zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

7 Özelliğiyle Yeni Nesil Intranet: Zoho Connect 

18.07.22 02:25 PM By Kardelen

Nitelikli bir Intranet ağı, işletmenizin dahili iletişim olanaklarını genişletebilir. Yeni nesil Intranet Zoho Connect, üstün özellikleriyle işletmenize yüksek verim vadeder. İşletmenizin gelişiminde birçok unsur belirleyici rol üstlenebilir. Bu unsurlar arasında en önde gelenlerden biri iletişimdir. İşletmeniz verimliliğinde ciddi rol oynayan departmanlarınızın birbirleriyle sağlayacakları dinamik iletişim, iş akışının birçok aşamasında kendini gösterir. Ekipler arası iletişimi daha verimli hale getirmek, planlarınız doğrultusunda hareket ederken daha hızlı ve verimli sonuç almanıza aracılık edebilir. Bunu göz önünde bulundurup 21. Yüzyılın dijital olanaklarından yararlanarak iletişim olanaklarını genişletme yolunda ilerlemeniz tavsiye edilir.


Çalışanların, işletme bilgilerini ve bilgi işlem kaynaklarını paylaşmalarını kolaylaştıran kurumsal Intranet uygulaması Zoho Connect bu kapsamda size dilediğiniz verimliliği sunabilir. Bu yazıyla modern, dinamik nitelikleriyle yeni nesil Intranet deneyimine adım atmanızı destekleyen Zoho Connect’i, 7 özelliğiyle tanıyarak işletmenize sağlayabilecekleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Server Kurulumuna Gerek Kalmadan Yeni Nesil Intranet Deneyimi

Şirket içinde dahili iletişimi sağlamak için tercih edebileceğiniz bu yeni nesil uygulama, klasik Intranet deneyimi genişleterek kullanımı mükemmelleştirmeye odaklanır. “Intranet nedir?” sorusuna; dışarıdan gelebilecek erişimleri keserek bütünüyle işletmenize özel bilgi, iş birliği, bilgi işlem hizmetleri için alan sağlayan bilgisayar ağıdır yanıtı verilebilir. Zoho Connect, bulut tabanlı çalışma avantajıyla işletmeniz için ihtiyaç duyduğunuz ağı, server kurulumuna gereksinim duymadan sunmaya elverişlidir. Bütünüyle işletmenize ait verilerin yer alacağı uygulama dünyasına adım atabilmeniz için sizden yalnızca giriş bilgilerini ister. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek, yalnızca birkaç dokunuşla Zoho Connect uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Çalışanlar İçin Geniş Sosyal Alan Desteği 

21. yüzyıl itibarıyla çalışanların verimini artırabilmek amacıyla kullanabileceğiniz sosyal alan türleri veya yöntemleri çeşitlenir. Her aşamada yeni nesil Intranet portal hizmeti sunmaya odaklanan Zoho Connect, çalışanlarınızın kendi profillerini oluşturarak deneyimleyebilecekleri sosyal alanları genişletir. Çalışanlarınızın bilgi odaklı paylaşımlar yaparak etkileşim kurabilecekleri yollar şu şekilde sıralanabilir:


·         Gönderi oluşturma

·         Anket hazırlama

·         Sorular yöneltme

·         Etkinlikler düzenleme

·         Beğenme, yorum yapma aksiyonları


Sosyal alan odaklı yeni nesil Intranet özellikleri kapsamında uygulama içinde çalışanlarınıza özel grup veya kanal oluşturma yoluna da başvurabilirsiniz.

Verimli İş Akışı İçin Dosya Yönetimini Kolaylaştırma

Verimli bir rutin iş akışı için dosya yönetimi; çalışan bilgilendirme ve departmanlar arası paylaşım için son derece önemli yer tutar. Bütünüyle işletmenizi ilgilendiren dosyaları yeni nesil Intranet yazılımı Zoho Connect sayesinde çok yönlü paylaşma fırsatı yakalayabilirsiniz. İşletmeniz için önemli olan belgeleri (yazılı, görsel, sesli veya görüntülü fark etmeksizin) kategorilere ayırarak paylaşabilirsiniz. İş akışında sorun yaşamamak amacıyla belgelere hangi çalışanların ulaşabileceğine dair düzenleme yaparak verimi artırabilirsiniz. Dosyaların yanı sıra önemli duyuruları iletme veya iş takvimini paylaşma için de uygulama vasıtasıyla harekete geçebilirsiniz.

Zoho Connect ile dosya yönetiminde daha verimli bir sisteme sahip olun.

Özelleştirmelerle Kurumunuza Has Deneyim 

Çalışanlarınızın iletişim olanaklarını genişletirken bütünüyle kurumunuza özgü bir deneyime adım atmak için Zoho Connect desteği almanız mümkündür. Tamamen özelleştirilebilir ana sayfa kurulumu gibi ayrıntılar ihtiyaçlarınıza uygun bir şekilde hareket etmenizi sağlar. İşletmenizin kimliğini yansıtacak şekilde özel alanlar yaratmanıza, sekme ve bölüm sayısını çoğaltmanıza olanak tanır. Bu sayede uzaktan çalışma yöntemiyle iş akışınızı sürdürseniz dahi işletme kültürünüzü yansıtan simgeler sayesinde çalışanlarınızın motivasyonuna destek olabilirsiniz.

Grup ve Panolarla Proje Yönetimini Kolaylaştırma 

İşletme veriminizi artırmak amacıyla projeler doğrultusunda çalışanlarınız için görev dağılımı olmazsa olmazdır. Yeni nesil Intranet kurulumu sayesinde bilgi kaynaklarını paylaşma sırasında grup ve panolarla hareket edebilirsiniz. Çalışanlarınızın görevlerine göre gruplar oluşturabilir veya onlara doğrudan görev atayabilirsiniz. Bu sayede iş birliği içinde çalışma kültürünü yaratabilirsiniz. Panolar vasıtasıyla projeleri takip ederek iş akışı içinde rahat aksiyon alma şansı yakalayabilirsiniz. Projeler ve görevler sırasında çalışanların işini kolaylaştırmak için çalışanların her daim göz atabilecekleri bilgi tabanı oluşturma yoluna da gidebilirsiniz.

Otomatikleştirmeyle İş Akışı İçinde Zaman Kazanma 

Zoho Connect, çalışanlarınızın iş akışı içinde zaman kaybetmelerinin önüne geçmek amacıyla otomatikleştirme özelliğini devreye sokabilir. Bu kapsamda önceden oluşturabileceğiniz akıllı formlar sayesinde çalışanlarınızın zamandan tasarruf etmelerini sağlayabilirsiniz. Önceden oluşturulmuş uygulamalardan yararlanarak iş akışınızı otomatize etme şansı yakalayabilirsiniz. Verim için çoğu zaman engel teşkil eden rutin görevleri otomatikleştirmek için eylem tabanlı iş akışlarından yararlanabilirsiniz. Bu sayede çalışanlarınız belge iletimini ve bilgi alışverişini daha kısa sürede tamamlayabilir. Bunun doğal sonucu olarak zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Hazır Entegrasyonlarla Çalışma Olanağı 

İletişim, verimlilik, zaman tasarrufu gibi açılardan avantaj elde etmeniz amacıyla hazır entegrasyonlarla hareket etmeniz de mümkün. İş akışı içinde yaygın olarak tercih edilen birçok uygulamadan bu kapsamda yararlanabilirsiniz. Belge paylaşımı, sosyal alan, sunum, takvim hizmeti veren onlarca uygulamayı eş zamanlı olarak entegre edebilirsiniz. Kullanım sırasında diğer Zoho uygulamalarıyla Zoho Connect Entegrasyonu sağlayarak müşteri ilişkileri yönetimi gibi alanlarda da fayda sağlayabilirsiniz. Bütünüyle bulut tabanlı entegrasyon hizmeti alarak paylaşmak istediğiniz prosedür ve kılavuzları en verimli şekilde aktarma fırsatını yakalayabilirsiniz.


İşletme içinde bilgi, belge, kılavuz türünden paylaşımları kolaylaştırmak amacıyla Zoho Connect uygulaması kullanımı için ücretsiz deneme hesabı açma alanına ilerleyebilirsiniz. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra kullanıcı bilgilerinizle Zoho Connect Giriş işlemini tamamlayarak işletmeniz için verimliliğini test edebilirsiniz. Dilerseniz çeşitli Zoho CRM paketlerinden faydalanabilir veya Zoho Connect Fiyatları ve özelliklerini inceleyerek işletmenize en uygun tercihi yapabilirsiniz.

cloudyflex youtube kanalı

Kardelen