zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Page Sense İle Web Sitesi Analizi Daha Kolay!

17.08.18 11:58 AM By Denizhan

Geçmişten bugüne bir organizasyonun geleceği için atacağı adımları planlarken göz önünde bulundurması gereken en önemli adımlardan birisi müşteri ilişkileridir. Müşterilerinizi doğru biçimde anlayarak, ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt verebilmenizin firmanız açısından hayati önem taşıdığı bugünlerde, organizasyonunuzun vitrini olan web sitenizin doğru analizi, birçok açıdan yol gösterici bir faktör olabilir. Zoho Page Sense ile web sitenizdeki sayfaları derinlemesine analiz ederek, web sitesi ziyaretçilerinizin hareketleri üzerinden müşterileriniz ve potansiyel müşterileriniz için doğru stratejiyi belirleyebilirsiniz. 

zoho page sense ile web sitesi analizi

Web Sitesi Optimizasyon ve A/B Testing Uygulaması

Zoho Page Sense ile web sitenizin ziyaretçilerinin hareketlerini inceleme şansı yakalayarak, kullanıcıların tiplerine göre farklı sayfaların gösterilmesini sağlayabilirsiniz.  Hızın ve zamanın birbiri ile yarıştığı bir çağda, web sitenizde aradığını karşısında bulan potansiyel müşterinin, müşteriniz olma olasılığını A/B Testing uygulaması sayesinde bir adım öteye taşıyabilirsiniz. 

zoho page sense ile web sitesi optimizasyonu

Müşterilerinizin Gözünden Kendinizi Görün

Zoho Page Sense web sitesi ölçümleme konusunda sizlere büyük avantajlar sunarak, web siteniz üzerinden müşteri kitlenizi daha doğru anlamanıza yardımcı olur. Zoho Page Sense’in sahip olduğu ısı haritaları ile web sitenizdeki sayfalar arasından en çok ve en az tıklanan noktaları bulabilir ve bu sayede organizasyonunuza kitlenizin gözünden bakarak iyileştirme stratejinizi belirleyebilirsiniz.

Zoho Page Sense programı üzerinden, web sitenizi ziyaret eden kullanıcıların davranışlarını daha derinden analiz edebilir, hangi sayfaların satın almaya daha çok etki ettiğini ve kullanıcıların hangi sayfalarda web sitenizi terk ettiklerini görebilir ve seçtiğiniz kombinasyonlara göre ziyaretçileriniz hakkında çok daha derin analizler yapabilirsiniz.

Ayrıca Zoho Page Sense üçüncü parti uygulamalar ve Zoho ürünleri ile entegre çalışarak, zamandan ve maliyetten tasarruf etmenize de yardımcı olur. 

zoho page

Unutmayın ki iyi bir web sitesine sahip olmak günümüz koşullarında ziyaretçi sayısı ya da güzel bir tasarım ile değerlendirilmemektedir. Raporlar alabileceğiniz, web sitenizi ziyaret eden kullanıcıların site içerisindeki hareketlerine göre segmente yapabileceğiniz ve bu analizler sonucunda iş süreçlerinizi daha stratejik bir şekilde yönetebileceğiniz bir web sitesi ile iyiden de öteye ulaşabilirsiniz.

Sizler de web siteniz aracılığıyla müşterilerinizi daha doğru anlamak istiyorsanız, Zoho’nun Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’i ziyaret edebilir ve Zoho Page Sense hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

Denizhan