zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Social ile Sosyal Medya Yönetimi Çok Daha Kolay

23.07.18 07:34 AM By Can

Gelişen teknoloji ve değişen dünya ile birlikte hayatımıza girerek, gündelik yaşam alışkanlıklarımıza dahil olan sosyal medya, markalar açısından da bir vitrine dönüşmüş durumdadır. İçinde bulunduğumuz yüzyılın belki de en önemli kitle iletişim araçlarından olan Sosyal Medyayı doğru kullanarak daha fazla müşteriye ve müşteri adayına dokunmak hemen hemen tüm organizasyonların hayali olurken, bu platformlarda başarıyı sağlamak adına gerçekleştirilmesi gereken birçok koşulu sağlamak için firmalar çoğu zaman desteğe ihtiyaç duymaktadır. Son zamanlarda özellikle yönetim noktasında dünyanın tercihi haline gelen Zoho Social ile tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir platformda yönetmenin sağladığı kolaylığın yanı sıra, istatistikler ile bir sonraki adımınızı daha doğru planlayabilirsiniz!



Zoho Social İle Takipçilerinize Doğru Zamanda Ulaşın!


Söz konusu sosyal medya olduğunda takipçilerinizin sizi fark etmesini sağlayacak birçok değişkeni bir arada düşünmeniz gerekmektedir. Doğru zamanda doğru hamleyi yapabilmeniz için Zoho Social üzerindeki istatistikleri kullanabilir ve en çok etkileşim aldığınız zamana paylaşımlarınızı programlayarak, işinize dönebilirsiniz. İçeriklerinizi tek bir ekranda programlayabilir ve istediğiniz zamanda istediğiniz paylaşımın yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Takipçilerinizle İletişim Kurun!


Anlık tepkilerin yanıtsız kalması çoğu zaman takipçi kaybetmenize neden olabilir. Müşterilerinizin ya da takipçilerinizin tepkilerine Zoho Social üzerinden istediğiniz an yanıt verebilirsiniz.

Zoho Social ekranınızı işletmenizin ihtiyaç duyduğu şekilde düzenleyerek, sosyal medya platformları üzerinde görmek istediklerinizi kendinize göre şekillendirebilirsiniz. 

Sosyal Medya Hesaplarınızı Ekibinizle Birlikte Yönetebilirsiniz!


Sosyal medya üzerindeki yetkinin sadece bir kişi üzerinde olması çoğu zaman firmanızı bu mecralarda doğru yansıtamamanıza sebep olabilir. Firmanızın tüm ruhunu sosyal medyaya taşımanıza yardımcı olan Zoho Social ile ekip olarak sosyal medya yönetimini gerçekleştirebilir, ekibinizin fikirlerini de alarak paylaşımlarınızı daha etkili hale getirebilirsiniz.

Her ekip çalışanına ayrı yetkiler vererek, Zoho Social üzerinde ekibinizi izlerken yine tüm kontrolün sizde olduğu bir çalışmaya imza atabilirsiniz. 



Sosyal Medya Performansınızı Ölçün ve Değerlendirin! 

Her alanda olduğu gibi sosyal medya üzerinde bir strateji belirleyebilmek adına ihtiyacınız olan en önemli şey doğru raporlardır. Stratejinizin büyük önem arz ettiği sosyal medyada, doğru adımlar atarak doğru kitleye ulaşmanız konusunda Zoho Social sizlere yardımcı olabilir.


Her bir sosyal medya postunun kimlerin ilgisini çektiğini detaylı bir şekilde size sunan Zoho Social sayesinde kitlenizin profilini daha doğru bir şekilde çıkarabilir ve kitlenin beğenilerine, yorumlarına göre yeni adımınızı belirleyebilirsiniz. 



Ajanslar İçin Zoho Social 

Bir reklam ajansınız var ise ve müşterilerinizin sosyal medya hesaplarını manuel olarak yönetirken sorun yaşıyor, doğru istatistikler elde edemiyorsanız, Zoho Social tam size göre!


Özellikle birden fazla sosyal medya hesabını yönetmenize olanak sağlamasıyla, dünyadaki ajansların tercihi haline gelen Zoho Social ile müşterilerinizin dijital vitrinleri tamamen sizin kontrolünüz altında! 


Zoho Social ile sizler de sosyal medya hesaplarınızın yönetimi konusunda daha profesyonel bir yapı kazanmak istiyorsanız tıklayın! 

Can