zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Page Sense Web Push Özelliği Sayesinde Ziyaretçilerinizle Etkileşimi Arttırın!

03.07.20 01:22 PM By Denizhan

Yeni normal ile birlikte her şeyin online bir düzene geçtiği bugünlerde, web sitesi üzerinden müşterilerle doğru ve etkin bir iletişim kurmak oldukça değerli. Müşteri ilişkileri ve bu ilişkilere bağlı olarak değişen müşteri deneyimi, dijital dünyada markanız ya da hizmetleriniz için büyük önem taşıyor. Özellikle son dönemde, hizmet ya da ürün satın almak isteyen herkes mecburen online yöntemleri tercih ediyor. Bu durum web sitenizi, işletmeniz açısından çok daha önemli bir hale getiriyor. Web sitenizin güncel durumunu analiz edebileceğiniz ve ziyaretçilerinizin hareketlerini daha detaylı inceleyebileceğiniz bir araç arıyorsanız, Zoho Page Sense ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir!

Zoho Page Sense ile yapabileceklerinizi daha önce ‘Zoho Page Sense ile Web Sitesi Analizi Daha Kolay’ başlıklı yazımızda aktarmıştık. Bu yazımızda ise Zoho Page Sense’e eklenen yeni bir özellikten bahsedeceğiz!

  

Kullanıcı deneyimine oldukça önem veren Zoho, her bir ürününe gelen kullanıcı geri bildirimleri doğrultusunda gelişmeye ve bu sayede pazarda önemli bir oyuncu olmaya devam ediyor. Zoho Page Sense’ e eklenen Web Push özelliği de bu durumun bir kanıtı niteliğinde. Peki, nedir bu Web Push özelliği ve size nasıl fayda sağlar? Gelin, birlikte inceleyelim;

  

Anlık Bildirimler Sayesinde Ziyaretçilerinizle Stratejik Olarak Yeniden Etkileşime Geçin

Zoho Page Sense’e eklenen bu yeni özellik sayesinde, artık ziyaretçileriniz web sitenizde olmasalar bile onlarla yapıcı bir şekilde etkileşime geçebilirsiniz!  Ayrıca, tek bir tıklama ile kayıt yaptırma olanağı tanıyan Page Sense ile abonelik sisteminizi de büyütebilirsiniz.  Ziyaretçilerinizin push bildirimlerinize tek bir tıklamayla abone olmalarına izin vererek, onları abonelere dönüştürmek sandığınızdan çok daha kolay! 

Spesifik Davranışlar için Anlık Bildirimleri Başlatın

 

Web sitenizdeki bir ziyaretçi, sizin için gereken özellikleri sağladığında, White paper’ı indirdiğinde, kaydolduğunda, ya da istek listesine bir ürün eklediğinde, anında bildirim gönderebilirsiniz. Bu sayede maksimum etkileşim sağlayabilirsiniz. 

Hedef Kitle Segmentleri için Bildirimlerinizi Kişiselleştirebilirsiniz

 

Konuma, hava durumuna, önceki etkileşime ve daha fazlasına dayanan bilgilere göre birden fazla anlık bildirim gönderebilirsiniz. Bir ziyaretçinin müşteriye dönüşme aşamalarının tümünde şansı artırabilecek bir etkileşim stratejisini belirleyebilirsiniz. 

Kampanya Analizlerinin Ayrıntılı Dökümünü Alın


Anlık bildirimlerinizin zaman içinde web sitenizdeki dönüşüme nasıl katkıda bulunduğunu öğrenebilirsiniz. Saati, cihazları ve en çok etkileşimde bulunduğunuz ülkeleri belirleyebilirsiniz. 

Zoho Page Sense’in Web Push özelliği sayesinde artık ziyaretçilerinizle çok daha etkin bir biçimde etkileşime geçebilirsiniz. Ayrıca, Zoho One kullanıyorsanız, Zoho Page Sense’in sunduğu tüm bu özelliklerden herhangi bir ekstra ücret ödemeden faydalanabileceğinizi de hatırlatalım. Zoho ürünleri hakkında çok daha fazlasını öğrenerek, dijital dönüşüm yolculuğunuzda daha başarılı adımlar atmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin yetkili satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan