zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho’nun Yeni Entegrasyonu; Zoho Campaigns ve Zoho Meeting 

15.03.19 02:14 PM By Denizhan

Satış yapacağınız kitle açısından düşünüldüğünde e-postalar ve Webinar’lar size büyük bir avantaj sağlar. E-postalar, Webinar katılımcılarınızı sağlamanın yanı sıra satış ile onları beslemenize de yardımcı olur. Bu avantajı fark ederek, Webinar katılımcılarınızı birer müşteriye dönüştürmeniz ve satış yapabilmeniz için bugün Zoho Campaigns ve Zoho Meeting entegrasyonunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.


Neden Zoho Campaigns ve Zoho Meeting Entegrasyonu?

 

E-posta abonelerinizin çoğu, ürünleriniz ve hizmetlerinizle ilgilenen kişilerden oluşmaktadır. Webinar’lar bu kitleyi ihtiyaçlarını nasıl karşılayabileceğiniz yönünde eğitir. Bu kitleden insanlar, söylediklerinizi bir veya iki saat dinlerse, artık o kişiler sizin potansiyel müşterileriniz olmuş demektir. Etkili bir takip ile bu insanları birer müşteriye çevirebilirsiniz.

 

Bununla birlikte, Webinar katılımcılarının verisini e-posta listelerinize manuel olarak aktarmak hem sıkıcı hem de fazlasıyla zaman alan bir işlemdir. Özellikle birden fazla bölgede birden fazla Webinar düzenliyorsanız, bu durum daha da zor bir hale gelir.

 

Yeni Zoho Campaigns -Zoho Meeting entegrasyonu ile bu sorunu çözebilir, güçlü senkronizasyon ile Webinar başarınızı tanıtabilir, yönetebilir ve ölçebilirsiniz! 


Bu Entegrasyon Size Neler Sağlıyor?

 

1-Kullanıma Hazır E-Posta Şablonları 

zoho campaigns ve zoho meeting

Günümüzde görsellik her şeydir. Estetik e-posta şablonlarının yardımı ile Webinar hakkında kitlenizi haberdar edebilirsiniz. E-posta şablonlarını sürükle bırak ve kampanya düzenleyicisi özellikleri ile ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirebilirsiniz.

 

2- Anında Veri Senkronizasyonu

zoho campaigns ve zoho meeting

Zoho Meeting’i kullanarak Webinar kayıt bağlantısını oluşturmanızın ardından, bağlantıyı e-posta yoluyla abonelerinizle paylaşabilir ya da web sitenize, bloğunuza veya topluluk platformunuza yerleştirebilirsiniz.  Kayıt bağlantı yoluyla gerçekleştiğinde, herhangi manuel bir müdahaleye gerek kalmadan, kayıt yapan kişinin adı ve e-posta adresi otomatik olarak ilgili posta listesine aktarılır. Üstelik senkronizasyon, Webinar’ınıza katılanları ayrı ayrı bölümlere ayırmanıza ve böylece onlara özel satış odaklı kampanyalar düzenleyebilmenize olanak tanır.

 

3- Kolay Takip 

zoho campaigns ve zoho meeting

Zoho Meeting-Zoho Campaigns entegrasyonu kayıt olan kişilere takip e-postası gönderme görevini basitleştirir. Campaigns ve Meeting arasındaki veriler eşitlendiğinde, otomatik yanıtlayıcıları kullanarak her kayıt olana hızlı bir şekilde karşılama ve hatırlatma e-postaları gönderebilirsiniz. Ayrıca teşekkür e-postaları gönderebilir, Webinar kayıtlarını paylaşabilir ve en önemlisi Webinar’ın ardından takip etkinliklerini gerçekleştirebilirsiniz.


4- Detaylı Raporlar 

zoho campaigns ve zoho meeting

Bu entegrasyon, hedef kitlenizin Webinar tanıtımlarınıza verdiği tepkiyi gerçek zamanlı olarak izlemenize olanak tanır.

 

Zoho Campaigns-Zoho Meeting entegrasyonu hakkında daha fazlasını öğrenerek, potansiyel müşterilerinizi bulmak ve onları birer müşteriye dönüştürmek isterseniz, Zoho’nun Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan