zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Uygulamaları ile Uzaktan Çalışma Çok Kolay!

07.12.20 11:12 AM By Denizhan

Global olarak yaşadığımız kriz, hayatın her alanına etki etmeye devam ediyor. Beklenmeyen bir anda ortaya çıkan pandemi, geleceği belirsiz kılarken, iş dünyası bir kez daha dijital dönüşümün ne kadar önemli olduğunu tecrübe ederek öğreniyor. Bu dönemde, kuşkusuz iş dünyası açısından en çok öne çıkan teknolojiler uzaktan çalışma modeline uygun bir altyapı sunanlar oldu. Bulut sistemler ve uzaktan erişim sağlanabilen tüm iş uygulamaları, işletmelerin iş süreçlerini kesintisiz bir şekilde yönetebilmesine olanak tanırken, on-premise sistemler için bir sona gelindiğini söylemek yanlış olmaz. Ölçeği fark etmeksizin tüm işletmeler, gelen yeni kapanma dönemi ile birlikte artık uzaktan çalışabilmek için en iyi araçları arıyorlar. Eğer sizler de şu an böyle bir arayış içerisindeyseniz, doğru yerdesiniz! Bu yazımızda sizlere Zoho uygulamalarının uzaktan çalışma sırasında sağladığı avantajlardan bahsedeceğiz. Haydi başlayalım!

zoho ile uzaktan çalışma

Zoho CRM ile Tüm İş Süreçleriniz Kontrol Altında


Dünyanın en popüler CRM uygulamalarından biri olan Zoho CRM, uzaktan çalışma için ihtiyacınız olan her şeyi sunabiliyor. Donanım ve sunucuya ekstra para vermeden, müşterilerine tam destek sağlayan Zoho CRM’i 3 kullanıcıya kadar ücretsiz kullanabilirsiniz. Son zamanların trend konularından biri olan entegrasyon noktasında oldukça fazla seçenek sunmasının yanında, mobil uygulaması ile de sisteminize her yerden erişim sağlayabilirsiniz. Zoho CRM’in sunduğu araçlar ile şirket içi iletişimden tutun da çevrimiçi toplantılarınıza dek her bir süreci kolaylıkla yönetebilirsiniz!

zoho crm

Zoho Cliq ile Şirket İçi İletişiminizi Bir Adım Öteye Taşıyabilirsiniz


Bugün pandemide gelinen noktada, alınan en büyük derslerden biri kuşkusuz ki doğru iletişimin iş dünyası için oldukça önemli olduğudur. Fiziksel olarak bir arada olunduğunda dahi iletişim bir işletmenin temelini oluşturur. Doğru iletişim, uzaktan çalışma modeli için belki de en fazla özen gösterilmesi gereken konudur. İletişimi en doğru şekilde sağlamanız için tasarlanan Zoho Cliq, şirket içerisindeki tüm insanlar ile mesajlaşabilmenizi, ekipler, departmanlar ya da projeler için özel gruplar kurarak, bu gruplar üzerinden konuşabilmenize olanak tanır. Zoho Cliq’in uzaktan çalışırken size nasıl yardımcı olabileceğini anlattığımız yazımıza buradan ulaşabilir ve daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

zoho cliq

Zoho Meeting ile Güvenli ve Verimli Toplantılar Gerçekleştirebilirsiniz

  

Toplantılar, iş süreçlerinin verimli bir şekilde devam edebilmesi için kritik önem taşır. Son zamanlarda fiziksel olarak toplantı yapabilmek oldukça zor olduğu için birçok işletme çevrimiçi toplantı uygulamalarına yönelmiş durumda. Çevrimiçi toplantılar söz konusu olduğunda ise en büyük endişe güvenlik oluyor. Güvenli ve verimli toplantı için dünyadaki birçok işletmenin tercihi; Zoho Meeting ile herhangi üçüncü parti bir uygulamaya bağlı kalmadan toplantılarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Güvenli bir ortam sunan Zoho Meeting, kullanıcı verilerini hiçbir amaçla paylaşmaz ya da işlemez. Bunun yanı sıra ücretsiz deneme sürümü içerisindeki tüm özellikleri de kullanabilirsiniz. Zoho Meeting hakkında daha önce kaleme aldığımız yazımızı buradan okuyabilir, uzaktan çalışırken verimli toplantılar gerçekleştirebilirsiniz.

zoho meeting

Zoho Showtime ile Online Eğitimler Gerçekleştirebilirsiniz


Pandeminin yarattığı yeni dünya düzeninden her sektör etkilense de en büyük etkilerden biri kuşkusuz ki eğitim alanında oldu. İşletmelerin de verdiği eğitimlerin süreç nedeniyle sekteye uğraması, çevrimiçi eğitim platformlarını gündeme getirdi. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, eğitime ağırlık vermek isteyen firmalar için Zoho Showtime birçok avantaj sağlıyor. Zoho Showtime uygulaması dijital olarak, şirket içi ya da dışında yapacağınız eğitimleri düzenleme olanağı tanımasının yanında, aynı zamanda verdiğiniz eğitimlere dair etkileşim raporları sunuyor. Bu sayede eğitim verdiğiniz kitlenin daha detaylı analizini yaparak, eğitimlerinizi de daha verimli bir hale getirebilme olanağı yakalayabilirsiniz. 

zoho showtime

Birçok uzmana göre bu zorlu dönem bittiğinde, uzaktan çalışma modeli işletmeler tarafından tercih edilmeye devam edecek. Eğer sizler de bugün ve gelecekte işletmeniz için en doğru uzaktan çalışma uygulamaları ile hareket etmek istiyorsanız, Zoho Uygulamalarının Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve uzaktan çalışma uygulamaları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan