zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Türkiye Kullanıcı Grubu 2023 Yılında Hangi Konulara Odaklandı?

01.12.23 01:16 PM By Denizhan

Türkiye'de her sene çeyrek başına düzenlediğimiz Zoho MeetUp etkinliklerinde, Zoho Kullanıcıları ve Zoho kullanmak isteyen uzmanlarla buluşuyoruz. Zoho MeetUp etkinliklerinde, Zoho çözüm ailesi içerisindeki güncellemeleri ve yenilikleri konuşuyoruz. Etkinlik sonrasında konuştuğumuz konulara dair sunumlarımızı web sitemiz üzerinden sizlerle paylaşıyoruz. Bu yazımız içerisinde 2023 yılında gerçekleştirdiğimiz tüm etkinliklerimizi tek bir sayfada derledik.

Zoho MeetUp İstanbul - Mart 2023

2023 yılının ilk buluşmasında, Zoho CRM ve Desk üzerine gelen güncellemeleri konuştuk. Bu güncellemelerin yanı sıra Zoho CRM'e gelen Pathfinder özelliğini inceledik. Kuzeybatı Gayrimenkul firması CEO'su Murat Ergin, Zoho One deneyimini bizlere aktardı. Sayfamız üzerinden sunumları ve genel buluşma özetini inceleyebilirsiniz.

zoho meetup mart 2023

Zoho MeetUp İstanbul - Haziran 2023

Yılın ikinci buluşmasında Zoho Uygulamaları üzerine gelen güncellemeleri beraber inceledik. Özellikle Zoho Uygulamaları üzerine gelen ChatGPT entegrasyonlarını detaylı bir şekilde inceledik.


Sanita Sağlık Grubu CRM ve Çağrı Merkezi Sorumlusu Şahin Yeşil, bizlere Zoho deneyimini aktardı. Daha sonrasında Cloudyflex ekibi Zoho CRM Admin/Yöneticilerine fayda sağlayacak noktalar üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Bu buluşmamızda kullanılan sunumları ve genel özeti incelemek için tıklayın.

zoho meetup haziran 2023

Zoho MeetUp Ankara - Eylül 2023

Ankara'da 2.kez düzenlediğimiz Zoho MeetUp etkinliğimiz oldukça kalabalık ve keyifli geçti. Sene boyunca gerçekleşen Zoho CRM, Desk ve SalesIQ uygulamaları üzerindeki güncellemeleri inceledik. Daha sonrasında Zoho Uygulamalarına gelen ChatGPT entegrasyonlarını inceledikten sonra Eylül 2022 yılından beri gerçekleşen güncellemelere detaylı bir şekilde göz attık. Etkinlik sunumuna ve genel özetine ulaşmak için tıklayın.

zoho meetup ankara

Zoho MeetUp İstanbul - Kasım 2023

Yılın son buluşmasında Zoho Uygulamalarına gelen güncellemeleri beraber inceledikten sonra, SaaS yazılım satın alım süreçleri, veri göçü (data migration) süreçleri ve Zoho Uygulamalarını ileri seviyede özelleştirmenizi sağlayan "Zoho Deluge" yazılım dili üzerine konuştuk. Buluşmamızda kullanılan sunum ve genel özeti incelemek için tıklayın.

zoho meetup kasım 2023

2024 yılında Zoho Türkiye Kullanıcı Grubunu Neler Bekliyor?

2018 yılından beri gerçekleştirdiğimiz Zoho MeetUp etkinliklerimize katıldığınız ve bize destek verdiğiniz için teşekkür ederiz. 2024 yılında İstanbul ve Ankara'da MeetUp etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz. 2024 yılı için temel hedeflerimiz, Ankara'da yapacağımız etkinlik sayımızı arttırmak ve Zoho'nun büyüyen kullanıcı grubu sayesinde yeni bir şehirimizde ilk kez Zoho MeetUp etkinliği düzenlemek olacak. Etkinliklerimizi kaçırmamak için e-bültenimizi takip edebilir veya LinkedIn sayfamızı takip edebilirsiniz.

Denizhan