun olduğu yerde düzeltme sağlayarak, verimliği artırmanıza yardımcı olur.

  

Sigorta Endüstrisinde Zoho Lens ile Müşteri Deneyimini İyileştirin

  

Zoho Lens, sigorta endüstrisi için satış, sözleşme yönetimi, talep işleme, müşteri ilişkileri, uzaktan danışmanlık ya da eğitim kursları gibi birçok konuda yardımcı olabilir. Zoho Lens sayesinde etkinliği ve verimliliği artırabilir, çalışanlarınızı yaratıcılığa teşvik edebilirsiniz. Çalışanlarınızın müşteri görüşmelerini yapmak için seyahat etmelerine gerek kalmaz ve bu sayede seyahat masraflarından tasarruf edebilirsiniz.

Dünya hızla değişmeye devam ediyor. Bu değişim iş süreçlerini dönüştürme konusunda işletmelere baskı yapıyor. Sizler de arttırılmış gerçeklik dünyasına adım atarak bu baskıyı biraz olsun azaltmak istiyorsanız, Zoho Lens ile sanal geleceğiniz için ilk adımı atabilirsiniz. Zoho Lens ve diğer Zoho ürünleri hakkında daha detaylı bilgiyi Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’ten alabilirsiniz.

Denizhan