zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Kurumsal Mail Servisinden Faydalanmanız için 7 Neden 

03.10.22 02:54 PM By Kardelen

İş akışınız içinde, işletmeniz için verimlilikte en önemli noktalardan birisini iletişim oluşturur. İşletmenizin kurumsal kimliğini ön plana çıkararak ekibinizle veya müşterilerinizle iletişim sağlamanız, size çoğu zaman için fayda sağlayabilir. Profesyonellik doğrultusunda önemli bir yer tutan iletişimi sağlamak için yararlanabileceğiniz birçok kanal bulunur. İçinde bulunduğumuz dijital çağ itibarıyla profesyonelliği öne çıkaran yazılı, görsel kanalların arasında en çok kullanılan iletişim ağını e-mail oluşturur. E-mail kanalı vasıtasıyla sağlayabileceğiniz iletişimde profesyonelliği işletmenize yansıtmak adına adımlar atabilmeniz için kurumsal mail hizmeti Zoho Mail, size kullanışlı bir servis deneyimi vadeder. Bu doğrultuda hizmet almanız amacıyla çok yönlü olarak fonksiyonlarını sizinle buluşturur. İşletmeniz için nitelikli kurumsal mail servisinden yararlanmanız için size ışık tutabilecek 7 özelliğe bu yazıda göz atabilirsiniz.

Server Kurulumuna Başvurmadan Kurumsal Mail Hizmetini Deneyimleyin 

“Kurumsal mail nedir?” sorusu için kısaca: “işletmenizin kurum kültürünü yansıtan, profesyonel iletişim sağlamasına olanak tanıyan güvenilir bir hizmettir” yanıtı verilebilir. Kurum kültürünüzü e-mail ile iletişim serüvenine yansıtmanız için ilk aşamayı bu amaç doğrultusunda kullanabileceğiniz bir uygulamaya erişmek oluşturur. Kurumsallığı e-mail gönderim sürecinin her bir aşamasına yansıtmayı amaçlayan Zoho Mail, kurumsal mail kurulumu sürecini minimum uğraşla tamamlamanıza odaklanır. Bu doğrultuda sunucu kurulumuna gerek kalmadan hazır biçimde sizinle buluşarak kurumsal deneyim için uygun nitelikleri sizinle buluşturmayı hedefler. Yalnızca kayıt yaparak sisteme erişmenizi destekleyerek server kurulumuyla vakit kaybetmeden işletmeniz için nitelikli e-mail servisine erişmenizi destekler. Tüm ofis çalışanlarınızı uygulamanın içine rahatça dahil etmenizi desteleyip yalnızca birkaç bilgi ışığında kurumsallığınızı yansıtan iletişim ve paylaşım sürecine adım atmanızı mümkün kılar.

İşletmenizin Kurumsal Kimliğini İletişim Sürecine Yansıtın 

E-mail gönderimi için kullandığınız adresi kurumsal kimliğinizi yansıtacak şekilde oluşturmanız gerek iş akışı için gerekse müşterilerle verimli iletişim için size verim sağlayabilir. Zoho Mail servisi, işletmeniz adına kurumsal mail açma işlemi ile pratik şekilde harekete geçmenize olanak tanır. Yöneticiye, ekip liderlerine, departmanlara ya da doğrudan işletmenin bölümlerine hitap eden kurumsal iletişim adresleri oluşturmanıza olanak tanır. İşletmeniz için uygun kurumsal mail adresi nasıl olmalı sorusunda, birtakım adımları izleyerek hızlı şekilde sonuca ulaşabilir, kurumsal mail tabanınızı oluşturabilirsiniz. Bu doğrultuda öncelikle:

  Alan adı ekleyip doğrulama,

  Kullanıcılar için özel etki alanına sahip hesaplar oluşturma,

  Gruplar için alan tabanlı e-mail hesapları oluşturma

adımlarını izleyebilirsiniz. Sonrasında alan adınızı MX kayıtlarını Zoho sunucusuna uygun yapılandırma ve kullanıcılarınız için eş zamanlı e-mail taşıma adımlarını izleyebilirsiniz. Bu adımlarla özel e-mail adreslerini yapılandırıp markanızın görünürlüğü ve pazarlaması, tutarlı adresler, özel etki alanı için kolay aksiyon alabilirsiniz. Böylece işletmeniz için kurumsal mail kültürü oluşturmak için önemli bir aşama kat edebilirsiniz. 

Kontrol Paneli Sayesinde Özelleştirmeyi Hızlı Şekilde Tamamlayın 

İşletmeniz için kurumsal mail deneyimine adım atarken tam teşekküllü olarak hizmet alabilmeniz için sistemin ayarlarına hâkim olmanız size katkı sağlayabilir. Zoho Mail servisi bu kapsamda yararlanabileceğiniz nitelikli kontrol paneliyle işinizi kolaylaştırmayı amaçlar. Yaygın olarak yararlanabileceğiniz kontrol paneli sayesinde işletmeniz için bütün ayarlamaları denetleyebilir, kurumsal kültürü kendinize has olarak oluşturabilir, özelleştirmelere imza atabilirsiniz. Kontrol paneli sayesinde bir yönetici olarak adreslerin rahatça takip edebilir, işletmenizin verimliliği için spam politikalarını net olarak izleyebilirsiniz. Kullanıcı profillerini buradan pratik şekilde oluşturarak ekibinizin servis içinde tam teşekküllü olarak yer almasını sağlayabilirsiniz. Kurumsal mail şablonu oluşturarak işletmenize has olarak gönderimlerin kontrolünü yapmanıza katkı sağlayabilirsiniz. İşletmenizi simgeleyen logonuzu sistem içinde özelleştirerek iletişim sürecine dahil edebilirsiniz. İşletmenizin profesyonelliğini simgeleyen kurumsal mail imzası gibi küçük dokunuşların kontrolünü sağlayarak özelleştirmeye imza atabilirsiniz.

Zoho Mail servisi ile iletişimde ihtiyacınız olan kurumsallığa ulaşın.

Depolama Alanı Sayesinde Verilerinizi Verimli Şekilde Paylaşın 

İşletmenizin iş akışı içinde dosyalar; ekip içinde bilgi paylaşımını, iş birliği içinde çalışan işletmeler ve müşterilerle iletişimi tamamlamak için önemli rol oynayabilir. Bu bakımdan servis içinde dosya paylaşımı için rahat aksiyon alabilmeniz iş akışında verimlilik için size katkı sağlayabilir. Zoho kurumsal mail çözümleri arasında yer alan geniş depolama alanı, göndermeyi planladığınız dosyaları saklamanız ve gerektiği anda hızlı erişim sağlamanız için size avantaj sunabilir. Bu sayede çalışanlarınızla birlikte akışta sorun olmadan hizmet alabilmeniz için ideal gereksinimler karşılanmış olur.

Akışlarla E-Mail Gönderim Sürecini Hızlandırın 

Zoho Mail servisi içinde e-mail gönderim sürecini hızlandırmak, adeta sosyal medya havası katmak amacıyla streams sizinle buluşur. Size sağlayabileceği temel avantajlardan bir diğeri de sohbete veya gruba, hızlı akışla ulaşma olanağıdır. Yalnızca bir bahsetmeyle uygun sohbete veya gruba erişmenizi destekleyerek daha az e-maille en uygun sürede sonuca ulaşmanızı destekleyebilir. Akışla kurumsal mail örnekleri arasında kullanabileceğiniz bir diğer özelliği her ekibe özel duvar, pano niteliği oluşturur. Benzer alanlarda çalışanlar için kullanılabileceğiniz duvar sayesinde beğeni, yorum, not ulaştırma gibi işlemlerden yararlanabilirsiniz. Hızlı akışlar sayesinde kurumsal mail gönderme deneyiminde yararlanabileceğiniz nitelikler arasında uygun şekilde planlamalara imza atma da yer alır. Bu kapsamda toplantı, takvim gibi hizmetlere servis içinde erişerek iş akışı içinde görüşmeleri ve gönderimleri uygun biçimde planlayabilirsiniz.

Şifrelemelerle Mesajlarınızı Güvene Alın 

İşletmenizin kurumsallığını ön plana çıkararak e-mail gönderme hizmetinden yararlanırken sizin için en temel noktalardan birisini güvenlik oluşturur. İletim sırasında herhangi bir güvenlik açığı oluştuğu takdirde tehditler sonucu işletmeniz ekonomik veya itibar bakımından zarara uğrayabilir. Zoho Mail bunun önüne geçmek amacıyla birinci sınıf güvenlik ve gözetimle hizmet almanızı destekler. S/MIME mesaj şifrelemesinin yanı sıra hem bekleme hem de gönderim sırasında yararlanabileceğiniz şifreleme metotlarını size sunarak tam teşekküllü güvenli hizmet deneyimi sunar. İşletmenizin verimliliği için e-mailleri uzun vadede güvenle saklamanızı ve gerektiği zaman hızla iletmenizi destekler. Bu kapsamda e-keşif niteliğini servis içinde size sunarak dilediğiniz yer ve zamanda, yalnızca birkaç dokunuşla, dilediğiniz maile erişmenizi destekleyebilir.

CRM Sisteminizle Entegre Deneyime Adım Atın 

İletişim, satış, pazarlama odaklı olarak müşteri ilişkilerini geliştirmek amacıyla CRM uygulamaları işletmeniz yaygın olarak tercih edebileceğiniz çözümler arasında yer alır. Bulut tabanlı müşteri ilişkileri yönetimi programı Zoho CRM, sunduğu çözümler bu alanda dünyada zirvede yer alan uygulamalar arasındadır. Zoho Mail servisi, Zoho CRM programıyla pratik şekilde entegre olarak çalışmaya elverişlidir. Bu sayede e-mail gönderim sürecinde birçok avantaja adım atmanızı destekler. Entegrasyon vasıtasıyla kurumsal mail nasıl yazılır problemine çözüm olarak Zoho CRM programı içinde yer alan müşteri profillerinden ve segmentasyonlardan yararlanabilir; kurumsal mail gönderimi için hızlı aksiyon alma şansı yakalayabilirsiniz. Tercihinize bağlı olarak Zoho Mail servisini farklı CRM programlarıyla da deneyimleyerek işletmeniz için en uygun deneyime hızlı şekilde adım atma şansı yakalayabilirsiniz.

İşletmeniz için “Zoho kurumsal mail nasıl alınır?” sorusunun yanıtına; ücretsiz deneme alanı içerisinde ilerleyerek ulaşabilirsiniz. Bilgileriniz ışığında hesabınızı oluşturduktan sonra servisin faydalarını işletmeniz için test etmeye başlayabilirsiniz.

Kardelen