zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Pazarlama Stratejilerini Tek Bir Platformda Toplamak Mümkün mü? 

06.06.22 02:59 PM By Denizhan

İşletmenizin büyüklüğü fark etmeksizin gelişime yönelik adım atmak sizin için her zaman için temel hedeflerden biridir. KOBİ’lerinizi daha büyük bir işletme için genişletmek veya yerel işletmenizi globale taşımak gibi hedefler gelişim doğrultusunda en öne çıkanlar arasında yer alır. Bunlar ve benzeri hedefleriniz doğrultusunda geleceğe doğru adım atarken belirli alanlarda düzenli stratejilerle hareket etmeniz yolunuzu net şekilde görebilmeniz amacıyla önemlidir. Gelişim odaklı yol çizerken ürünlerinizi veya hizmetlerinizi müşterilere en net şekilde tanıtmak, sektörün dinamiklerini keşfetmek, bu doğrultuda satış ve iletişim olanaklarını artırmak yönündeki adımlar pazarlamanın kapsamına girer. İşletmeniz için değişkenlik gösterebilen bu stratejileri bütün olarak takip etmek standart şartlarla sizin için zor olabilir. Bu zorluğu aşmanız amacıyla bütünleşik çalışan dijital pazarlama uygulamaları içeren Zoho Marketing Plus, pazarlama takımınızın çok daha hızlı ve verimli çalışmasını sağlıyor.

İşletmeniz için Birleşik Pazarlama Platformu: Zoho Marketing Plus 

Dijitalleşmenin getirdiği olanakların arttığı 21. yüzyıl içinde birçok sektörde verimliliğin ve hızlı adım atmanın yolu, bu olanaklarla geliştirilen uygulamalardan yararlanmaktır. Bu doğrultuda işletmenizin gereksinimlerinin bilincinde olan Zoho, online veya çevrimiçi olarak adlandırılan kurumsal iş uygulamalarıyla ekibinizin veya işletmenizin performansını artırmaya katkı sağlamayı amaçlar. Zoho Marketing Plus nedir sorusu için Zoho tarafından sizin için pazarlama stratejilerine yönelik geliştirilen uygulamaları bir arada sunan bir pakettir yanıtı verilebilir. İşletmenizin büyüklüğü fark etmeksizin gerek yönetim kadronuzun gerekse departmanlarınızın daha hızlı aksiyon alabilmeleri amacıyla pazarlamaya yönelik stratejileri tek bir platformda sunmayı amaçlar. “Zoho Marketing Plus ne işe yarar?” sorusu için:

  Paketle hedef kitlenize kolay erişim,

  Pazarlama harcamalarınızın yatırım getirisini arttırmak,

  Ekiplerinizin iş verimliliğini optimize etmek

gibi amaçlar doğrultusunda faydalar sağlamanız mümkündür.

Zoho Marketing Plus Avantajları 

Pazarlama çalışmalarından maksimum verim alabilmeniz sizi tek bir kanalla, tek bir stratejiyle hareket etme zorunluluğundan kurtararak bütünüyle birleşik hizmet almanızı kolaylaştırmayı hedefler. Bu hedef doğrultusunda Zoho Marketing Plus kullanımı ile yararlanabileceğiniz temel avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

  Dijital dünyada etkili pazarlama stratejileri için ekibinizin koordineli çalışması önemli yer tutar. Zoho Marketing Plus sayesinde ekip çalışması rutini içinde doğru pazarlamacıya doğru anda erişim sayesinde ekibinizin bir arada hareket etmesi daha pratik hale gelebilir.

  Dijitalleşmeyle birlikte artan siteler, platformlar, uygulamalarla müşterilerinize stratejilerinizi ulaştırabilmeniz amacıyla en doğru kanal değişkenlik gösterebilir. Paket içinde yer alan uygulamalar sayesinde çok kanallı iletişime adım atıp müşterilerinize özel en doğru zamanda en verimli yola başvurabilirsiniz.

  Temel hedef doğrultusundan Zoho Marketing Plus’ın size sunabileceği bir diğer avantaj, daima bir sonraki pazarlama kampanyanıza odaklanabilme olanağıdır. Etkinlikler oluşturma, ekip iş birliği, görev dağılımı gibi nitelikler doğrultusunda ürün veya hizmetleriniz için geliştireceğiniz birden fazla kampanyayı veya stratejiyi yürütme, denetleme şansı elde edebilirsiniz.

  Pazarlama sürecinde verilerle, belgelerle hareket etmek ekibinizin iş akışını çoğu zaman için kolaylaştırabilir. Paket içinde yer alan sunum, belge, tablo gibi merkezi dosya yönetimine yönelik unsurlar sayesinde departmanlarınızın gereksinim duyduğu verilere erişmesi çok daha pratik hale gelebilir.

  Paket içinde yerleşik olarak yer alan güçlü analitik ile kanalların, kampanyaların veya mesajların etki alanı hakkında bilgi edinmeniz mümkündür. Bu sayede pazarlama stratejileriniz hangisinin en uygun olduğunu pratik olarak ayırt edebilirsiniz.

  Zoho Marketing Plus özellikleri arasında yer alan çok kanallı iletişim doğrultusunda yararlanabileceğiniz bir diğer avantajı pazarlama yönelik adımları otomatikleştirmek oluşturur. Müşterilerinizin bilgileri, ilgileri, hedefleri doğrultusunda onlara en uygun pazarlama kampanyasını otomatik olarak sunma şansı yakalayabilirsiniz.


Zoho Marketing Plus’ın size sunabileceği bir temel avantaj pazarlama stratejileriniz için gerekli uygulamalar için entegrasyon sorununu tümüyle ortadan kaldırmasıdır. Zoho tarafından farklı gereksinimlere cevap verebilmek amacıyla doğrultusunda tasarlanan uygulamaları bir arada deneyimleyerek ek olarak entegrasyon çalışmalarından uzaklaşabilirsiniz.
Zoho Marketing Plus ile strateji sürecinde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü fonksiyona erişin.

Zoho Marketing Plus Uygulamalarıyla Birleşik Hizmet Deneyimi 

Avantajları verimli şekilde deneyimleyebilmeniz amacıyla Zoho Marketing Plus uygulamaları bir arada sizinle buluşur. 8 farklı uygulama sayesinde pazarlama stratejilerini tek bir platformda toplamak tam anlamıyla mümkün hale gelir. Pazarlamaya yönelik gelişim stratejileri içerisinde her uygulama sizin için farklı hizmet sunup avantajları değişken şekilde devreye sokabilir. Kuruluma, entegrasyona gerek kalmadan deneyimleyebileceğiniz Zoho Marketing Plus araçları ve size vadettikleri kısaca şu şekilde sıralanabilir:

  Toplu e-mail gönderimi ve kampanya yönetimi programı Zoho Campaigns, paket kapsamında çok kanallı iletişim olanakları arasında yer alır. Bu uygulama vasıtasıyla e-posta kanalı vasıtasıyla kampanyalarınızı müşterilerinize en doğru zamanda birkaç dokunuşla ulaştırabilirsiniz.

  Çok kanallı iletişime bağlı pazarlama çalışmaları için paket içinde size sunulan bir diğer uygulama olarak sosyal medya yönetimi programı Zoho Social ön plana çıkar. Bu uygulama vasıtasıyla müşterilerinizle birden fazla kanal üzerinde etkileşime geçebilir, kampanyalarınız için kanallar özelinde veri toplayabilirsiniz.

  Online anket oluşturma ve yayınlama uygulaması Zoho Survey, paket kapsamında yer alan bir diğer uygulamadır. Müşterilerinizin pazarlama stratejilerinize ilişkin görüşlerini ölçmek amacıyla özel anket oluşturup uygulama vasıtasıyla onlarla paylaşabilirsiniz.

  Birleşik pazarlama otomasyonu Zoho MarketingHub, tüm pazarlama kanallarınızı yönetmenizi mümkün kılıp daha fazla potansiyel müşteriye ulaşmanız amacıyla bütünleşik hizmet almanıza odaklanır.

  Web sitesi optimizasyon programı Zoho Page Sense, işletmenizin web sitesini ziyaret eden müşterilerle ilgili bilgi almanızı kolaylaştırabilir. Sayfalarınızı takip eden kullanıcıları analiz ederek onlara özel kampanya düzenleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

  Big Data yönetimi & online raporlama ve gelişmiş iş zekâsı uygulaması Zoho Analytics, farklı kaynaklardan işletmenize gelen yoğun veriyi görsel olanaklarla analiz etmenize olanak tanır. Bu sayede pazarlama stratejileri hakkında raporlar oluşturabilir, departmanlarla veya müşterilerle paylaşma fırsatı elde edebilirsiniz.

  Pazarlama stratejileri kapsamında müşterilerinize özel düzenleyeceğiniz etkinlikler, toplantılar önemli yer tutar. Yoğun iş akışı içinde hiçbirini aksatmamak amacıyla online etkinlik programı Zoho Backstage, paket içinde kullanışlılık vadeder.

Ekip ve departmanlarınızla birlikte hareket ederken stratejilerle ilgili verileri takip edebilmeniz için dosyalar önemli yer tutar. Zoho Marketing Plus platformu kapsamında sizinle buluşan şirket için ortak paylaşım alanı ve yönetimi programı Zoho WorkDrive, server kurulumuna gerek kalmadan dosya paylaşımını mümkün kılar.

Zoho Marketing Plus Platformuna Üye Olarak Pazarlama Stratejilerini Bir Araya Toplayın! 

Zoho Marketing Plus hakkında yararlanabileceğiniz uygulamalar ve avantajları netleştirip hızlı ve verimli gelişim sürecine yelken açmak için platformu deneyimlemeye adım atmak isteyebilirsiniz. Bu doğrultuda platformun niteliklerinin işletmeniz üzerinde etkilerini izlemek amacıyla Zoho Marketing Plus kayıt sayfası üzerindeki bilgileri doldurarak ücretsiz deneme serüvenine adım atabilirsiniz. Kolay üyelik işlemini tamamladıktan sonra 30 gün boyunca platformun işletmeniz için verimliliğini test edebilirsiniz. 30 gün sonunda pazarlama stratejilerini uzun vadeli olarak bir arada toplamak amacıyla üyelik uzatma yoluna gidebilirsiniz. Bütçenize göre hizmet almanıza olanak tanıtan aylık ve yıllık Zoho Marketing Plus fiyatlandırma seçeneklerine göz atarak işletmeniz için en uygun olanı seçebilirsiniz.

Zoho Marketing Plus programına üye olduktan sonra yer ve zaman fark etmeksizin kullanım deneyimine adım atabilirsiniz. Mobil cihazınız, tabletiniz veya bilgisayarınız üzerinden programı kullanarak pazarlama stratejilerinizi iyileştirerek takip edebilirsiniz.

Denizhan