zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Social Mobil Uygulaması Yenilendi!

01.03.19 01:35 PM By Denizhan

Sosyal medya pazarlaması dinamik, etkileşimli ve en önemlisi de gerçek zamanlı gerçekleşen bir yapıya sahiptir.  Sosyal medyadaki iletişim, ister işte ister evde, isterseniz 20. kahvenizi satın alıyorken devam eder.

 

Bir takipçiye hızlıca yanıt vermek isteyeceğiniz ya da yoğun bir etkinlikte çektiğiniz standınızın fotoğrafını paylaşacağınız anlar olacaktır. Bu tip durumlarda, istediklerinizi gerçekleştirebilmek için cep boyutunda bir gadget üzerinde birkaç basit dokunuşa ihtiyacınız vardır.

 

Bugün, Zoho Social’ın mobil uygulamasının yeni ve geliştirilmiş sürümünü duyurmaktan heyecan duyuyoruz!


Mobil Cihazlara Özel Yeni Zoho Social 

zoho social mobil

Sosyal medya platformlarınızı yönetmeniz ve kitleniz ile etkileşim halinde olabilmeniz için aylarca üzerinde çalışarak uygulamayı yeniden tasarladık. Yeni ve şık bir görünüm ile daha hafif bir ara yüze sahip olan Zoho Social mobil uygulaması ile nerede olursanız olun, daha akıllı programlama, gerçek zamanlı izleme ve daha iyi paylaşım tecrübesi artık hazır!

Daha fazla uzatmadan, yeniliklere göz atalım;

 

İstediğiniz Zaman, İstediğiniz gibi Oluşturun ve Yayınlayın

İlham, her zaman bir bilgisayarın önündeyken gelmeyebilir. En farklı ve yeni fikirlerin bazıları parkta gezintiye çıktığınızda ya da bir kedi ile oynarken gelebilir. Uygulamanın post oluşturma penceresi, hedef kitleniz ile etkileşim sağlamanıza yardımcı olacak bir dizi güçlü yayınlama özelliği ile birlikte gelmektedir. Bu sayede postlarınızı yaratabilir, birden çok marka arasında kolaylıkla geçiş yapabilir, en sevdiğiniz sosyal medya platformlarını en üste sabitleyebilir ve çok daha fazlasınız yapabilirsiniz! Şimdi bir sonraki en iyi postunuzu yaratmaya başlayabilirsiniz. 😉

 

 

Paylaşımları Planlayın ve Zamandan Kazanın

İş yerindeyken bir anda işleriniz yoğunlaşabilir ve tüm kaosun ortasında gün içinde yapmayı planladığınız şeyleri atlayabilirsiniz. Atladığınız işlerden biri de genellikle içerik kanalınızı oluşturmak için paylaşacağınız içerikleri zamanlamaktır. Artık sadece birkaç tıkla yayınlayacağınız içerikleri ayarlayabilir ve istediğiniz bir tarih ve saate planlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ekip üyelerinizle birlikte planlanan gönderilerin ön izlemesini yapabilirsiniz.

 

İçeriklerinizi zamanınıza doğru yaydığınızdan emin olmak için, tamamen size özel zaman dilimleri yaratabilir ve postlarınızı sıraya ekleyebilirsiniz. Eğer postlarınızın takipçilerinizin ne zaman ilgisini çekeceğine dair en ufak bir şüpheniz varsa, SmartQ özelliğini kullanarak en iyi zaman tahminlerinden faydalanabilirsiniz. 

zoho social mobil

Sosyal Medyada Sizi Farklı Kılan Fotoğraf Mükemmelliği

En son yayınlayacağınız Instagram postu için elinizde muhteşem bir metin olabilir ancak çoğunlukla kitlenizi etkileyen şey paylaştığınız fotoğraftır. Zoho Social mobil uygulaması geniş bir yelpazede fotoğraf düzenleme seçeneği sunar. Fotoğraflarınıza biraz kontrast verebilir, favori filtrenizi kullanabilir ve var olan stillerden dileğinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca artık fotoğraflarınızı yeniden boyutlandırma konusundaki endişelerinize de son verebilirsiniz.  Zoho Social mobil uygulaması, otomatik olarak paylaşım yapılacak platforma uygun bir şekilde fotoğraflarınızı boyutlandırabilir.

 

Fotoğrafların önemini vurgulayarak, kitleniz için en iyisini ortaya çıkarmanıza yardımcı olmak bizim için bir zevktir. 

Çevrimdışıyken Bile Yaratıcılığınızı Koruyun

Zoho Social mobil uygulama ile taslaklar oluşturabilirsiniz. Çevrimdışı olduğunuzda, kaydedilen tüm taslaklar, uygulama ile otomatik olarak senkronize edilir ve böylece daha sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

  

Hareket Halindeyken Sosyal Güncellemeleri Takip Etmeye Devam Edin

Rakamlar ve ölçümler işiniz için neyin işe yarayıp neyin yaramadığını anlamanız için harikadır. Sosyal medya pazarlamasının ayrılmaz bir parçası olan rakamlar ve ölçümlere Zoho Social mobil uygulaması aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Makalenize 150 kişinin tıkladığını veya takipçilerinizin %60’ının tam olarak şu an gönderiniz hakkında konuştuğu gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

  

Yeni mobil uygulamadaki istatistikler, markalarınızın sosyal medya kanalları arasında nasıl performans gösterdiğini anlamanıza yardımcı olur. Bu sayede hikâye anlatıcılarınızın kim olduğuna, kaç kişiye ulaştığınıza ve postlarınızın etkileşim miktarına daha yakından bakabilirsiniz. Tüm bu bilgiler her bir gönderiniz için parmaklarınızın ucunda! 

zoho social mobil

Duraklatma Özelliği Artık Mobil Uygulamada

  

Beklenmedik bir zorluk yaşanana dek her şey eğlencelidir. Sunucunuzda yetersiz zaman olabilir ya da sosyal medya da büyük bir aksilik yaşanabilir. Bu gibi durumlarda uygun olan hamle, sosyal medya gönderilerinizi bir süre duraklatmak olacaktır. Halihazırda web uygulaması üzerinde kullanabildiğiniz bu özellik, artık mobil uygulamada da mevcut! Yalnızca tek bir dokunuşla duraklat düğmesine tıklayabilir ve yeniden çalışmaya hazır olana dek planladığınız gönderileri durdurabilirsiniz.

  

Daha Hızlı Paylaşım için Dahili Paylaşım Uzantısı

  

İşinize giderken harika bir yazıya rastlayabilirsiniz. Ya da belki bir uygulama üzerinde ilginç bir ifade bulabilirsiniz ve tüm bunları takipçilerinizle paylaşarak, onlarla bağlantı kurmak isteyebilirsiniz.

  

Kes, kopyala ve yapıştır işlemi yapmak için uygun bir durum değil mi? Hayır! Artık akıllı telefonunuzda bulunan paylaşım menüsü sayesinde, herhangi bir içerik türünü doğrudan Zoho Social mobil uygulamasına gönderebilirsiniz. Uygulamaya girip yayınlama seçeneğine tıklamadan önce dilediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz. 

Tüm bu özellikler, yeni mobil uygulamanın öne çıkan özelliklerinden sadece birkaçı! Çok daha fazlası ise sizlerin keşfetmesini bekliyor. 😉

Umarız yeni güncellemelerden memnun kalırsınız. Henüz denemediyseniz, Zoho Social Mobil Uygulamasını iOS veya Android cihazlarınıza indirebilir ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Denizhan