zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

İşiniz İçin En Verimli İletişimi Cliq İle Sağlayın

21.06.18 01:29 PM By Can

İletişim kurun, işbirliği yapın ve uzlaşmaya varın! Nerede olursanız olun ekibinize ayak uydurmak için Cliq kullanabilirsiniz! 

Artık her konu için mail atmanıza gerek yok! Günümüzde bir kurum için en değerli olanlardan biri kuşkusuz ki zamandır. Zamanınızı ne kadar verimli kullanırsanız, başarıya da o kadar yaklaşırsınız. Zoho’nun zaman konusunda sizlere tasarruf sağlayacak ve aynı zamanda iletişiminizi güçlendirecek uygulaması Cliq’i şimdi keşfedin, bugünden geleceğiniz için en doğru adımı atın! 


Cliq ile dosya paylaşımı, depolama ve sohbet geçmişinde limit yok!

Cliq birçok uygulamanın iletişim adına koyduğu limitleri ortadan kaldırarak hiçbir sınırı olmayan yeni bir iletişim modeli sunar. Dosyalarınızı paylaşmak için yapmanız gereken sürüklemek ve bırakmak, istediğiniz süre boyunca dosyalarınız orada kalmaya devam eder. Geçmişte paylaştığınız bir bilgiye ihtiyaç duyduğunuz anda ise Cliq’in gelişmiş metin arama sistemi yardımınıza yetişir. 

İletişimi görüntülü arama seçeneği ile daha da kuvvetlendirin!

Nerede olursanız olun Cliq sayesinde iş arkadaşlarınızla görüntülü konuşabilir ve tartışılması gereken konu üzerine bir görüntülü konferans başlatabilirsiniz. Üretkenliğiniz noktasında avantaj sağlayan görüntülü arama seçeneği ile birlikte mailinize yanıt gelmesini beklemeden anında sorunuzun yanıtını alabilirsiniz. 

Cliq’i favori uygulamalarınızla entegre hale getirebilirsiniz

Sohbet penceriniz açıkken favori uygulamalarınız üzerinden bilgi paylaşımı yapabilirsiniz. özellikle Zoho CRM ile entegre çalışması sayesinde CRM üzerindeki verileri kolaylıkla iş arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. 


cliq-integrations

Mutlu Müşteriler 

Cliq ile müşterileriniz ve iş ortaklarınızı da sohbete dahil edebilir ve iş ile alakalı geri bildirimleri anında alabilirsiniz. Farklı gruplar için farklı sohbet kanalları yaratabilir ve işiniz sona erdiğinde bu kanalları silebilirsiniz. 


Cliq-Happy Customers

Hızın her şey olduğu bu çağda, mobil olmak bu hıza yetişmenin ana kurallarından biri olmuş durumda. Cliq Mobil uygulaması ile iletişimi hiç koparmadan, iş akışınızı sürdürebilirsiniz.

 Cliq ile işiniz için en verimli iletişimi sağlamak istiyorsanız, şimdi başvurun!

Can